MTX 14 vs MTX 16

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Ungureanu Bogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: MTX 14 vs MTX 16

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Am avut mtx class in teste la Pitesti timp de o saptamana cu bunavointa lui Dan Mitranescu.
In fiecare zi, timp de 5 zile am fost la casting cu multi pesarisi cu mai multe lansete printre care :century fmj-custom buce ashby ,hi's 200 custom, harrison esx-h, venturis V2...,pe teren masurat centimetric si am reusit, unii dintre posesori sa aruncam mai mult radica lcu class-ul prin comparatie ,decat cu lansetele detinute si cu care eram obisnuiti.
testele le-am facut ABSOLUT FARA VANT si cineva dintre noi a reusit cateva lansari peste 180 M. :shock:
toti participantii la acest casting sunt veritabili pescari si chiar campion nationali ai Romaniei :wink:
acuma la capitolul finisaje, mai este de lucrat-vorbesc despre lac si matisaje-ca altceva nu ai ca sa ceri acelui blanc impletit natural si nezgariabil si de-a dreptul superb.
personal doream mandrina de 18 si levierul putin mai scurt, pt ca cere neaparat o persoana de cel putin 1.75m inaltime cu alonja mai mare.
lanseta are fix 432 gr si se incarca de la 128 gr in sus :wink:
catch&release

Andrei Colotelo

Mesaj de Andrei Colotelo »

Niste dementi au incercat si au reusit sa arunce un fier de calcat cu o lanseta similara lui mtx class.
Daca nu ma insel fierul cantarea in jur de 800 g .

nu stiu daca este permis link-ul : https://www.youtube.com/watch?v=28SXfut8jwA
Andrei Colotelo
Nume utilizator schimbat din leuldemare.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

:lol: similara?
"Dementul" ala e Mark Hutchinson. Google it.
Marius Sârbu

Alin Galbenu
Moderator

MTX 14 vs MTX 16

Mesaj de Alin Galbenu »

Am observat ca este la moda zilele astea, sa lansezi greutati mari cu lanseta.
Acum cateva zile am gasit o poza cu cativa băieți care se chinuiau sa lanseze o sticla de bere...:)
Din pacate nu stiu la ce lanseta făceau reclama:)))

Imagine

AND1

Mesaj de AND1 »

'dementul' de Mark Hutchinson a ajuns chiar pana la un toaster de 2495 gr...

http://www.youtube.com/watch?v=GZnj1iJSs_Q

MTX Class e chiar super.Ii multumesc pe aceasta cale domnului Bogdan Ungureanu pentru sfatul dat in iarna , si anume de a astepta acest model :).

DaFishMan

Mesaj de DaFishMan »

Dan Mitranescu scrie:
DumiD scrie:Care ar fi recomandarea in cazul asta? Sa achizitionam mtx 14 si in primavara sa le cumparam si varfuri de 16 in caz ca nu avem nevoie de aia 15-20 de metri in plus pentru un pescuit mai relaxat? Intreb ca vreau sa-mi iau si eu 3 bucati si oscilez inca intre 16 si 14. Daca as lua 16 as gasi varfuri de 14 de vanzare si, mai important, s-ar pupa cu cotorul de 16?
MTX14 pentru toate situatiile , chiar si pentru cele de relaxare. :) Poate separat varfuri de 16 .

Din 2014 apare si MTX 200 - "sa aratam ca se poate" , cat si MTX CLASS - "sa aratam ca se poate si putin mai bine " :wink: :D .
Pentru MTX Class si MTX 200 vor aparea vreodata versiuni de 3,60 m? Sau macar pentru MTX 16, ca sa putem imperechea varfurile cu cotoarele de MTX 14 de 3.60??? Asta asa oleaca pentru pescarii mai relaxati si mai in criza cu spatiul :)

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Dan Mitranescu scrie:
Mar Aug 13, 2013 0:11
osc1or scrie:cine da 180m cu un mtx 14, da foarte bine cu orice lanseta...
cine da 120m cu un mtx 14, nu da considerabil mai bine cu nici o alta lanseta

totul depinde de tehnica de aruncare

citeam pe un forum de cineva care impruna cu inca 2 prieteni au testat 3 lansete complet diferite, cel care dadea cel mai departe cu o lanseta, arunca cel mai bine cu toate 3 lansetele... cine dadea cel mai slab cu lanseta, proprie, dadea cel mai slab cu toate 3..
Cristi Mihalcea arunca cu MTX11 si cu fir de 28 cat arunc eu cu MTX14 cu fir de 0,20 . :D ( 186m ) Si sunt si eu printre primii din tara . :)
Cu MTX14 a dat 206m ,tot cu 0,28 . Daca dadea cu o,20 cred ca si acum mulina sa stranga firul . :D
Asa ca lanseta ajuta , restul este moca . :D
Salut! Chkar dacă au trecut atâția ani, nu strică să întreb, mai poate fi comandată o lansetă ca MTX 15(cu 2 vârfuri, unul de MTX 14 și al doilea de MTX 16) sau asemănătoare?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”