PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Gyorg
Puncte: 0

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Gyorg »

stiu ca sunteti multi pescari de competitie cu rezultate remarcabile, chiar cu participari internationale, si care nu sunteti de acord cu dictatura frps, sustinand acest demers. Pentru impactul mare pe care il doresc sa-l avem, dati-mi si cateva date despre voi, exe
Lucian Constantin - 6 ori membru al lotului national, locul 4 mondial la bass Italia 2009, capitan al nationalei Romaniei in 2011 Vicecampioni mondiali, etc
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Gyorg scrie:stiu ca sunteti multi pescari de competitie cu rezultate remarcabile, chiar cu participari internationale, si care nu sunteti de acord cu dictatura frps, sustinand acest demers. Pentru impactul mare pe care il doresc sa-l avem, dati-mi si cateva date despre voi, exe
Lucian Constantin - 6 ori membru al lotului national, locul 4 mondial la bass Italia 2009, capitan al nationalei Romaniei in 2011 Vicecampioni mondiali, etc

Multi ? :D Cred ca toti pescarii de pe acest forum sustin actiunea, popescu nu are decat 2-3 acoliti din lumea noastra...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gyorg

Mesaj de Gyorg »

Vladut Mateianu scrie:
Gyorg scrie:stiu ca sunteti multi pescari de competitie cu rezultate remarcabile, chiar cu participari internationale, si care nu sunteti de acord cu dictatura frps, sustinand acest demers. Pentru impactul mare pe care il doresc sa-l avem, dati-mi si cateva date despre voi, exe

Multi ? :D Cred ca toti pescarii de pe acest forum sustin actiunea, popescu nu are decat 2-3 acoliti din lumea noastra...
Va rog sa-mi dati nume, cu cat lista este mai lunga, cu atat mai bine!

Carmen Tocala de la MTS atata si are nevoie, de un motiv sa retraga CIS-ul acestei federatii de carton care si-a folosit presiunile politice sa constituie o federatie de santaj
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu - 4 titluri de campion national, 2 titluri de vicecampion mondial la CM.

Sustin 100% demersul si ii rog pe toti cei care au tacut pana acum sa actioneze, acet om (popescu) trebuie alungat cat mai curand din fenomen, altfel riscam sa anuleze CM din Romania doar ptr ca Federatia Internationala l-a respins si nu il recunoaste ca reprezentant al Romaniei ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ENERGY CARP

Mesaj de ENERGY CARP »

Subscriu nu vrem dictatura ,abia am scapat de un dictator
VALI MARTOIU
VICECAMPION NATIONAL 2008
CAMPION NATIONAL 2012
CAMPION MONDIAL 2012

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Cristian Mitrea - 4 participari la campionate mondiale , vice campion mondial , campion national , cca 80 de participari in competitii
interne si internationale
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

CORNEL IACOB - membru al lotului national de pescuit la crap , participant la 4 campionate mondiale , vice campion mondial , campion national

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

.............

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ fane balamuc

jalnic esti tu impreuna cu cei cativa repugnanti care-ti mai sunt alaturi , din fericire se pot numara pe degetele de la o mana , fara police :D
esti tumora maligna cu aroma sulfuroasa care ameninta sa distruga acest fenomen pentru interese meschine , bineinteles financiare
probabil ca mentorul tau a incetat sa te mai dirijeze ce sa faci si nu iti mai redacteaza emanatiile ca ai inceput sa dai de garduri rau de tot , nici macar nu ai avut decenta si intelepciunea ( ce utopie :D :D ) sa astepti congresul din 5 aprilie , ti-ai trimis singur sentinta negativa :lol: :lol: :lol: :lol:

bai ...fane balamuc ( asa cum te alinta ciracii ) , daca cretinismul ar durea nu ar exista analgezic pentru tine decat eutanasia :lol: :lol: :lol: :lol:

esti dus fanele impreuna cu taraba ta falimentara .....AMR 8 !!!! :D :D :D :D

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

...............................

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”