[quote="oanavictor"][quote="cornel rosioru"][quote="oanavictor"]Andrei Vladeanu, te rog sa incetezi cu aceasta atitudine de STAPAN AL TURNEULUI
Era mai bine inainte de aceste hotarari ,cand existaU comisii care nu aveau nimic de facut iar organizatorii trebuiau sa raspunda pentru EVENTUALELE GRESELI A-LE ALTORA

[/quote][/quote]
Victore, la sedintele alea interminabile s-au citit si modificat regulamentele pina cind toata lumea a fost deacord si au semnat.
Acum ne trezim ca nu avem comisii. Pai nu s-a hotarit ca, comisia suprema e cea formata din 5 organizatori, director de turneu si director de arbitraj? Adica 7 oameni implicati direct in organizare.
Maestre ,cu scuzele de rigoare te rog sa recitesti ceea ce sa semnat in sedintele alea interminabile ,si daca tu gasesti regulamentul de arbitraj semnat de cei ce au luat parte la intrunire ,eu in fata natiunii recunosc ca sunt un prost si un tampit .
REGULAMENTUL SEMNAT ESTE CEL POSTAT PE 21 DE CATRE GOGU SI CONTINE REGULAMENTUL DE DESFASURARE FARA SA FACA NICI O REFERIRE LA ARBITRAJ SI CONTESTATII IAR CEL NESEMNAT ESTE POSTAT PE 22 DE ZARGUZON SI CUPRINDE O TALMACIRE INTRE CE AR TREBUI SA FIE SI CE VREA ZARGUZON SA FIE ,FARA SA FIE INTREBAT DE CINEVA DE CE A LUAT ACEA HOTARARE

[/quote]
@Victor Oana
La ultima sedinta din sediul AVP , sedinta filmata de Florentin Iuga, Gogu a citit punct cu punct regulamentul de desfasurare a calificarilor pt campionatul national iar eu Zarguzon Adrian am citit punct cu punct regulamentul de arbitraj al aceleiasi competitii.
Deasemenea fiecarui organizator de etapa i-a fost inmanata o copie xerox a regulamentului si in cadrul acelei sedinte s-au adus unele modificari cu care au fost de acord toti participantii la acea sedinta.
P.S. nu stiu despre ce TALMACIRE vorbiti si daca spuneti ca am postat ceva de care nu stiati pe 22 februarie de ce ati asteptat atat de mult sa comentati ce nu va convine? Ati asteptat sa plateasca participantii taxa si pe urma sa modificati regulamentul? Mai degraba asta e o TALMACIRE.