Val scrie:Nu vorbi de etici ca iti spargi ceasul ... zau asa
ce sa fac si eu , daca ai avut argumente de a aplatiza valoarea unor personaje ca Violeta Beclea ( ai umblat o luna cu paznici dupa tine sa nu-ti rupa Szekely capul ) sau mai nou Simona Halep , ce pretentii sa am eu , un biet muritor de rand
Ce sa facem dragul meu ....am muncit impreuna si am cazut din trei tovarasi , numai doi din ei cu capul in haznaua publica ...Unul a stiut sa se descurce ..
Cat priveste restul ..asa sunt eu mai exigent ...
Ultima oară modificat Joi Iul 31, 2014 18:03 de către Val, modificat de 2 ori în total.
Cristi Y scrie:Am vazut ca unor "oficiali sportivi" federali, printre care si selectionerul 'nea Pitzi, le-a cazut tare greu alegerea ta ca si capitan al echipei nationale.
buna asta cu 'nea Pitzi !
din pacate, unii nu vor sa inteleaga ca asa cum tot sportul romanesc e la pamant de cand a intrat in vigoare saracia aia de lege 69 (nu-mi spuneti de halep, ca aia-i exact ca pescuitul, isi vede singura de treaba) asa se va duce de rapa si pescuitul sportiv daca, Doamne fereste, ar invia federatia
mai bine asa, haiduceste, ca sa nu zic altfel.
inscriem cluburile prin liga aia cu sediul la tine acasa si-n dizolvare...
Val scrie:.am muncit impreuna si am cazut din trei tovarasi , numai doi din ei cu capul in haznaua publica
muncit impreuna ? nu tovarase , ATI muncit voi doi si pe mine doar m-ati informat asupra activitatilor si deciziilor voastre , asta dintr-o incercare timida de a-mi indulci ura fata de popescu
andrei vladeanu scrie:
mai bine asa, haiduceste, ca sa nu zic altfel.
inscriem cluburile prin liga aia cu sediul la tine acasa si-n dizolvare...
si ne vedem singuri de treaba.
bravo, cornele!
tu de ce treaba iti mai vezi in filmul asta?
Pai nu este o noutate ..... este dupa modelul brevetat de VLADEANU via APCR si care a functionat cu rulaje de sute de mii de dolari ...........STRADA FAINARI ..........SERBAN HANSA .........desii mortul e disparut de 10 ani din Romania ..........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
andrei vladeanu scrie:habar nu am.
stiu insa ca-i o fantoma in care cluburile adera prin miscarea din cap a lui "bercea mondial"
din punct de vedere juridic aceasta entitate exista si poate functiona , in cel mai rau caz poate fi amendata cu suma de 500 ron pentru nedepunerea declaratiei de inactivitate , dar si pentru asta exista posibilitatea de scutire pentru societatile non-profit
asa ca astazi popescu a incercat inca o diversiune marsava pentru a mai face un pic de dezinformare
Andrei ...stai ca lumea nu are timp sa citeasca tot ...
Ce concluzie exista in ultimele 3 pagini ..
1. noi doi , impreuna cu consultanta lui Cristi ( recunoscuta de el 3 postari mai sus ) , ca adversar al lui Popescu , am redactat citeva documente . Cristi le stia si putea pune aici pe tapet imediat lucrarea ... ca de grija de noi ....am vazut cata are ... Adica atunci ii era jena si acum nu mai are ? Prim urmare documentele erau stiute de dl. Mitrea ....care a tacut !
2. aceste documente au facut ca respingerea CM-ului din Romania sa nu aiba loc in ianuarie ci in aprilie , moment in care cele 3-4 institutii implicate nu au mai dorit nici un compromis
3. multumim lui Cristi ca a recunoscut ca stia tot ceea ce am facut si am redactat si toata schema logica prin care am incercat sa tinem CM-ul in Romania
4. a sosit momentul in care lucrurile sa fie spuse si urmeaza si alte momente in care grupul celor dati la lei , se va largi ...
5. multumim celor care citesc si isi fac si o alta parare decit cea oficiala a crapmania.ro
6. documentele exista ...doar nu au fost expuse ...deoarece nu mai interesa pe nimeni din moment ce echipa nationala pleaca cum in Italia
7. ele pot fi facute publice , pentru ca nu-i asa ? e bine sa stim pe ce lume traim ..
Multumim Cristi pentru cooperarea trecuta si multumim din nou pentru faptul ca ai recunoscut public . In rest ...ne judeca lumea pe fiecare . Ma bucur ca suntem deja numar impar in grupul asta ...
Ultima oară modificat Joi Iul 31, 2014 18:19 de către Val, modificat 1 dată în total.
Val scrie:ele pot fi facute publice , pentru ca nu-i asa e bine sa stim pe ce lume traim ..
Multumim Cristi pentru cooperarea trecuta si multumim din nou pentru faptul ca ai recunoscut public . In rest ...ne judeca lumea pe fiecare .
asta ti-am sugerat cateva posari mai sus
arata cum i-ai redactat eseele lui popescu catre agvps si cips si subliniaza unde am avut eu vreo interventie
daca exista cel putin patru persoane carora eu le-am expediat la aceea data ( exista mailurile ) documentele respective inseamna ca cercul condmnatiilor se mareste