Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Le prefera pe alea "blande" nu pentru aruncari, ci pentru cu totul altceva!Multi le prefera pe alea mai blande chiar si dupa ce invata sa arunce si sa pescuiasca.
Exact. De-aia sfatul meu pentru un incepator o sa fie intoteauna sa evite lansetele rapide. Nu-l ajuta nici in aruncare nici in dril. Si dupa ce isi formeaza tehnica necesara sa il ajute e foarte probabil sa constate ca oricum nu-i plac. Invers singurul inconvenient e ca nu ajungi la distante foarte mari, pe care e iara foarte probabil sa nu le atingi oricum, chiar si cu mtx class sau hi-s 200. La concursurile lui Dan de casting am vazut si aruncari de 140, 150 m cu aceleasi lansete cu care se arunca 180 sau 200 si nu cred ca acei concurenti nu stiau sa arunce.ionut72 scrie:Le prefera pe alea "blande" nu pentru aruncari, ci pentru cu totul altceva!Multi le prefera pe alea mai blande chiar si dupa ce invata sa arunce si sa pescuiasca.
Intre dorinta si puterinta este drum lung... degeaba ai His-200 sau mtx class (ultra rapide) dar daca n-o poti incarca suficient si multi nu o pot face, probabilitatea de a arunca mai putin sau la fel ca si cu o lanseta semi rapida este foarte probabila.singurul inconvenient e ca nu ajungi la distante foarte mari, pe care e iara foarte probabil sa nu le atingi oricum, chiar si cu mtx class sau hi-s 200. La concursurile lui Dan de casting am vazut si aruncari de 140, 150 m cu aceleasi lansete cu care se arunca 180 sau 200 si nu cred ca acei concurenti nu stiau sa arunce.
Asa cum ti s-a recomandat si mai sus, te rog sa iei in considerare fl strategist . Personal folosesc de 2 ani modelul cu mandrina metalica, de 3.90 , 3.75 lbs .gl10cyp scrie:Din spusele voastre ar fi recomandat de luat lansete rapide. Am vazut pana acum in bugetul acesta mtx8/9 mustang 2 si baracuda cocaine. Ce parere aveti? Care merita?