Florentin Iuga scrie:Cred ca ar fi decent sa nu mai posteze pe topicurile destinate CN persoane reale sau imaginare care nu se regasesc pe listele cu participanti.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Florentin Iuga scrie:Cred ca ar fi decent sa nu mai posteze pe topicurile destinate CN persoane reale sau imaginare care nu se regasesc pe listele cu participanti.
Vali Vesa scrie:Tare chestia asta. Nimeni nu s-a gandit pana acum (sau poate s-a gandit dar nu am vazut eu).matei1971 scrie:Cel mai corect ar fi ca la primele 2 etape fiecare club sa aiba doar cate o echipa in fiecare sector, urmand ca dupa aceste 2 manse sa se stabileasca cine merge mai departe!
Daca eu am 10 echipe si la tragerea la sorti cad cu toate echipele intr-un sector??? E corect ??? Nu prea cred.
Cornel, Razvan, dl Victor???
Dane (Cotelici) tu ce zici?
Draga guru Cipandelu' iti multumim, ....ca ne inveti sa pescuim,ca ne inveti sa moderam,...marite Invatzator,ce-o mai urma...sa facem Marea Spirala?Florentin Iuga scrie:Cred ca ar fi decent sa nu mai posteze pe topicurile destinate CN persoane reale sau imaginare care nu se regasesc pe listele cu participanti. De fapt asta ar fi obligatia morala a moderatorilor, nu mizez pe bunul simt al celor care se ascund dupa clone.