Moderator: gor965
andrei, partea subliniata din pozitia "oficiala" avp, pare putin cam la misto, poate chiar si ostentativa, dar zau, nu este cazulandrei vladeanu scrie:pozitia OFICIALA avp este urmatoarea:
organizatorii turneului pot constitui cate comisii doresc.este firesc ca aceste comisii sa fie alcatuite din reprezentanti ai cluburilor organizatoare.
acestia trebuie sa se afle la etapa si sa fie pregatiti sa judece o eventuala contestatie.
in niciun caz aceste comisii nu trebuie sa fie formate din concurenti.
Orice contestatie a unui concurent cu privire la prestatia altui concurent merge la arbitru si Directorului de arbitraj va lua o decizie .Daca nu e contestata nu apare nici o problema, sentinta ramane definitiva si Comisia nu are nici o treaba.Andrei I scrie:Bun pana aici am inteles, cu organizarea e de bine
"Drobul de sare":
In cazul in care concurentul X vrea sa faca o contestatie privind pe vecinul Y ca pescuieste pe patul de nada al lui X cui adreseaza contestatia? Arbitrului de sector sau direct Directorului de Arbitraj?
Presupunem ca raspunsul este negativ la contestatie pe motiv ca nu se poate demostra si nu au existat martori. Concurentul face o noua contestatie (apel) pe care o adreseaza direct COMISIEI de SOLUTIONARE A LITIGIILOR DE ARBITRAJ ?
Presupunem ca si de aceasta data nu i se da castig de cauza lui X din acelasi motiv...nu se poate dovedi. --- X are voie sa ceara observator in spatele lui Y pana la finalul concursului pentru a evita abaterile ce nu pot fi dovedite?
Directorul de arbitraj/comisia vine la X in stand sa preia contestatia in urma telefonului acestuia sau concurentul X paraseste standul si se deplaseaza la "Cartierul General" sa depuna contestatii.
Scuze pentru atatea intrebari, eu unul nu am mai participat niciodata la un concurs cu reguli atat de stricte si nici contestatii n-am facut vreodata .. vreau doar sa ma conving ca am inteles corect.
andrei, cazul asta, n-are nicio traba cu, comisia de solutionare a litigiilor de arbitraj...ceea ce trebuie sa faca echipa X si echipa Y, gasesti stipulat in regulament la capitolul contestatiiAndrei I scrie:Bun pana aici am inteles, cu organizarea e de bine
"Drobul de sare":
In cazul in care concurentul X vrea sa faca o contestatie privind pe vecinul Y ca pescuieste pe patul de nada al lui X cui adreseaza contestatia? Arbitrului de sector sau direct Directorului de Arbitraj?
Presupunem ca raspunsul este negativ la contestatie pe motiv ca nu se poate demostra si nu au existat martori. Concurentul face o noua contestatie (apel) pe care o adreseaza direct COMISIEI de SOLUTIONARE A LITIGIILOR DE ARBITRAJ ?
Presupunem ca si de aceasta data nu i se da castig de cauza lui X din acelasi motiv...nu se poate dovedi. --- X are voie sa ceara observator in spatele lui Y pana la finalul concursului pentru a evita abaterile ce nu pot fi dovedite?
Directorul de arbitraj/comisia vine la X in stand sa preia contestatia in urma telefonului acestuia sau concurentul X paraseste standul si se deplaseaza la "Cartierul General" sa depuna contestatii.
Scuze pentru atatea intrebari, eu unul nu am mai participat niciodata la un concurs cu reguli atat de stricte si nici contestatii n-am facut vreodata .. vreau doar sa ma conving ca am inteles corect.
Noutate de ultima oraandrei vladeanu scrie:pozitia OFICIALA avp este urmatoarea:
organizatorii turneului pot constitui cate comisii doresc.
este firesc ca aceste comisii sa fie alcatuite din reprezentanti ai cluburilor organizatoare.
acestia trebuie sa se afle la etapa si sa fie pregatiti sa judece o eventuala contestatie.
in niciun caz aceste comisii nu trebuie sa fie formate din concurenti.
Andrei I scrie:Bun pana aici am inteles, cu organizarea e de bine
"Drobul de sare":
1. In cazul in care concurentul X vrea sa faca o contestatie privind pe vecinul Y ca pescuieste pe patul de nada al lui X cui adreseaza contestatia? Arbitrului de sector sau direct Directorului de Arbitraj?
CELUI MAI APROPIAT ARBITRU(cf regulament)
2. Presupunem ca raspunsul este negativ la contestatie pe motiv ca nu se poate demostra si nu au existat martori. Concurentul face o noua contestatie (apel) pe care o adreseaza direct COMISIEI de SOLUTIONARE A LITIGIILOR DE ARBITRAJ ?
DA! Mai plateste o data si trebuie sa-si sustina cauza CU DOVEZI CONCRETE
3. Presupunem ca si de aceasta data nu i se da castig de cauza lui X din acelasi motiv...nu se poate dovedi. --- X are voie sa ceara observator in spatele lui Y pana la finalul concursului pentru a evita abaterile ce nu pot fi dovedite?
NU!
4. Directorul de arbitraj/comisia vine la X in stand sa preia contestatia in urma telefonului acestuia sau concurentul X paraseste standul si se deplaseaza la "Cartierul General" sa depuna contestatii.
CONTESTATIA SE PREDA CELUI MAI APROPIAT ARBITRU CARE SEMNEAZA PENTRU PRIMIRE SI MENTIONEAZA ORA LA CARE A PRIMIT_O