Dan la noi in asociatie sunt peste 400 de membrii cu taxa platita la zi, ce facem in situatia asta???Dan Mitranescu scrie:La cluburi cu 8 membri participa tot clubul , iar la cele cu 40 membri participa o cincime ? De Ce ? Restul nu au valoare ?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Dan la noi in asociatie sunt peste 400 de membrii cu taxa platita la zi, ce facem in situatia asta???Dan Mitranescu scrie:La cluburi cu 8 membri participa tot clubul , iar la cele cu 40 membri participa o cincime ? De Ce ? Restul nu au valoare ?
Unele cluburi au cate 70-80 de membrii care participa la cateva concursuri frecvent ,iar altele au cate 5-6 membrii pe care nu-i vede nimeni la alte concursuri .Sakal scrie:Din cate am vazut eu sant 13 cluburi cu acte in regula !!!!!!
52 inpartit la 13 = 4 (patru) echipe per Club !!!!!!
Il intrebam pe Andrei Vladeanu ca el a stiut !gabisandu scrie:Dan la noi in asociatie sunt peste 400 de membrii cu taxa platita la zi, ce facem in situatia asta???Dan Mitranescu scrie:La cluburi cu 8 membri participa tot clubul , iar la cele cu 40 membri participa o cincime ? De Ce ? Restul nu au valoare ?
Nici eu nu ma asteptam... Cand ai postat lista cu primii inscrisi erau deja 23 de echipe... Nu comentez pe net, vorbim la telefon. Pentru membrii clubului nostru, care vor sa mearga la calificari, am avut noroc sa spun asa. Am avut o zi FOARTE grea, si nu e vorba de 500 de ron, ma crezi? Am avut noroc, ca am intrat pe net intre 5 telefoane si 20 de mailuricornelserbu scrie:@ ...pana sa te sun eu, tu te si inscrisesei...nu ma asteptam la asa ceva, zau !
Nu sunt balti care sa primeasca mai mult de 50 de pescari...Mary2005 scrie:Marirea numarului de participanti ...
Nimic mai simplugabisandu scrie:Dan la noi in asociatie sunt peste 400 de membrii cu taxa platita la zi, ce facem in situatia asta???Dan Mitranescu scrie:La cluburi cu 8 membri participa tot clubul , iar la cele cu 40 membri participa o cincime ? De Ce ? Restul nu au valoare ?