Campionat AGVPS - 2015

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andreigor687

Re: Campionat AGVPS - 2015

Mesaj de andreigor687 »

RB Baits scrie:
Dragos Sinca scrie:Nu cred ca este suficient timp pentru a organiza acum in graba un CN. Si nici nu cred ca este indicat sa facem experimente cu pescuit in noiembrie la Corbu.

Noi preferam sa se tina in 2015 CN-ul.
Nu este in graba Dragos data se stie de 3 luni unele cluburi au obtinut cateva sponsorizari special pentru acest CN si nu cred ca e o idee buna sa ne certam cu sponsorii cand si asa ii gasim greu. Tin minte ca se batea lumea cu pumnii in piept cu acest octombrie ca sa aibe timp nationala sa se antreneze sa gaseasca sponsori etc acum nu mai trebuie? Romania te iubim!

"interesul poarta fesul
caci mi-a spus un mos ghebos
si calul isi schimba mersul
daca-i dai ovaz din gros"

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Mai sunt 11 zile pana la termenul de inscriere.
Campionatul AGVPS - 2015 va avea loc astfel:
Et.1: 16 - 19.10.2014
Et.2: 30.10 - 02.11.2014

Termenul de inscriere, de achitare a taxei de participare 09.10.2014

Data comunicarii listelor cu loturi (lotul format din 10 pescari) :09.10.2014

Taxa de participare este de 5400 ron (1200 euro) din care :
- 500 euro raman pentru lot.
- 700 euro pentru organizare.

Au anuntat verbal participarea:
1. Carp United
2. Pelicanu
3. Energy
4. Claumar Insoft
5. CCC Corbu
6. Baricada
7. CI Carp Team

Taxa de particiare se plateste la:
ASOCIATIA PONTUL EUXIN CONSTANTA
CIF 21375607
1582/112/2007 (NR REGISTRU ASICIATIILOR SI FUNDATIILOR)
ADRESA: TOMIS 129-131, CONSTANTA
CITIBAK CONSTANTA ROMANIA
RO13 CITI 0000 0007 0352 0006 - Ron

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania

Oliviu Orhei

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

parca se renuntase la 500 Euro pt. lot considerand ca au timp suficient sa stranga banii necesari ?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

petre iulian scrie:parca se renuntase la 500 Euro pt. lot considerand ca au timp suficient sa stranga banii necesari ?

Dl. Petre, a fost o discutie nu ceva concret.
Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania

Oliviu Orhei

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Ci Carp team participa cu 2 loturi?

Noi(WLC Carp) suntem interesati sa participam la CN 2015, insa consider ca trebuie analizat un pic sistemul de desfasurare si gandit sistemul astfel incat participarea echipei nationale la CM 2015 sa fie cat mai facila. Un CN desfasurat si organizat la repezeala cu 4-5 echipe nu cred ca este benefic nimanui. Sau aproape nimanui...

Daca se organizeaza CN-ul in primavara cu 12-15 loturi se strang mult mai multi bani pentru echipa nationala. In plus, este timp destul pentru organizator sa mai atraga si alte fonduri in acest scop.

Mai mult, perioada octombrie-noiembrie nu mi se pare o alegere tocmai fericita pentru acest CN.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

La noi, ca la nimeni! CN 2015 se desfasoara in anul 2014! Doua CN intr-un singur an! Sa mai zica cineva ca romanii sint puturosi!
Victoras Petcu

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Daca se organizeaza in primavara/vara etapele de CN venim si noi cu lot.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Dragos Sinca scrie:Ci Carp team participa cu 2 loturi?

Noi(WLC Carp) suntem interesati sa participam la CN 2015, insa consider ca trebuie analizat un pic sistemul de desfasurare si gandit sistemul astfel incat participarea echipei nationale la CM 2015 sa fie cat mai facila. Un CN desfasurat si organizat la repezeala cu 4-5 echipe nu cred ca este benefic nimanui. Sau aproape nimanui...

Daca se organizeaza CN-ul in primavara cu 12-15 loturi se strang mult mai multi bani pentru echipa nationala. In plus, este timp destul pentru organizator sa mai atraga si alte fonduri in acest scop.

Mai mult, perioada octombrie-noiembrie nu mi se pare o alegere tocmai fericita pentru acest CN.
@Dragos
eu cred ca si voi trebuie sa va supuneti unor lucruri deja stabilite si sa incercam sa nu mai schimbam schimbarea. Ar fi bine ca pe viitor sa acordati mai multa atentie sedintelor unde se discuta viitorul pescuitului daca aveti ceva de spus. Acum este prea tarziu, s-a stabilit ceva si D-l Orhei trebuie sa dea dovada de seriozitate. Lasati omul sa isi duca treaba la bun sfarsit.

PS. Mi se par de prost gust afirmatiile de genul "daca cantati cum vrem noi participam la CN"

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

@Marius,

Sunt multe lucruri de prost gust in pescuitul romanesc, dar pe alea nu le vede nimeni se pare.

Evident ca atat noi, cat si alte cluburi din cate vad, vom participa doar daca consideram ca putem sa o facem in conditii decente. Trei saptamani este un interval destul de scurt. Asa ca nu vad unde este "prostul gust" in afirmatia mea. Mi se pare chiar deplasata exprimarea folosita de tine. La data sedintelor de care pomenesti, noi nu eram organizati ca si club. Insa vad ca sunt mai multe cluburi care sustin ideea desfasurarii in primavara a CN-ului.

Totul depinde de ce se urmareste, o organizare buna cu o participare cat mai numeroasa sau un CN facut pe graba si in urma anumitor presiuni.

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

oanavictor scrie:Baricada si Claumar cred ca ar trebui mai intai sa depuna actele de afiliere la agvps si abia pe urma sa se inscrie la competitie.
Cred ca nu sunteti corect informat, clubul Baricada este afiliat la AGVPS !
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”