Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Gyorg scrie:stiu ca sunteti multi pescari de competitie cu rezultate remarcabile, chiar cu participari internationale, si care nu sunteti de acord cu dictatura frps, sustinand acest demers. Pentru impactul mare pe care il doresc sa-l avem, dati-mi si cateva date despre voi, exe
Lucian Constantin - 6 ori membru al lotului national, locul 4 mondial la bass Italia 2009, capitan al nationalei Romaniei in 2011 Vicecampioni mondiali, etc
Va rog sa-mi dati nume, cu cat lista este mai lunga, cu atat mai bine!Vladut Mateianu scrie:Gyorg scrie:stiu ca sunteti multi pescari de competitie cu rezultate remarcabile, chiar cu participari internationale, si care nu sunteti de acord cu dictatura frps, sustinand acest demers. Pentru impactul mare pe care il doresc sa-l avem, dati-mi si cateva date despre voi, exe
Lucian Constantin - 6 ori membru al lotului national, locul 4 mondial la bass Italia 2009, capitan al nationalei Romaniei in 2011 Vicecampioni mondiali, etc
Multi ?Cred ca toti pescarii de pe acest forum sustin actiunea, popescu nu are decat 2-3 acoliti din lumea noastra...