ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:
andrei vladeanu scrie:Fane,

Eu nu discut alte scenarii viitoare, desi sunt convins ca daca ai reusi sa bagi federatia la CIPS in locul agvps multi ti-ar ciuguli din palma...
La ce carte de vizita detine...nici post-mortem nu se rezolva.
Daca ai sti ce mica e lumea ....vorba lui Dinica ...citeva mese ))

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

andrei vladeanu scrie:Fane,
ca sa incep cu sfarsitul, din punctul meu de vedere Carp United TREBUIE sa reprezinte Romania in Italia la CM. Sub titulatura de LOT NATIONAL, pentru ca merita.

Insa eu ziceam altceva. Eu pomeneam de o solutie pragmatica, clara, a momentului.
Cat timp CIPS-ul este la agvps, titulaturile oficiale la tine, iar competitia adevarata o fac pescarii.

Este o realitate pe care o traim.

Eu nu discut alte scenarii viitoare, desi sunt convins ca daca ai reusi sa bagi federatia la CIPS in locul agvps multi ti-ar ciuguli din palma...
Federația va fi afiliată la CIPS. Dar de data asta mă voi ocupa personal, nu mă mai voi consulta cu nimeni din afara federației. A fost o greșeală pe care mi-o asum. Și am toate motivele să cred că afilierea se va face anul viitor.
PS Lotul Carp United are niște bube pe care le ține ascunse. Cum ar fi de exemplu faptul că MTS nu i-a acordat CIS-ul și implicit Autorizația de funcționare. Săptămâna viitoare voi formula o cerere de dizolvare împotriva lor.

bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de bogdan5 »

Val scrie:
Daca ai sti ce mica e lumea ....vorba lui Dinica ...citeva mese ))
Nu deveni patetic, ma emotionezi pana la lacrimi...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: :lol: :lol: :lol: :lol: restul pescarilor si-au tatuat numele tau pe piept din respect :lol: :lol: :lol: :lol:
... sau pe gat :wink:
Fişiere ataşate
10457659_748346601899211_2016269407877612657_o.jpg
10457659_748346601899211_2016269407877612657_o.jpg (120.69 KiB) Vizualizat de 582 ori
The One Team

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

:lol: :lol: :lol:
Daniel Ciuchendea

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie: PS Lotul Carp United are niște bube pe care le ține ascunse. Cum ar fi de exemplu faptul că MTS nu i-a acordat CIS-ul și implicit Autorizația de funcționare. Săptămâna viitoare voi formula o cerere de dizolvare împotriva lor.
Conform statutului CIPS, la competitiile sale poate participa orice membru al entitatii care reprezinta o natiune ! Cu alte cuvinte, lotul United nu are nevoie de CIS ci mai degraba de carnet de membru al AGVPS !
Stefan Popescu scrie: Federația va fi afiliată la CIPS. Dar de data asta mă voi ocupa personal, nu mă mai voi consulta cu nimeni din afara federației. A fost o greșeală pe care mi-o asum. Și am toate motivele să cred că afilierea se va face anul viitor.
In mod normal, ar trebui sa te apuci de treaba si sa revii cu postari abia dupa ce ai realizat ce ne trombonesti tu pe noi acum !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Conform statutului CIPS, la competitiile sale poate participa orice membru al entitatii care reprezinta o natiune ! Cu alte cuvinte, lotul United nu are nevoie de CIS ci mai degraba de carnet de membru al AGVPS !
I-auzi, bă,iar ti-a sarit sunca din fasole...MILOGULE!! :D
(A.Gide)

andrei vladeanu
Veteran

gor965 scrie:
Stefan Popescu scrie: PS Lotul Carp United are niște bube pe care le ține ascunse. Cum ar fi de exemplu faptul că MTS nu i-a acordat CIS-ul și implicit Autorizația de funcționare. Săptămâna viitoare voi formula o cerere de dizolvare împotriva lor.
Se poate sa fie cum zici, George.

Dar, inca o data iti explic, ca se duc acolo in calitatea de "lot Carp United" si la "o competitie CIPS"

In documentele agvps ei nu sunt echipa nationala si nu merg la Campionatul Mondial.
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

In documentele agvps ei nu sunt echipa nationala si nu merg la Campionatul Mondial.
De facto sunt campioni nationali, recunoscuti de toata suflarea crapista, cu o singura exceptie care tine de(...) :oops: :oops:
(A.Gide)

andrei vladeanu
Veteran

eu vorbesc "de jure"...
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”