Moderator: gor965
popescu ,val,andrei ..........grupul PVA .........doamne ce repede se dizolva in apa chioaraVal scrie:
Ma bucur ca suntem deja numar impar in grupul asta ...
Pai nu e puerila ....e simpla de tot .Cristi Y scrie:asta ti-am sugerat cateva posari mai susVal scrie:ele pot fi facute publice , pentru ca nu-i asa e bine sa stim pe ce lume traim ..
Multumim Cristi pentru cooperarea trecuta si multumim din nou pentru faptul ca ai recunoscut public . In rest ...ne judeca lumea pe fiecare .
arata cum i-ai redactat eseele lui popescu catre agvps si cips si subliniaza unde am avut eu vreo interventie
daca exista cel putin patru persoane carora eu le-am expediat la aceea data ( exista mailurile ) documentele respective inseamna ca cercul condmnatiilor se mareste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
incepe sa devina puerila discutia![]()
![]()
aici nu am incotro si trebuie sa recunosc ca Tataie e acoperit.Cristi Y scrie: arata cum i-ai redactat eseele lui popescu catre agvps si cips si subliniaza unde am avut eu vreo interventie
daca exista cel putin patru persoane carora eu le-am expediat la aceea data ( exista mailurile ) documentele respective inseamna ca cercul condmnatiilor se mareste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asta e problema ta...cornelserbu scrie:mai, andrei, treaba mea nu mai e in filmul asta si sa-ti spun drept, nici a ta, dar tu te ti cu dintii...
poti fi mai explicit ?andrei vladeanu scrie:1. nu avea cum sa aiba interventii in respectiva corespondenta stiut fiind faptul ca nu este deloc prieten cu limba romana.
2. nu avea cum sa expedieze mailuri la 4 persoane din moment ce el nu a fost in stare sa expedieze din Anglia colete la 3 persoane...
Asta e blasfamie draga Cornele ...cornelserbu scrie:pai da, asa cu bercea "mondial" am ajuns campioni "mondiali" la crap...cu staboruri, haiduceste sau cum vrei tu, sau si mai bine, asa cum faceai si tu pana te-au dat astia lan o parte (pasha sa traiasca)...mai, andrei, treaba mea nu mai e in filmul asta si sa-ti spun drept, nici a ta, dar tu te ti cu dintii...vezi ca se mai rup si aia de portelan cateodata
sa fie bine sa nu fie rauVal scrie:..vorbeam cu Andrei pe Facebook la prima ora si datorita fusului orar de 2 ore minus , vorbeam si cu tine , uneori in ecran de 3 pe Facebook . Ne consultam , aveam grija la nuantze , doar sa iasa bine si sa treaca peste FIPS ....
O sa razi .... unii dintre ei ..recte d-l Orhei si Bentu . Rugaminti . De Popescu ne ocupam noi . E bine asa ? Sau vreti dovezi ? Dar de ce nu recunosc ei , asa cum a facut Cristi !!! E mai simplu decit sa pui o corespondenta privata pe ceva public . Daca ei spun ca nu ...atunci pun eu dovezile . Eu afirm ca am avut solicitari in acest sens si daca vezi corespondenta mai veche de pe un topic de aici , o sa vezi situatia comentata la acel moment ..bogdan5 scrie:Andrei, ma impiedic de o dilema:
Cine v-a delegat sa le reprezentati interesele in aceasta telenovela