Cupa Primaverii ed. a III-a - Moara Vlasiei 1-4 Aprilie 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
prietenila
Puncte: 0

Re: Cupa Primaverii ed. a III-a - Moara Vlasiei 1-4 Aprilie 2009

Mesaj de prietenila »

si atunci cum de reusea florinel sa prinda peste ? ca el arunca pana la jumatea balti :!:

nu uita ca sunt din ploiesti, ca si partenerul tau, deci poti lua in considerare ca stiu ceea ce crezi tu ca nu se va afla.
aprecibil totusi sacrificiul in numele clubului, dovedeste ca esti un om de echipa.
CARPOZONE-MEMBRU COTIZANT

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Si rezultatele??? Mai cantariti si acum? Sau transmiteti live de la standul 18 ? :D :D
Milionar excentric

prietenila

Mesaj de prietenila »

nu le vrezi mai tata mai sus :!: :?: nu le da voie sefu florinel sa puie rezultatele pe forum, au ei o locatie pe forumul info unde se intra cu parola....acolo sunt ! si sa vezi si ce alte discutii mai sunt, ti se face paru maciuca cand vezi ce om rau este blajinul florinel :!: :evil:

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

prietenila scrie:nu le vrezi mai tata mai sus :!: :?: nu le da voie sefu florinel sa puie rezultatele pe forum, au ei o locatie pe forumul info unde se intra cu parola....acolo sunt ! si sa vezi si ce alte discutii mai sunt, ti se face paru maciuca cand vezi ce om rau este blajinul florinel :!: :evil:

Le vad fiule mai sus si imi place la nebunie clasamentul ala ... dar 1 Aprilie a trecut :)
Milionar excentric

prietenila

Mesaj de prietenila »

uite ce am gasit pe infopescar.tv :

"Dragi colegi, sau prieteni de suflet cum v-am catalogat eu.
"Nu vreau sa transform forumul intr-o sala de judecata" dupa cum zicea un "bun pescar" , si nici sa judec pe nimeni nu am dreptul, dar.. am dreptul sa imi aleg colegi care pun suflet pentru mine, nu doar din interes.
Nu vreau sa fiu precum "o femeie la ciclu", dar am reusit sa deschid ochii si sa vad ca in aceasta familie este fiecare cu "piz...a masii". Deci ce rost mai are?...Aici nu recunoaste nimeni nimic, nu iti multumeste nimeni, dimpotriva se ascund unul de ceilalti in functie de interese...
Exista un singur tel...calcam pe prieteni , colegi, precum pe niste cadavre pt locul 1. Intradevar este o metoda buna sa devii campion, dar atunci ce rost mai are acest club...doar ca fatada, sau doar o sursa de venit ???
Poate gresesc, si imi cer scuze celorlalti care nu inteleg gestul meu, poate vreodata se va afla public, sau mai bine zis cineva va avea mai mult tupeu sa zica lucrurilor pe fata.
Va multumesc din suflet pentru aceasta perioada frumoasa, si va urez numai bine si cat mai multe cupe si bani, in fond cam la asta se rezuma majoritatea.
MULT SUCCES IN CONTINUARE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE.

Nini Horn, fost membru Carp Zone.

Ps: Aveti cuvantul meu de onoare ca, totul discutat in sectiune secreta va ramane asa. "

Si am incheiat acest subiect, pacat de echipa din brasov care era adevarata castigatoare a locului 2 :!: pentru asemenea "pescari" trebuie arbitri ca zarguzon adrian. :mrgreen:

va dati seama ce o sa faca la calificari ? :D

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

cornelserbu scrie:vineri vin in vizita, va rog sa-i spuneti domnului de la pozitia 8 sa ma lase sa trec pe langa standul dansului .. :lol: :lol: :lol:
Esti dus cu pluta gogule, crezi ca eu am mintea, eu am fost acolo pt altceva nu pt un gaozar ca tine.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

MIRON

Mesaj de MIRON »

SERBAN_77 scrie:
cornelserbu scrie:vineri vin in vizita, va rog sa-i spuneti domnului de la pozitia 8 sa ma lase sa trec pe langa standul dansului .. :lol: :lol: :lol:
Esti dus cu pluta gogule, crezi ca eu am mintea, eu am fost acolo pt altceva nu pt un gaozar ca tine.
:shock: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
@Cornel Serbu de cind asteptai un moment ca acesta ?.... :lol: :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

SERBAN_77 scrie:
:lol: :lol: :lol: bai, juma' de buletin, te-ai uitat vre-o data in oglinda sa vezi cat esti de pricajit...stai drecu' in banca ta daca vrei sa ai viata usoara pe balta mai, amarasteanule

crezi ca eu am mintea

nu, nu cred...de unde naiba sa ai minte in capul ala mic si urat :lol: :lol: :lol:

ce parere ai de exprimarea de mai sus ???...n-am vrut decat sa-ti arat ca se poate, dar in general cu elemente recalcitrante ca tine, prefer sa ma abtin...acum insa, ai cam sarit calul si-ti promit ca am sa te pun la punct, dar nu in fata tatalui tau, fiindca e de preferat sa nu stie ce odrasla are.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

prietenila

Mesaj de prietenila »

ma opresc momentan aici la acest subiect, am inceput sa primesc mesaje de "bine" de la alti "prietenila ". si pe pm si pe telefonul mobil. dar amenintarile ma fac sa nu regret nimic din ce am facut.
in curand voi posta mesaje de pe forumul privat carpzone(pe baza de parola :wink: ), creat special de ALESUL florinel ca sa-si indrume supusi cum sa faca . poate asa vor vedea pescari adevarata fata a unor distinsi pescari din carpozone si parerea lor despre restul pescarilor participanti la cupe (numiti "cotizanti"). tot de acolo veti trage si concluzia la ce sa intamplat noaptea la standurile 17-18 si cum ALESUL a ocupat locul 2 calcand totul in picioare. onoare, demnitate, preitenie.

prietenila :mrgreen:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

MIRON scrie::shock: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
@Cornel Serbu de cind asteptai un moment ca acesta ?.... :lol: :lol: :lol: :lol:
nu, chiar nu-l asteptam, dar daca tot s-a ivit... :lol: :lol: :lol: ... sa profitam,nu ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”