CLARIFICARI PRIVIND BUNA DESFASURARE A TAVP-C.N

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CLARIFICARI PRIVIND BUNA DESFASURARE A TAVP-C.N

Mesaj de Andrei I »

Bun pana aici am inteles, cu organizarea e de bine

"Drobul de sare":

1. In cazul in care concurentul X vrea sa faca o contestatie privind pe vecinul Y ca pescuieste pe patul de nada al lui X cui adreseaza contestatia? Arbitrului de sector sau direct Directorului de Arbitraj?

2. Presupunem ca raspunsul este negativ la contestatie pe motiv ca nu se poate demostra si nu au existat martori. Concurentul face o noua contestatie (apel) pe care o adreseaza direct COMISIEI de SOLUTIONARE A LITIGIILOR DE ARBITRAJ ?

3. Presupunem ca si de aceasta data nu i se da castig de cauza lui X din acelasi motiv...nu se poate dovedi. --- X are voie sa ceara observator in spatele lui Y pana la finalul concursului pentru a evita abaterile ce nu pot fi dovedite?

4. Directorul de arbitraj/comisia vine la X in stand sa preia contestatia in urma telefonului acestuia sau concurentul X paraseste standul si se deplaseaza la "Cartierul General" sa depuna contestatii.

Scuze pentru atatea intrebari, eu unul nu am mai participat niciodata la un concurs cu reguli atat de stricte si nici contestatii n-am facut vreodata .. vreau doar sa ma conving ca am inteles corect.
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:pozitia OFICIALA avp este urmatoarea:
organizatorii turneului pot constitui cate comisii doresc.este firesc ca aceste comisii sa fie alcatuite din reprezentanti ai cluburilor organizatoare.
acestia trebuie sa se afle la etapa si sa fie pregatiti sa judece o eventuala contestatie.
in niciun caz aceste comisii nu trebuie sa fie formate din concurenti.
andrei, partea subliniata din pozitia "oficiala" avp, pare putin cam la misto, poate chiar si ostentativa, dar zau, nu este cazul

in ce priveste adevarata obiectie legata de membrii comisiei care nu trbuie sa fie formata din concurenti, se poate discuta si se poate schimba...regulamentele nu se fac ca sa ne luam orbeste dupa ele, ci pot fi ajustate si adaptate pentru o cat mai buna si echitabila desfasurare a turneului
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

scuze, cornel
nu asta am intentionat, ci sa subliniez, la randul meu, totala putere de decizie pe care o au organizatorii turneului in frunte cu directorul acestuia, victor oana.
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Andrei I scrie:Bun pana aici am inteles, cu organizarea e de bine

"Drobul de sare":

In cazul in care concurentul X vrea sa faca o contestatie privind pe vecinul Y ca pescuieste pe patul de nada al lui X cui adreseaza contestatia? Arbitrului de sector sau direct Directorului de Arbitraj?

Presupunem ca raspunsul este negativ la contestatie pe motiv ca nu se poate demostra si nu au existat martori. Concurentul face o noua contestatie (apel) pe care o adreseaza direct COMISIEI de SOLUTIONARE A LITIGIILOR DE ARBITRAJ ?

Presupunem ca si de aceasta data nu i se da castig de cauza lui X din acelasi motiv...nu se poate dovedi. --- X are voie sa ceara observator in spatele lui Y pana la finalul concursului pentru a evita abaterile ce nu pot fi dovedite?

Directorul de arbitraj/comisia vine la X in stand sa preia contestatia in urma telefonului acestuia sau concurentul X paraseste standul si se deplaseaza la "Cartierul General" sa depuna contestatii.

Scuze pentru atatea intrebari, eu unul nu am mai participat niciodata la un concurs cu reguli atat de stricte si nici contestatii n-am facut vreodata .. vreau doar sa ma conving ca am inteles corect.
Orice contestatie a unui concurent cu privire la prestatia altui concurent merge la arbitru si Directorului de arbitraj va lua o decizie .Daca nu e contestata nu apare nici o problema, sentinta ramane definitiva si Comisia nu are nici o treaba.
Decizia Directorului de Arbitraj poate fi insa contestata la un for superior, COMISIA, care ascultand partile ia decizia irevocabila.
Contestatiile oricare ar fi ele se depun in 30 minute de la producerea evenimentului contestat.Concurentii aleg VALIDEAZA PRIN VOT, inainte de tragerea la sorti, componenta comisiei formate din 3 membri si 2 rezerve
.Daca in contestatie e implicat un coleg de club al unui membru din comisie acesta e revocat si locul lui e ocupat de prima rezerva.
Daca si un al doilea membru din comisie se afla in aceasta situatie e inlocuit de a doua rezerva.
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

"Drobul de sare":

In cazul in care concurentul X vrea sa faca o contestatie privind pe vecinul Y ca pescuieste pe patul de nada al lui X cui adreseaza contestatia? Arbitrului de sector sau direct Directorului de Arbitraj?

Presupunem ca raspunsul este negativ la contestatie pe motiv ca nu se poate demostra si nu au existat martori. Concurentul face o noua contestatie (apel) pe care o adreseaza direct COMISIEI de SOLUTIONARE A LITIGIILOR DE ARBITRAJ ?

Presupunem ca si de aceasta data nu i se da castig de cauza lui X din acelasi motiv...nu se poate dovedi. --- X are voie sa ceara observator in spatele lui Y pana la finalul concursului pentru a evita abaterile ce nu pot fi dovedite?

Directorul de arbitraj/comisia vine la X in stand sa preia contestatia in urma telefonului acestuia sau concurentul X paraseste standul si se deplaseaza la "Cartierul General" sa depuna contestatii.

andrei, cazul asta, n-are nicio traba cu, comisia de solutionare a litigiilor de arbitraj...ceea ce trebuie sa faca echipa X si echipa Y, gasesti stipulat in regulament la capitolul contestatii
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

@ dan Cotelici

Multumesc pentru promtitudine dar daca poti raspunde-mi punctual la intrebari ca sunt prea greu de cap si nu inteleg. De fapt eu am intrebat foarte punctual si concret iar raspunsul tau a fost un pic cam intortocheat. Modific acum postarea si numerotez intrebarile...

@ Cornel Serbu

Sa mor daca am gasit asa ceva in regulament ... poate imi dati un citat din el.

Stiu ca sunteti obositi dar vreau niste raspunsuri punctuale. Eu zic ca ce am intrebat are legatura cu Comisia de solutionare atat timp cand concurentul contesta (face apel) la hotararea directorului de arbitraj....
Milionar excentric

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:pozitia OFICIALA avp este urmatoarea:
organizatorii turneului pot constitui cate comisii doresc.
este firesc ca aceste comisii sa fie alcatuite din reprezentanti ai cluburilor organizatoare.
acestia trebuie sa se afle la etapa si sa fie pregatiti sa judece o eventuala contestatie.
in niciun caz aceste comisii nu trebuie sa fie formate din concurenti.
Noutate de ultima ora :!:

Reprezentantii revistei AVP intruniti in sedinta extraordinara in aceasta seara la ora 19,au hotarat cele scrise de Andrei Vladeanu in comunicatul sus mentionat . :lol:
Lasand gluma la o parte ,a-si dori sa citesc sau sa aud parerile lui Malin Musatescu ,Andy Arif,Sorin Dragoi si nu numai IDEILE DESTRUCTIVE SAU DISTRUCTIVE ALE LUI ANDREI VLADEANU.
Cred ca revista AVP are alte probleme mult mai importante de facut [cresterea tirajului ,organizarea expozitiei ]decat sa o intereseze regulamentul la crap .
Daca o interesa regulamentele competitiilor ar fi intervenit si in turneul de rapitori :idea: sau noi crapistii suntem mai prosti si avem nevoie de calauzitori :?: :!:
PUNCT.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

sunt putin obosit, dar acum am mancat si ma simt mai bine... :lol:

stai un pic sa ma uit sieu pe regulament si am sa fac tot posibilul sa o lamurim.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

rog organiztorii celor cinci etape ale turneului sa intocmeasca protocolul scris
referitor la comisiile de arbitraj.
din cine sunt constituite si obligativiatea acestora la fiecare etapa.
sa fie prevazut faptul ca membrii comisiilor sunt reprezentanti ai cluburilor organizatoare,
care nu pescuiesc, o sa fie prezenti pe balta la etape. 72 de ore.
semnat si stampilat
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

"Drobul de sare":

1. In cazul in care concurentul X vrea sa faca o contestatie privind pe vecinul Y ca pescuieste pe patul de nada al lui X cui adreseaza contestatia? Arbitrului de sector sau direct Directorului de Arbitraj?

CELUI MAI APROPIAT ARBITRU(cf regulament)

2. Presupunem ca raspunsul este negativ la contestatie pe motiv ca nu se poate demostra si nu au existat martori. Concurentul face o noua contestatie (apel) pe care o adreseaza direct COMISIEI de SOLUTIONARE A LITIGIILOR DE ARBITRAJ ?

DA! Mai plateste o data si trebuie sa-si sustina cauza CU DOVEZI CONCRETE

3. Presupunem ca si de aceasta data nu i se da castig de cauza lui X din acelasi motiv...nu se poate dovedi. --- X are voie sa ceara observator in spatele lui Y pana la finalul concursului pentru a evita abaterile ce nu pot fi dovedite?

NU!

4. Directorul de arbitraj/comisia vine la X in stand sa preia contestatia in urma telefonului acestuia sau concurentul X paraseste standul si se deplaseaza la "Cartierul General" sa depuna contestatii.

CONTESTATIA SE PREDA CELUI MAI APROPIAT ARBITRU CARE SEMNEAZA PENTRU PRIMIRE SI MENTIONEAZA ORA LA CARE A PRIMIT_O
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”