Corect, ai descoperit DEMOCRATIA si cine stie ce nazbatie mai faci.totul e sa nu se ridice vladeanu...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Corect, ai descoperit DEMOCRATIA si cine stie ce nazbatie mai faci.totul e sa nu se ridice vladeanu...
asta ce inseamna?Cristi Y scrie:pai din pacate , pe aici nu prea scrie nici agvps , nici frps , nimeni despre organizarea competitiei ci doar andrei vladeanuandrei vladeanu scrie:nu conteaza frps, agvps, etc
nu conteaza cum e organizata competitia.
totul e sa nu se ridice vladeanu...![]()
![]()
si pana una alta competitia se organizeaza din ce in ce mai bine ,fara incidente ,scandaluri ,contestatii ......eu cred ca asta deranjeaza cel mai tareCristi Y scrie:pai din pacate , pe aici nu prea scrie nici agvps , nici frps , nimeni despre organizarea competitiei ci doar andrei vladeanuandrei vladeanu scrie:nu conteaza frps, agvps, etc
![]()
ok, bafta in continuare.oanavictor scrie:si pana una alta competitia se organizeaza din ce in ce mai bine ,fara incidente ,scandaluri ,contestatii ......eu cred ca asta deranjeaza cel mai tareCristi Y scrie:pai din pacate , pe aici nu prea scrie nici agvps , nici frps , nimeni despre organizarea competitiei ci doar andrei vladeanuandrei vladeanu scrie:nu conteaza frps, agvps, etc
![]()
asta voiam sa spun mai devreme ... de cand profesionistii sunt ocupati cu problemele federale si legislative , carpfishingul isi vede de treaba inainte , a adus un titlu de campioana mondiala pentru Ro , nu mai exista scandaluri , si campionatele nationale decurg perfect , fara polemici ulterioareoanavictor scrie:si pana una alta competitia se organizeaza din ce in ce mai bine ,fara incidente ,scandaluri ,contestatii ......eu cred ca asta deranjeaza cel mai tare
exact asta ai vrut sa spui...Cristi Y scrie: ei , ei....venim la punctul fierbinte ! dar nu ai folosit termenul potrivit ...PROFITA !!!!! profita de fondul dezorganizat din acest fenomen !!!!
Irelevant vis-a-vis de subiectul CM, proprietate a FIPS-CIPS! E asa de greu de inteles?E ASA GREU sa intelegi ca din punct de vedere al MINISTERULUI SPORTULUI din Romania ( bai e serioasa... char daca nu iti place !!! ) , FRPS este federatia recunoscuta si legala ?
Cornele , nu pune la inima ce oracaie broscoiul raios , e o saracie oarba care nu face decat sa borasca venincornelserbu scrie:de unde mortii ma-tii stii tu ma, ca mi-au luat camatarii casa, ai fost cu mine la notariat cand am facut actul de vc ???