Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Adica:cornel rosioru scrie: ...Datele de desfasurare a etapelor sunt cele 4 hotarite in sedinta din 15 decembrie, urmind sa se aleaga o data pt. ultima etapa...
Excelenta ideeadan cotelici scrie:Va rog sa va mai ganditi la varianta in care pe Lates ar merge doar 25 de echipe urmand ca finala sa fie la Livada cu 14 echipe! Cred ca asta va creste motivatia in primele trei manse, nivelul competitiei din ultimele doua manse va fi cel care va da cel mai bun lot si o campioana nationala incontestabila.
excelenta pentru cine ??? garanteaza cineva ca macar 5 echipe din banat si crisana se vor inscrie la cn ????????cata bh scrie:Excelenta ideea
Cu 14 echipe pe Livada se poate face un concurs de exceptie.
Excelent pentru orcine participa !!!cornelserbu scrie:excelenta pentru cine ??? garanteaza cineva ca macar 5 echipe din banat si crisana se vor inscrie la cn ????????cata bh scrie:Excelenta ideea
Cu 14 echipe pe Livada se poate face un concurs de exceptie.
Inca un motiv in plus !!!cornelserbu scrie:mai, george, clasametul adevarului facut de dan, nu este un clasament pe care-l poti pune in aplicare pe balta, ci doar aici pe net.George-Alexandru scrie:aunci adoptati ,,clasamentul adevarului''la cele mai bune 3 rezultate din 5 etape deexemplu,clasamentul este realist si se raporteaza la nr de echipe din fiecare mansa si nici nu exzista posibilitatea egalitatilor.
acolo fiecare echipa trebuie sa-si faca in orice secunda socotelile ca sa stie cum sta, bine-nteles ca pentru asta trebuie sa stie mereu si situatia celorlalti participanti...eu zic ca-i dificil sa-nceapa fiecare sa inmulteasca cu anumiti coeficienti si sa afle rezultate cu nu stiu cate zecimale.