Se poate ca tonul meu sa "sune" poate prea vehement. Imi pare rau ca am deranjat atata lume. De ce am draci? Poate pentru ca de cate ori se vorbeste in alti termeni decat cei admirativi despre Peris simt ca se face o nedreptate. Stiu ca atunci cand spun ceva o fac pe un ton care probabil enerveaza.
Nu! Nu este deloc lipsa de respect fata de niciunul dintre cei de pe acest forum, fara ei poate inca nu am avea un pescuit c&r in Romania.
Celor carora s-au simtit deranjati de posturile mele le cer scuze. Insa vreau sa ramana subliniat faptul ca am atacat un gest, nu pescarii enumerati de d-nul Cezar.
Scuzele mele sunt sincere, nu au nici o legatura cu fatarnicia si evident, aceasta discutie am putea-o avea si live, pe balta caci vorbirea directa mereu a fost mai de calitate decat mesageria de tip forum care are defectul de a fi impersonala si lipsita de mimica, asadar cateodata anumite aspecte se inteleg pe dos.
Fire agitate tuturor!
P.S. : Se ve intelege bineinteles faptul ca imi place foarte mult Perisul si ceea ce am comentat imi asum, ceea ce nu s-a inteles, daca are vreo valoare pot reexplica, poate pe un alt ton pentru a putea fi perceput intr-o nota mai potrivita si poate ceva mai prieteneasca.