nu uita ca sunt din ploiesti, ca si partenerul tau, deci poti lua in considerare ca stiu ceea ce crezi tu ca nu se va afla.
aprecibil totusi sacrificiul in numele clubului, dovedeste ca esti un om de echipa.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
prietenila scrie:nu le vrezi mai tata mai sus![]()
nu le da voie sefu florinel sa puie rezultatele pe forum, au ei o locatie pe forumul info unde se intra cu parola....acolo sunt ! si sa vezi si ce alte discutii mai sunt, ti se face paru maciuca cand vezi ce om rau este blajinul florinel
![]()
Esti dus cu pluta gogule, crezi ca eu am mintea, eu am fost acolo pt altceva nu pt un gaozar ca tine.cornelserbu scrie:vineri vin in vizita, va rog sa-i spuneti domnului de la pozitia 8 sa ma lase sa trec pe langa standul dansului ..![]()
![]()
SERBAN_77 scrie:Esti dus cu pluta gogule, crezi ca eu am mintea, eu am fost acolo pt altceva nu pt un gaozar ca tine.cornelserbu scrie:vineri vin in vizita, va rog sa-i spuneti domnului de la pozitia 8 sa ma lase sa trec pe langa standul dansului ..![]()
![]()
SERBAN_77 scrie:Esti dus cu pluta gogule, crezi ca eu am mintea, eu am fost acolo pt altceva nu pt un gaozar ca tine.cornelserbu scrie:vineri vin in vizita, va rog sa-i spuneti domnului de la pozitia 8 sa ma lase sa trec pe langa standul dansului ..![]()
![]()
nu, chiar nu-l asteptam, dar daca tot s-a ivit...MIRON scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Cornel Serbu de cind asteptai un moment ca acesta ?....![]()
![]()
![]()