Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Saky
Puncte: 0

Re: Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de Saky »

Am vrut sa zic ca ai luat bataie la prins Crap nu la prins ''albitura'' !!!!
vezi,Maty mai stie sa prinda si Crap in afara de albitura, :idea:

Traisty pentru ca imi esti simpatica te invat ceva!! :lol:

Daca erai un pic mai destept si incepeai sa dai cu bile dupa peste mare de la inceput si nu ..... apa cu mamaliga aia minunata pentru ''albitura''altfel statea treaba !!! :!: :!:
Maty de ce a prins pestele ala mare la inceput ? pentru ca era acolo si nu sa speriat de la galagia facuta de momitoare!!

ps
Si cu manevre facute la limita ''regulamentului'' poti sa incepi sa te obisnuiesti asa incet !!!!!!
sant multi care inpart bile de sute de euro numai sa il fu.a pe ala mai bun !!
Ai uitat ca traim in Romania ? si asta ne ocupa tot timpul. :!:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sakal scrie:Am vrut sa zic ca ai luat bataie la prins Crap nu la prins ''albitura'' !!!!
vezi,Maty mai stie sa prinda si Crap in afara de albitura, :idea:

Traisty pentru ca imi esti simpatica te invat ceva!! :lol:

Daca erai un pic mai destept si incepeai sa dai cu bile dupa peste mare de la inceput si nu ..... apa cu mamaliga aia minunata pentru ''albitura''altfel statea treaba !!! :!: :!:
Maty de ce a prins pestele ala mare la inceput ? pentru ca era acolo si nu sa speriat de la galagia facuta de momitoare!!

ps
Si cu manevre facute la limita ''regulamentului'' poti sa incepi sa te obisnuiesti asa incet !!!!!!
sant multi care inpart bile de sute de euro numai sa il fu.a pe ala mai bun !!
Ai uitat ca traim in Romania ? si asta ne ocupa tot timpul. :!:
"Un pic mai destept" cred ca sunt ... :D
Maty a prins pestele ala mare "....." apa cu momitoare. In plus a prins toti pestii mari tot pe momitoare .

Daca tu crezi ca a fi "destept" inseamna sa arunci cu milioanele in apa este problema ta (si nu numai) pe care eu nu o judec.
Nu stiu de ce este asa "....." lumea de mamaliga mea. :D
De acum in colo am sa o numesc MHLM (cred ca asa se scrie :D ) si am sa spun la toata lumea ca are pretul de 100 ron /kg. Am sa fac si reduceri in caz ca este cineva interesat de ea :D .

Saky

Mesaj de Saky »

Da mai da ala e Maty !!!!!!!

florinmpescar

Mesaj de florinmpescar »

Si da sunt vinovat m-am plimbat intre standuri cu carne la gratar si am intrat in standuri si am servit cu mancare, si nu intr-o seara ci in doua seri. Eu am fost standul 1, pe la mine prin stand era poteca... vizitatori, pescari etc. ce eram absurd sa le zic sa o ia pe deal, sa nu treaca pe la mine prin stand?? Va dati seama, i-am ajutat sa castige ca m-am dus civilizat la vecinii de stand si i-am invitat la masa sau le-am oferit benevol o friptura la pachet.
Veniti si la concursul din 1-4 ? sa stim daca ne luam mincare la noi s-au ne facem abonament la voi la cantina :lol: :lol:

Ilie Victor Florea

Mesaj de Ilie Victor Florea »

@florinmpescar

din pacate nu, dar vin la Tancabesti, asa ca oricui ii place carnea la gratar, si vinul oltenesc este bine venit in standul meu. Bineinteles totul va fi in limitele decentei si al bunului simt. Vorbim de concurs nu petrecere campeneasca. :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”