ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de cornelserbu »

pai da, asa cu bercea "mondial" am ajuns campioni "mondiali" la crap...cu staboruri, haiduceste sau cum vrei tu, sau si mai bine, asa cum faceai si tu pana te-au dat astia lan o parte (pasha sa traiasca)...mai, andrei, treaba mea nu mai e in filmul asta si sa-ti spun drept, nici a ta, dar tu te ti cu dintii...vezi ca se mai rup si aia de portelan cateodata :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
Ma bucur ca suntem deja numar impar in grupul asta ...
popescu ,val,andrei ..........grupul PVA .........doamne ce repede se dizolva in apa chioara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:ele pot fi facute publice , pentru ca nu-i asa e bine sa stim pe ce lume traim ..

Multumim Cristi pentru cooperarea trecuta si multumim din nou pentru faptul ca ai recunoscut public . In rest ...ne judeca lumea pe fiecare .
asta ti-am sugerat cateva posari mai sus

arata cum i-ai redactat eseele lui popescu catre agvps si cips si subliniaza unde am avut eu vreo interventie

daca exista cel putin patru persoane carora eu le-am expediat la aceea data ( exista mailurile ) documentele respective inseamna ca cercul condmnatiilor se mareste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

incepe sa devina puerila discutia :lol: :lol: :lol:
Pai nu e puerila ....e simpla de tot .
Noi luam cazul ... ce era de facut .... ca sa mearga joaca pentru CM. Fie ca cerea FIPS-ul , fie AGVPS-ul , fie ca se trezea Popescu cu cine stie ce reclamatii ..vorbeam cu Andrei pe Facebook la prima ora si datorita fusului orar de 2 ore minus , vorbeam si cu tine , uneori in ecran de 3 pe Facebook . Ne consultam , aveam grija la nuantze , doar sa iasa bine si sa treaca peste FIPS ....
Ca tu le dadeai mai departe ...fara sa ne spui ...e jalnic ...ca oricum si noi le dadeam celor care ne solicitasera ... Nu ca ne-ar fi deranjat ca le dadeai ...oricum ajungeau publice .

Si uite asa mitul devine realitate ...

Asa prosti si tradatori l-am dus cat am putut si mereu am reclamat ca de pescari nu tine nimeni cont . Atunci cind a sosit clipa bani de inscriere .....acolo s-a sucit totul ...si s-a dus dracu munca ... Bani putini si trageau toti de ei ... Si s-a hotarit ...bani putini ..nu merita ... sa mearga in Italia .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: arata cum i-ai redactat eseele lui popescu catre agvps si cips si subliniaza unde am avut eu vreo interventie

daca exista cel putin patru persoane carora eu le-am expediat la aceea data ( exista mailurile ) documentele respective inseamna ca cercul condmnatiilor se mareste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aici nu am incotro si trebuie sa recunosc ca Tataie e acoperit.

1. nu avea cum sa aiba interventii in respectiva corespondenta stiut fiind faptul ca nu este deloc prieten cu limba romana.

2. nu avea cum sa expedieze mailuri la 4 persoane din moment ce el nu a fost in stare sa expedieze din Anglia colete la 3 persoane...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:mai, andrei, treaba mea nu mai e in filmul asta si sa-ti spun drept, nici a ta, dar tu te ti cu dintii...
asta e problema ta...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:1. nu avea cum sa aiba interventii in respectiva corespondenta stiut fiind faptul ca nu este deloc prieten cu limba romana.

2. nu avea cum sa expedieze mailuri la 4 persoane din moment ce el nu a fost in stare sa expedieze din Anglia colete la 3 persoane...
poti fi mai explicit ?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:pai da, asa cu bercea "mondial" am ajuns campioni "mondiali" la crap...cu staboruri, haiduceste sau cum vrei tu, sau si mai bine, asa cum faceai si tu pana te-au dat astia lan o parte (pasha sa traiasca)...mai, andrei, treaba mea nu mai e in filmul asta si sa-ti spun drept, nici a ta, dar tu te ti cu dintii...vezi ca se mai rup si aia de portelan cateodata :wink:
Asta e blasfamie draga Cornele ... :lol: :lol: :lol: Daca cu bercea am ajuns campioni mondiali .... e jale ... ! Intreaba-l si pe Vali Martoiu !
Ultima oară modificat Joi Iul 31, 2014 18:42 de către Val, modificat 1 dată în total.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Andrei, ma impiedic de o dilema:
Cine v-a delegat sa-i reprezentati interesele in aceasta telenovela :roll:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:..vorbeam cu Andrei pe Facebook la prima ora si datorita fusului orar de 2 ore minus , vorbeam si cu tine , uneori in ecran de 3 pe Facebook . Ne consultam , aveam grija la nuantze , doar sa iasa bine si sa treaca peste FIPS ....
sa fie bine sa nu fie rau :lol: :lol: :lol: :lol:

intentia-i buna , parca s-ar lega :lol: :lol: :lol: :lol:

stai ca pana la urma voi ca doi binevoitori v-ati zbatut sa iasa totul bine si de fapt cine-i adevaratul vinovat ??? eu care din umbra complotam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cam unsuroasa actiunea :lol: :lol: :lol: :lol:

pune postarile alea si lasa pe altii sa traga concluzii :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:Andrei, ma impiedic de o dilema:
Cine v-a delegat sa le reprezentati interesele in aceasta telenovela :roll:
O sa razi .... unii dintre ei ..recte d-l Orhei si Bentu . Rugaminti . De Popescu ne ocupam noi . E bine asa ? Sau vreti dovezi ? Dar de ce nu recunosc ei , asa cum a facut Cristi !!! E mai simplu decit sa pui o corespondenta privata pe ceva public . Daca ei spun ca nu ...atunci pun eu dovezile . Eu afirm ca am avut solicitari in acest sens si daca vezi corespondenta mai veche de pe un topic de aici , o sa vezi situatia comentata la acel moment ..

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”