CN 2009 - A PRINS CONTUR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2009 - A PRINS CONTUR

Mesaj de Andrei I »

...... scuze am postat din greseala...
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

dan cotelici scrie:Clasamentul adevarului, cu coeficienti in raport cu numarul de participanti, nu mi se pare relevant pentru simplul motiv ca nu poti pondera norocul cu numarul de participanti.

Asa este : NOROCUL NU TREBUIE PONDERAT ! :?

Nu mai bine trageam la sorti cine sa formeze lotul ?

O caciula ,cateva bilete ,taxa de participare 1 ron ...si gata calificarile !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:La jumatatea clasamentului pleci cu 7 puncte la care pe Hobaia sau Darvari nici nu se viseaza !!!
nu se viseaza, dar cineva sigur le va lua, poate chiar cineva care totusi le-a visat :D ...cine stie ce se va intampla pana la sfarsit ??? sunt multe etape si poate vor fi si echipe multe...nu trebuie sa ne suparam ca cn va fi castigat de o ecipa pe care noi nu o vrem campioana doar fiindca avem preconceput o parere proasta despre ea.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

cornelserbu scrie:
Dan Mitranescu scrie:La jumatatea clasamentului pleci cu 7 puncte la care pe Hobaia sau Darvari nici nu se viseaza !!!
nu se viseaza, dar cineva sigur le va lua, poate chiar cineva care totusi le-a visat :D ...cine stie ce se va intampla pana la sfarsit ??? sunt multe etape si poate vor fi si echipe multe...nu trebuie sa ne suparam ca cn va fi castigat de o ecipa pe care noi nu o vrem campioana doar fiindca avem preconceput o parere proasta despre ea.
Eu unul nici nu visez la locul 7 pe Hobaia ! :D

...si nu ma intereseaza ca aveti o parere preconceputa despre mine... ! :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:Inca un motiv in plus !!!

Cam la ce ajuta "socotelile" la care va referiti in pescuitul sportiv?

Sa stim cand sa mergem la culcare ?

Sa stim cand sa-i incurcam pe alti ?

Sau sa stim cand sa-i ajutam pe altii ?

Cand cineva care chiar se pricepe la matematica vine si spune ca impartirea a doua numere este dificila lasa de banuit ...! :D
1 socotelile la care ma refer pot ajuta foarte mult la starea de spirit a competitoruli, crede-ma ca am participat aproape la toate calificarile si stiu ce vorbesc.

2 pentru mine impartirea a doua numere nu este deloc dificila, dar nu eu arbitrez si nu numai eu concurez, iar acea impartire de care spui cred ca pe balta ar agrea-o foarte putini.

la punctele cu incurcarea, ajutarea si culcarea mi-e cam greu sa-ti raspund pentru ca nu prea le folosesc decat pe una si aceea foarte putin in timpul unui astfel de concurs...probabil ca intrebarile erau totusi retorice si atunci am scapat... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:Eu unul nici nu visez la locul 7 pe Hobaia ! :D
te-nseli, nu am pareri preconcepute despre nimeni

te sfatuiesc sa visezi, fiindca am pescuit laga tine si stiu ce poti
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:clasamentul adevarului nu merge. pentru ca poate fi nedreapta interventia coeficientului.
ex:
o echipa castiga prima etapa cu 50 de participanti. primeste 1/50
alta echipa castiga etapa a 2 a, unde se scot tot 50 de locuri, dar nu vin decat 26 de echipe. primeste 1/26. e corect?
Dar de ce sa vina 26 ,poate sa vina numai unul si ala sa ia 1 punct... ca sa fie si mai corect... :?

Renunt la asta acum pentru ca la toamna am sa am mult mai multe argumente reale. ( Sper sa nu fie asa si clasamentul facut de mine sa coincida cu cel actual).

Daca tot am deschis discutia cu tine tin sa spun ca ai perfecta dreptate legat de taxa de participare. Nu fac publica aceasta idee ... :roll: ...pentru ca prea sunt multi impotriva.Nu poti sa te pui cu interese personale cand acestea suna foarte bine si in "campania electorala"...

Dan Mitranescu
Veteran

cornelserbu scrie:
Dan Mitranescu scrie:Eu unul nici nu visez la locul 7 pe Hobaia ! :D
te-nseli, nu am pareri preconcepute despre nimeni

te sfatuiesc sa visezi, fiindca am pescuit laga tine si stiu ce poti

Glumeam ! :D

...adica nici nu ma gandesc sa iau locul 7 ! :D

...si oricum am o parere desptre dvs. care exclude faptul ca aveti idei preconcepute in general...

(aici ma refeream la faptul ca am sa fiu in echipa nationala :D )

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:(aici ma refeream la faptul ca am sa fiu in echipa nationala :D )
mie unul mi-ar placea, dar m-as bucura si mai mult sa fi in echipa nationala, iar dupa clasamentul adevarului sa fi pe locul 5 :D :D :D (s-ar putea sa fie imposibil, dar nu stau acum sa fac simulari)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

cornelserbu scrie:
Dan Mitranescu scrie:(aici ma refeream la faptul ca am sa fiu in echipa nationala :D )
mie unul mi-ar placea, dar m-as bucura si mai mult sa fi in echipa nationala, iar dupa clasamentul adevarului sa fi pe locul 5 :D :D :D (s-ar putea sa fie imposibil, dar nu stau acum sa fac simulari)
Diferenta poate sa existe mai mult ca sigur, dar bucuria va fi de doua ori mai mare daca se va intampla acolo sus inte locul 4 si 5 , nu mai zic intre 1 si 5! (Se poate si asta)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”