Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Popescu are o calitate .....e maxim consecvent si mie asta imi place

mai mult ca sigur ca-i admiri consecventa de care tu nu esti in stare :D :D :D , acum 5 luni in urma i-l negai si i-i explicai prin stilu-ti specific cat este de pierzator in jocul asta si acum .....

jalnic :lol: :lol: :lol:

admir o postare tot in acelasi stil specific din 2008 , cand intrebai " cine-i si Violeta Beclea asta ??? are si ea cateva medalii , pai se compara cu rezultatele noastre ( noastre ?? :roll: :roll: ) la pescuit :lol: :lol: :lol: :lol:

atitudine nu jucarie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Esti ....habar nu am , dragul meu ...zau asa ! )))))))))))))))))))) Deja eu si inca cativa te luam drept un esec , sau o intimplare nefericita .... ca ce scrii aici se vede ...e public ... Umple cupa pina la capat si ramai in consecventa ta , deja e material de studiu .. Cu drag . Tirziu sa te mai dai victima pe undeva ...las-o asa si asumati-o ! Nu o mai traduce pe undeva ca e tradusa deja . Ce este deranjant este ca ti-o doresti cu patos ! Tocmai tu vorbesti de coloana vertebrala ... :lol: :oops: :oops: :oops:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Sa iti fie rusine !
sa-mi fie mie rusine ??? hm... de ce ?? pentru ca in duminica floriilor dau un citat ca pilda din biblie si tu imi recomanzi sa ma duc la spitalul de nebuni ????

pentru ca sunt de partea tuturor pescarilor de competitie ( nu prea ai cazut tu cu termenul asta ) care sunt jigniti si batjocoriti de un escroc cu intentii meschine ???

sa-ti fie tie rusine de atitudinea unsuroasa care o ai sucindu-te impotriva afirmatiilor tale numai pentru a-i canta in strune lui Andrei , frustrat de indiferenta care ti-a aratat-o atatia ani

arata-mi O SINGURA PERSOANA care-ti sustine atitudinea ... UNA SINGURA SI IMI FAC MEA CULPA , evident , in afara de AV , asta in timp ce toate forumurile de pescuit i-l injura pe popescu si pe cei care-l sustin...ramasi foarte putini

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Sa iti fie rusine !
sa-mi fie mie rusine ??? hm... de ce ?? pentru ca in duminica floriilor dau un citat ca pilda din biblie si tu imi recomanzi sa ma duc la spitalul de nebuni ????

pentru ca sunt de partea tuturor pescarilor de competitie ( nu prea ai cazut tu cu termenul asta ) care sunt jigniti si batjocoriti de un escroc cu intentii meschine ???

sa-ti fie tie rusine de atitudinea unsuroasa care o ai sucindu-te impotriva afirmatiilor tale numai pentru a-i canta in strune lui Andrei , frustrat de indiferenta care ti-a aratat-o atatia ani

arata-mi O SINGURA PERSOANA care-ti sustine atitudinea ... UNA SINGURA SI IMI FAC MEA CULPA , evident , in afara de AV , asta in timp ce toate forumurile de pescuit i-l injura pe popescu si pe cei care-l sustin...ramasi foarte putini
Este Ok . Se aduna ! Multumesc de toleranta si de intelegere ... Asa ne-am gandit noi ...ai o problema ?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Se aduna
asa este :!:
Val scrie:Asa ne-am gandit noi
voi .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vorbim ....dar nu aici . Aroganta si libertatea de a jigni pe Forum se va sterge .... ca un fulg de zapada .

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val, Tatae are dreptate.... "Tabara" pe care o susti tu este alcatuita din maximum 5 persoane , asta crezi tu ca este "reprezentarea nationala" de care vorbea nea zgabeartza ?
Ia nu mai baga bani in proiectul lui si vezi daca mai iti este prieten ! Ai curaj ? :roll: :D

PS Nu inteleg de ce te bagi tu intr-o lupta care nu este a ta, nu din pescuit mananci tu...corect ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Val, Tatae are dreptate.... "Tabara" pe care o susti tu este alcatuita din maximum 5 persoane , asta crezi tu ca este "reprezentarea nationala" de care vorbea nea zgabeartza ?
Ia nu mai baga bani in proiectul lui si vezi daca mai iti este prieten ! Ai curaj ? :roll: :D

PS Nu inteleg de ce te bagi tu intr-o lupta care nu este a ta, nu din pescuit mananci tu...corect ?
Ati inebunit cu totii ? Ce bani am bagat eu in Popescu ? ZERO ! NADA ! Tie ti-am dat imprumut dar la Popescu , pentru ce ?
Eu nu maninc din pescuit , dar pescuitul ma maninca si asta de la tine o accept , de la Cristi NICIODATA . Macar sa stie de ce . Terminati cu prostiile .....

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Vorbim ....dar nu aici
noi doi niciodata si nicaieri ...
Val scrie:Aroganta si libertatea de a jigni pe Forum se va sterge .... ca un fulg de zapada .
libertatea de exprimare , demnitatea si personalitatea nu mi le ia nimeni , niciodata , indiferent cine ar fi , asa ca termina cu subtilitatile ca ma lasa absolut rece

inainte sa te spargi in atata moralitate analizeaza-ti atitudinea ta imaculata ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:
Ati inebunit cu totii ? Ce bani am bagat eu in Popescu ? ZERO ! NADA ! Tie ti-am dat imprumut dar la Popescu , pentru ce ?
Eu nu maninc din pescuit , dar pescuitul ma maninca si asta de la tine o accept , de la Cristi NICIODATA . Macar sa stie de ce . Terminati cu prostiile .....
Asta cu scosul ochilor este cea mai urata ! :oops: Eu ti-am adus vreodata aminte ca te-am introdus in lumea buna a carpfishingului, alaturi de campioni cunoscuti ? Nu uita cum ne-am cunoscut....

In fine, nu are rost sa continuam, candva vei realiza ca fara bani erai singur....

PS Apropo, de ce te-ai jurat acum 2 luni ca nu mai postezi in viata ta pe acest forum iar acum il rupi in doua ? :D :roll: E venita pe linie de "partid" ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”