Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Mesaj de Vladut Mateianu »

Florentin Iuga scrie:Cred ca ar fi decent sa nu mai posteze pe topicurile destinate CN persoane reale sau imaginare care nu se regasesc pe listele cu participanti.
:?: :?: Cum adica ? Sunt presedinte de club care are echipe la acest turneu si este dreptul meu sa-mi sustin punctele de vedere. La fel si alte persoane fizice care au ceva de spus in carpfishing (dar nu participa). La 5 milioane echipa, mai inscriu eu pe banii mei echipa lui Dinu, Miron si alte clone, doar ca sa vedem ce mai inventezi atunci....E o tara libera, lasa pescarii sa vorbeasca ! :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cata bh

Mesaj de cata bh »

Vali Vesa scrie:
matei1971 scrie:Cel mai corect ar fi ca la primele 2 etape fiecare club sa aiba doar cate o echipa in fiecare sector, urmand ca dupa aceste 2 manse sa se stabileasca cine merge mai departe!
Tare chestia asta. Nimeni nu s-a gandit pana acum (sau poate s-a gandit dar nu am vazut eu).

Daca eu am 10 echipe si la tragerea la sorti cad cu toate echipele intr-un sector??? E corect ??? Nu prea cred.

Cornel, Razvan, dl Victor???

Dane (Cotelici) tu ce zici?

@Vali

Exact asa am gandit Cupa Procarp-Intercluburi (fiecare club are o echipa pe sector), nu mai e nimic de inventat,
Ne-am tot stresat mereu de cei care fac sau nu parte din cluburi ,nu ai cum sa practici un sport care devine de masa fara a fi parte a unui club.
Sint convins ca de anul viitor CN va fi pe cluburi in maniera in care fiecare club va avea o echipa pe sector
Sint convins deasemenea ca echipele se vor selecta in club nu la CN si vor putea trimite cel mai bun lot .
Sint convins ca vor fi preselectii zonale si un CN cu un nr mai mic de etape
Asa vad eu lucrurile acum
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Florentin Iuga scrie:Cred ca ar fi decent sa nu mai posteze pe topicurile destinate CN persoane reale sau imaginare care nu se regasesc pe listele cu participanti. De fapt asta ar fi obligatia morala a moderatorilor, nu mizez pe bunul simt al celor care se ascund dupa clone.
Draga guru Cipandelu' iti multumim, ....ca ne inveti sa pescuim,ca ne inveti sa moderam,...marite Invatzator,ce-o mai urma...sa facem Marea Spirala? :lol: :lol: :lol:
Costel Stanila
A.P.C.R.

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Costel, poti sa combati si fara sa te injosesti ? Adica sa folosesti argumentatia logica. Chestie de educatie si bun simt. Vezi, de aia nu ma supar pe Vladut, pentru ca orice ar zice, chiar daca nu sunt de acord cu el, macar nu ma jigneste.
Scuze de off topic.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@domnuuuu' Florentin,

pina acum nu s-a sarit calul pe la topicul asta, asa ca s-a considerat ca nu trebuie intervenit, sunteti multumit ?
iar despre logica, nu stiu daca esti chiar cel mai in masura sa ne dai tu exemple,da? imi amintesc de curind o discutie pe tema asta... :lol:

si uite, ca sa nu zici ca sunt total off topic, eu te-as intreba (avind in vedere ca ai fost la un campionat mondial, si mai vazut cum se desfasoara lucrurile pe-acolo..) : crezi ca toate echipele ( ca sunt Carp Zone sau altele, n-are importanta.. )cu intentii deja declarate de a se inscrie la calificarile astea au ce cauta la un CM ?

@ Costel,

te rog eu , nu strica acest topic cu o polemica . Poti deschide altul la "liber la discutii" ! :)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cezar,
e normal ca nu toate echipele inscrise sa aiba ce cauta la cm, tocmai d-aia exista sita celor 5 etape...
ce ziceai de logica ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Uite ca in curand se va ajunge la concluzia ca era mai bun sistemul de anul trecut in care fiecare club avea o echipa in fiecare sector.
Cel mai corect era ca echipa nationala sa aiba un capitan (antrenor) care sa faca selectia lotului si sa raspunda de rezultate, la fel ca in toate sporturile de echipa. Daca nu ma insel asa fac englezii dar acolo e altceva, au vreo 100 ani inaintea noastra.
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Cornele,
zau ca logica nu-mi lipseste, asa ,in general :)
sa stii ca sunt un observator-discret, dupa cum poti remarca-al fenomenului, si voiam sa-i spun mai voalat lui Florentin, si nu numai, ca nu intotdeauna cantitatea e cea mai importanta. Atit.
Cit despre mansa asta I, cu problemele nou aparute,zau ca n-as vrea sa fiu in pielea ta si a lui Razvan :) . Sincer, va doresc mai mult rabdare, decit succes !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@florentin

Candva, erai de acord cu majoritatea lucrurilor(legate de pescuit :D ) spuse de mine ! Acum, probabil datorita crizei FINANCIARE, lucrurile s-au schimbat....Sa sti ca din punctul meu de vedere nu este nicio problema, te consider tot prietenul meu si unele "actiuni" le inteleg ! Problema este ca te bazezi prea mult pe cantitate si mai putin pe calitate ! Mai multe o sa vorbim cand ne vedem, te astept la Alizeului 51 sa punem tara la cale.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel s.

Mesaj de cornel s. »

englezii au 100 de ani inaintea noastra, dar la pescuit crap romanasii nostri sunt inaintea lor ! stai sa vedem ce surprize le mai pregateste timpul ! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”