Peris

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Peris

Mesaj de Vali Vesa »

Vlad_Colceriu scrie: ...Ce interesant, ca majoritatea numelor care le-ai insiruit tu mai sus le-am vazut numai in polemici pe forumurile de specialitate. Le-am vazut spurcandu-se si intepand...
Na ca eu am vazut filmul :mrgreen: si acum citesc si ma minunez... Nu ne cunoastem, nu ??? Si nu scriu neaparat in nume propriu, ca nu ma simt vizat, dar cum iti permiti sa faci asa o afirmatie? :evil: Calma, calma, ochio show, mai citeste o data numele enumerate de Cezar si reflecteaza... Poate-ti dai seama unde ai gresit.

Si daca-mi aduc eu bine aminte, inundatia de care vorbesti a fost in toamna lui 2005. Nu stiu sigur, ca nu eram pe "net", eram pe balta la Tancabesti :!:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

panaitemilian scrie: ...il lauzi atat pe ingineru Albastroi, dar credema ca nu stie sa se poarte cu clientii...
Din mica mea experienta pe Peris, cred ca GRESESTI! Si te rog sa ma crezi ca am cu ce sa fac comparatie! Parerea mea.
panaitemilian scrie: ...controleaza portbagajele oamenilor...
Si care e problema ???

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Cezar Bibu scrie: ...sa mergem ca-n vremurile de demult pe balta mare, poate lovim vreun balaur d-aia ramasi...c-o avea 12, sau 15 sau stiu eu cit...
Say when si in limita timpului disponibil ma bag si eu si amicul meu (si al tau) "Old Jack" :mrgreen: Da mai la toamna, ca acum se inghesuie lumea sa-l prinda pe "ala mare" :lol:

Vlad_Colceriu

Mesaj de Vlad_Colceriu »

Se poate ca tonul meu sa "sune" poate prea vehement. Imi pare rau ca am deranjat atata lume. De ce am draci? Poate pentru ca de cate ori se vorbeste in alti termeni decat cei admirativi despre Peris simt ca se face o nedreptate. Stiu ca atunci cand spun ceva o fac pe un ton care probabil enerveaza.

Nu! Nu este deloc lipsa de respect fata de niciunul dintre cei de pe acest forum, fara ei poate inca nu am avea un pescuit c&r in Romania.

Celor carora s-au simtit deranjati de posturile mele le cer scuze. Insa vreau sa ramana subliniat faptul ca am atacat un gest, nu pescarii enumerati de d-nul Cezar.
Scuzele mele sunt sincere, nu au nici o legatura cu fatarnicia si evident, aceasta discutie am putea-o avea si live, pe balta caci vorbirea directa mereu a fost mai de calitate decat mesageria de tip forum care are defectul de a fi impersonala si lipsita de mimica, asadar cateodata anumite aspecte se inteleg pe dos.

Fire agitate tuturor!

P.S. : Se ve intelege bineinteles faptul ca imi place foarte mult Perisul si ceea ce am comentat imi asum, ceea ce nu s-a inteles, daca are vreo valoare pot reexplica, poate pe un alt ton pentru a putea fi perceput intr-o nota mai potrivita si poate ceva mai prieteneasca. :wink:
Bambina baaaaahhhhhhhhhh!!!!!
www.youtube.com\huiopus

Grecu Florin

Mesaj de Grecu Florin »

domnilor dl ing albastroiu nu are nici o vina vina o port eu iar daca vreau va caut si in ......??????? la plecare de anul acesta astea sunt regulile cine se conformeaza intra pe balta cine nu este liber sa se duca unde vrea iar de clienti nu ne plingem indiferent cine este x y z regulile sunt facute pentru toti pescarii care intra pe aceasta balta iar referitor la crapul scapat in bazinul 2 are in jur de 37-38 kg si este vazut de mine anul acesta in dril la un pescar amator daca mai aveti alte intrebari va stau la dispozitiesi nu uitati ca unii dintre dvs aici ati invatat pescuitul la crap //////////
Nume utilizator schimbat din dktaxi

Grecu Florin

Mesaj de Grecu Florin »

vlad lasa lumea sa vorbeasca nu mai intra in polemici cu nimeni si tine-o tot asa cu proiectul tau ?????
Nume utilizator schimbat din dktaxi

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@vlad

Parerea mea este ca pui prea mult suflet in ceea ce faci. OK, am inteles , vrei sa promovezi Perisul(si este normal) ca fiind balta cu cei mai mari crapi din Romania. Este dreptul tau, mai ales ca acolo ai invatat pescuitul catch & release si probabil ca te leaga multe amintiri frumoase. DAR, de aici si pana a pica in penibil este o cale foarte scurta. Iar cand sustii (si tu si Florin Grecu-administratorul Perisului, se semneaza DKTAXI) ca exista crap de 40 de kg la Peris..... :oops: :oops: :oops:

PS 1 daca ar exista un crap in Romania de 30 de kg, sa fi sigur ca in clipa in care ar fi fotografiat, filmat si cantarit cu martori, balta in care s-ar afla ar fi full tot timpul anului, chiar si la taxe prohibitive.... :wink:

PS 2 numele de care ziceai tu ca intra doar in polemici...hmmm...ma abtin sa zic mai multe, dar tine minte ca polemicile nu le pot purta decat oamenii inteligenti. Care sunt cam aceiasi printre noi, chiar daca nr. pescarilor creste zilnic ! Nu a fost frumos..... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

Eu zic sa o lasam asa cum a picat.....

La toamna ma duc direct pe la salcii si pe sub salcii si in salcii..... sa-l caut pe ala marele, vorba unui domn... macar de are 15 kg si eu tot sunt in extaz... dar de mers eu merg sigur :) :) :) cat e taxa pe balta mare ?

cezaro

Mesaj de cezaro »

@Vlad Colceriu
Basca D-nul Murgeanu pe care il respect mult, dupa ce fac lobby pe langa D-nul Albastroiu sa il lase sa pescuiasca pe balta, rade si el bine de acest "misto" de tip "caterinca" la adresa unui om care, din punctul meu de vedere nu a gresit nimanui.
Bai Vlade !!! Io zic ca i urat rau cum o "dai" cu Florin... :oops: :oops: Mai ales ca sti foarte bine ce fel de om e...si in general sti la ce ma refer... :(
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

taxi.

dupa ce o sa pleci de la ferma, sa vezi ce vorbe o sa-ti iasa si tie ca tea dat afara ca ai furat crapi ! Si sa vezi ce o sa rad.......Nu mai crede tot ! :wink:
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”