Turneul AVP - propunere regulamentara anticriza

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Turneul AVP - propunere regulamentara anticriza

Mesaj de George-Alexandru »

stai linistit Vali,doar mi/am expus o parere.oricum anul asta nu se mai poate face nimic.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Pai daia am zis si eu, anul viitor remediem ce e de remediat.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vali, George

...in sfarsit...credeam ca nu mai tine nimeni si cu mine... :D :D :D

@ Cornel

ce mai conteaza acum ce-a sustinut fiecare...ne-am lovit de tavan si nu ne ramane decat sa inaltam casa...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cornel Rosioru

Vreau sa imi spui o singura lamurire - taxa de inscriere la concursuri nu se mai aloca la premiile fiecarei competitii , urmind ca ALP sa finanteze deplasarea la CM ?

Daca raspunsul este DA - limitati locurile astea cumva - pentru ca nu este decit interesul organizatorului primei etape sa aduca cit mai multe echipe si sa incaseze sume frumoase , care nu stiu daca se vor regasi in premiile finale , in proportie fireasca ( pina la urma nici nu "intereseaza" pe nimeni ce premii se vor acorda la prima etapa , cit timp nu exista o grila oficiala pentru asa ceva ) . Esti primul raspunzator , impreuna cu directorul de concurs si cu capitanul sau antrenorul echipei nationale , sa va imaginati criterii de selectie primara , gen numar de concursuri la care au participat fiecare echipa , numar limitat de echipe / club ( indiferent de numele lui ! ) , samd . Cluburile care vor cite 10-12 locuri sa isi faca selectii interne ( sau simple sedinte in care sa cuantifice pregatirea fiecarui membru pescar pentru o competitie atit de serioasa ) si sa trimita crema clubului si nu toti membrii ei . Asa este normal , ca egali am fost cu totii in comunism , acum dupa 5 ani de selectii si concursuri , parca lucrurile sau mai separat , sau pot fi vazute intr-o alta lumina ( revenind la tata Nitzu ! )

Glumind , ma gindesc sa imi fac si eu o iesire la prima etapa si o sa vin cu soferul ca sa aiba cine sa imi faca gratarul - pentru 500 lei , e ieftin 3 zile la Hobaia ! O sa facem din prima etapa un soi de Spartachiada , cu catel si purcel , mici si bere , fanfara in chiosc si promenda cu caini .

Daca raspunsul este NU - si cota parte din incasari se duc la lot - se schimba discutia si trebuie sa mai gindim inca o data postarea .

Constat cu neplacere ca si o initiativa excelenta se poate transforma intr-un haos , datorita proastei organizari , care pe noi ne caracterizeaza ca neam . Constat pripa si nesiguranta in orice hotarire luata , o influenta prea mare a unor nick-nameuri de forum ( care nu au nici un amestec in aceasta organizare si nic dreptul sa aiba o parare , atit timp cit scriu sub pseudonime ) , reguli modificate de astazi / maine , samd . Nu te critic , dar iti repet inca o data si vad ca si tu stii . Prea multa democratie strica si raspunderea TOTALA este a ta ! Parerea mea este sa iti intrii in atributiile acordate si sa faci ca proiectul asta sa mearga , cf intelegerii initiale , pentru ca altfel se isca haos .

Cu prietenie ,

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Val
Acest proiect a fost gindit si rasucit pe toate partile.
Are reguli si regulamente.
Un singur lucru nu a fost prevazut, numarul mare de echipe. Era evident ca la asa taxa vor fi multi doritori, dar nimeni nu se astepta la un adevarat asalt.
Totusi respectind regulamentele nu sa modificat nimic din structura initiala.
Asta e si motivul pt. care un club a putut inscrie cite echipe a dorit, dar a trebuit lasat loc si pentru cei ce nu fac parte dintr-o forma organizata.
Sustin si acum ca turneul nu trebuie deschis doar cluburilor. Nu poti inregimenta un pescar daca doreste sa fie independent.
Situatie in care, m-am gindit ca prima etapa poate fi considerata de masa, dupa care sita incepe sa cearna.
In felul acesta respectam regulamentele, dar nici nu inchidem turneul dupa ocuparea celor 51 de locuri.
Foarte multi ar fi ramas pe afara numai pt. faptul ca nu erau in fata calculatorului cind au inceput inscrierile.

Eu consider ca nu este haos, ci putina precipitare, iar anul viitor sigur lucrurile vor intra in normalitate.

50% din incasari merg catre lotul national, 50% cheltuieli de arbitraj si amenajari, daca mai ramin bani se pot folosi pt. premieri.

Cu aceasi prietenie. :D
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Observ cu tristete ca regulile pe care le-am promovat si laudat impreuna la AGVPS s-au schimbat ??!!
Banii de turneu se impart altfel ! Premii ioc - sau pe romaneste , zero !
Eu unul ma simt rusinat si daca aceasta hotarire ai luat-o tu sau "consiliul" care a hotarit aceste calificari - eu nu pot sa imi "tin obrazul" vizavi de oamenii aceia ( pe baza carora s-a luat acceptul de organizare a acestor calificari in forma propusa de tine ) carora le-am vorbit 30 minute , cu patima si implicare , sa ii fac sa intelega ce avantaje aduce acest proiect din punct de vedere finaciar , in vreme de criza si ce scula de proiect e asta cu un "sponsor" ca ALP . NU ma gindeam la asa "necaz !" sau la intelegeri de culise ulterioare .
Anunt - Domnilor ! - AGVPS a aprobat acest proiect , cu premi in bani / concurs , indiferent de organizator si cu implicarea ALP , drept platitor al deplasarii ( cu tot ce implica ) al lotului national al CM De ce se face altfel - intrebati "talibanii" - ca ei au hotarit si 12 echipe / club , ei au hotarit sa mute si banii de inscriere din premii pentru pescari in premii zero , in bani pentru lotul national , samd .
Eu unul ma simt dator cu o explicatie si imi roseste obrazul vizavi de voi ! Nu asta este ceea ce am promovat si am crezut in proiect !

Ati schimbat regulile jocului pe parcurs si de acum , eu unul nu ma mai bag . Iti urez succes la organizare si imi pare rau ca nici macar nu ai avut decenta sa ma anunti si pe mine ce ati hotarit voi din punct de vedere financiar . Mi-a rosit destul obrazul acest an - la anul nu mai vreau ! Indiferent de rezultate , colegii intreaba !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val Pangica jr scrie:pentru ca nu este decit interesul organizatorului primei etape sa aduca cit mai multe echipe si sa incaseze sume frumoase
O sa facem din prima etapa un soi de Spartachiada
in prima parte apostarii tale pe care am indraznind s-o subliniez mai sus, imi aduci un afront gratuit, deoarece munca de organizare, fizica si psihica o fac benevol fara niciun castig material sau de alt fel (nu mai am magazin de unelte de pescuit, iar cand aveam, nu eram importator).
te-as ruga, deci, sa retractezi afirmatia asta total defaimatoare la adresa mea
in a doua parte subliniata, iar faci o gresala mare cu care in ultimul timp m-am cam obisnuit si anume: spartachiada inseamna nu intrecere de masa asa cum crezi tu ci intrecere sportiva intre cluburile sporive ale armatelor prietene, daca-mi mai aduc eu bine aminte din tinerete
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Am incercat si eu sa ma pun cat de cat in postura organizatorilor si e clar...situatia e grea si urata. S-a plecat de la o idee frumoasa si s-a ajuns la o bulibaseala. Cine a generat-o si cum s-a ajuns aici nu sunt eu in masura sa imi dau cu parerea dar cred ca motivul principal a fost timpul extrem de scurt in care solutia a fost gandita si apoi pusa in practica asa cum s-a putut in conditiile date.

Sigur cateva solutii de moment sau "de criza" pot exista insa nici una nu poate fi adoptata fara a schimba ceva ce deja a fost hotarat si votat de partile implicate in realizarea acestui turneu.

Eu unul nu sunt in stare sa aleg o varianta dintre cele exprimate, fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje:

1. propunerea Victor Oana - desfasurare concomitent a primei manse pe Darvari si Hobaia - solutie bunicica, dar contravine regulamentului ...nu se poate desfasura mai mult de o masa pe o balta.
2. propunerea de a limita numarul de locuri la 51 ... raman pe dinafara pescari care au ceva de spus dar nu au apucat sa se inscrie
3. propunerea de a limita numarul de echipe per club --- ok dar ce ne facem daca fiecare club inscrie 3 echipe si apoi apar 34 de echipe independente?
4. inchiderea listei la 75 de inscrisi....hmm ??! no comment
5. participarea a mai mult de 51 in prima mansa cu posibilitatea extinderii concursului si pe a 2-a balta de la hobaia....doar primii 51 merg mai departe..... nasol pt. ghinionistii ce vor avea nesansa sa traga un loc prost, ei fiind pescari cu multe podiumuri in competitie existand posibilitatea sa nu fie in primii 51 si pleaca acasa pe motiv de ghinion la tragerea la sorti....se cam duce de rapa ideea de copmetitie cu 5 manse pentru a elimina bulanul
6. Taxa mai mare pentru primele 2 manse ....sa se mearga macar in maximul anuntat pt o mansa si anume 1000ron parca.....sau propunerea lui Dan Mitranescu de achitare in avans pentru mansele urmatoare.... e una din ideile bune.
Teoretic ar trebui sa se retraga cativa...practic..poate oferi surprize si sa ajungem de unde am plecat dar cu mai multi bani.

mie imi plac variantele 1 sau 6 ... o derogare de la regulament se poate face in orice in situatii de criza .. nu e capat de tara ca se face un amendament la regulament pentru desfasurarea in bune conditii a turneului :wink:

Oricare din aceste propuneri schimba ceea ce s-a hotarat initial....deci o decizie trebuie luata de organizatori .... asta e...trebuie sa mergem mai departe ... e pacat sa se abandoneze o idee buna tocmai acum. Oamenii se ajuta la nevoie nu se ataca. Acum e nevoie de intelegere mai mult ca oricand, asa ca mai asezati-va odata la masa tratativelor si adoptati solutia finala.

Va doresc Turneu frumos ...
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pai la sedinte sunt primii..... :D :D

Poate ar fi o varianta buna sa se plateasca din start cei 2500 cat vor costa cele 5 manse si doar asa sa se mearga mai departe. Ia sa vedem daca cei care sunt iuti de mana la inscieri pe internet sunt la fel de rapizi si la bagatul mainii in buzunar !!!!!!!!!!!
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

in general aveti dreptate, dar din pacate vorbiti numai din punctul vostru de vedere

1. nu s-a votat nimic la ultima sedinta
2. in ultimele zile s-a inscris o echipa, asa ca oprirea la 75 cred ca este de bun simt
3. niciodata nu va fi toata lumea multumita si asta numai din cauza subiectivismului care este normal
4. chestia cu bulibasala este doar o parere, de fapt nu s-a facut altceva decat deschidere catre pescarii de crap
5. bulanul face parte din concursurile de pescuit, sper insa sa reusim o sectorizare corecta care sa faca o departajare corecta
nu cred ca o echipa buna nu poate iesi in primii 17 din 25 oricat ar fi de slab locul din sector
6. hotararea de a redeschide lista am luat-o nu inainte de a ma sfatui cu Cornel Rosioru, Victor Oana, Andrei Vladeanu si Sorin Rudeanu care au fost toti de acord cu ideea
7. si ultimul punct va garantez ca atata timp cat fac parte din staful organizatoric nu se va mai schimba nimic oricat s-ar carcoti pe net.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”