In fine, acum este prea tarziu....dar macar pe viitor sa fi mai atent, de aceea exista forumuri de pescuit, sa ceri pareri inainte de a cumpara un produs...

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Celelalte trei, ce??(denumire, caracteristici/specificatii tehnice).Iuly scrie: Cu asta care o s-o cumpar intr-un viitor apropiat o sa am 4 .
Am ramas pana la urma la un MTX14 cu mulineta Hakuyo Surf 7000 . Sper ca este buna ...Vladut Mateianu scrie:cine te-a invatat sa iei Daiwa nu ti-a vrut binele , ci banii !![]()
In fine, acum este prea tarziu....dar macar pe viitor sa fi mai atent, de aceea exista forumuri de pescuit, sa ceri pareri inainte de a cumpara un produs...
Defapt mtx12 , scuze pentru double-post.Iuly scrie:Am ramas pana la urma la un MTX14 cu mulineta Hakuyo Surf 7000 . Sper ca este buna ...Vladut Mateianu scrie:cine te-a invatat sa iei Daiwa nu ti-a vrut binele , ci banii !![]()
Asta este singura idee care mai poate sa vina in ajutorul vanzatorilor de articole de pescuit atunci cand vor sa recomande o lanseta moale. De aici a plecat totul. Si este o banala smecherie comerciala, care contrazice in primul rand legile fizicii. Cand o sa se " simta" mai bine prin ceva elastic, ca prin ceva rigid ?Iuly scrie: ....., dar unde pescuiesc eu nici nu o sa simt pestii . Si eu vreau sa-i simt .
florinalin scrie: Lansete ca Mtx 14 varianta de 3.90 m nu as folosii niciodata. Nu sunt deloc pe gustul meu. Pt mine nu sunt decat niste ciomege care nu fac decat sa te ajute sa arunci departe. In schimb varianta de 3.60....este altceva. Este o lanseta pe care sa te poti baza, arunca destul de bine si in acelasi timp nu iti fura placerea drill-ului.
Asa ca felicit initiatorul topicului de alegera facuta si sa se bucure de cat mai multe drill-uri!!!