CLARIFICARI PRIVIND BUNA DESFASURARE A TAVP-C.N

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CLARIFICARI PRIVIND BUNA DESFASURARE A TAVP-C.N

Mesaj de oanavictor »

ARTICOLUL 8 -CONTESTATII

IN TIMPUL DESFASURARII MANSELOR ,ARBITRUL SEF IMPREUNA CU DIRECTORUL DE ARBITRAJ SUNT SINGURII IN MASURA SA JUDECE CONTESTATIILE SI SA IA MASURILE IMPUSE DE INCALCAREA REGULAMENTULUI .
SUNTEM DE ACORD SA IA MASURILE IMPUSE DE REGULAMENT DAR DACA EXISTA O CONTESTATIE IMPOTRIVA ARBITRILOR ,CINE O JUDECA SI IA MASURILE IMPUSE DE REGULAMENT :?: TOT ARBITRUL SEF SI DIRECTORUL DE ARBITRAJ :?: NU PREA CRED CA E BINE :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="oanavictor"][quote="cornel rosioru"][quote="oanavictor"]Andrei Vladeanu, te rog sa incetezi cu aceasta atitudine de STAPAN AL TURNEULUI :twisted:
Era mai bine inainte de aceste hotarari ,cand existaU comisii care nu aveau nimic de facut iar organizatorii trebuiau sa raspunda pentru EVENTUALELE GRESELI A-LE ALTORA :?: :?: :?:[/quote][/quote]

Victore, la sedintele alea interminabile s-au citit si modificat regulamentele pina cind toata lumea a fost deacord si au semnat.
Acum ne trezim ca nu avem comisii. Pai nu s-a hotarit ca, comisia suprema e cea formata din 5 organizatori, director de turneu si director de arbitraj? Adica 7 oameni implicati direct in organizare.

Maestre ,cu scuzele de rigoare te rog sa recitesti ceea ce sa semnat in sedintele alea interminabile ,si daca tu gasesti regulamentul de arbitraj semnat de cei ce au luat parte la intrunire ,eu in fata natiunii recunosc ca sunt un prost si un tampit . :!:
REGULAMENTUL SEMNAT ESTE CEL POSTAT PE 21 DE CATRE GOGU SI CONTINE REGULAMENTUL DE DESFASURARE FARA SA FACA NICI O REFERIRE LA ARBITRAJ SI CONTESTATII IAR CEL NESEMNAT ESTE POSTAT PE 22 DE ZARGUZON SI CUPRINDE O TALMACIRE INTRE CE AR TREBUI SA FIE SI CE VREA ZARGUZON SA FIE ,FARA SA FIE INTREBAT DE CINEVA DE CE A LUAT ACEA HOTARARE :idea: :idea: :idea:[/quote]

@Victor Oana
La ultima sedinta din sediul AVP , sedinta filmata de Florentin Iuga, Gogu a citit punct cu punct regulamentul de desfasurare a calificarilor pt campionatul national iar eu Zarguzon Adrian am citit punct cu punct regulamentul de arbitraj al aceleiasi competitii.
Deasemenea fiecarui organizator de etapa i-a fost inmanata o copie xerox a regulamentului si in cadrul acelei sedinte s-au adus unele modificari cu care au fost de acord toti participantii la acea sedinta.

P.S. nu stiu despre ce TALMACIRE vorbiti si daca spuneti ca am postat ceva de care nu stiati pe 22 februarie de ce ati asteptat atat de mult sa comentati ce nu va convine? Ati asteptat sa plateasca participantii taxa si pe urma sa modificati regulamentul? Mai degraba asta e o TALMACIRE.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Victore
Cele 2 regulamente au fost postate in 2 zile diferite pt. ca unul era la Gogu iar celalalt la Zarguzon.
Acum sa inteleg ca regulamentul de desfasurare nu-l mai recunosti? Acesta este o ''talmacire'' a lui Zarguzon?
Eu le-am depus semnate la AGVPS imediat dupa sedinta.

Hai sa-ti spun ce scrie in regulamentul de desfasurare depus de mine la AGVPS.

"Orice situatie neprevazuta in ACEST REGULAMENT care apare pe perioada DESFASURARII ETAPELOR turneului AVP vor fi ANALIZATE de CTDA. Aceasta isi rezerva dreptul de a da si alte sanctiuni pt. echipele eliminate".

CTDA = Comisia Tehnica de Disciplina si Arbitraj. Aceasta este compusa din cite un membru al fiecarui club organizator de mansa si de Directorul de arbitraj.

Mai mult regulamentul prevede ca CTDA poate lua masuri si SUSPENDA arbitri.

Pai daca comisia asta este investita cu atita putere de ce mai trebuie alta comisie? Zarguzon nu raspunde in fata CTDA?

Eu propun sa studiati mai bine regulamentele.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

dan cotelici scrie:
cornel rosioru scrie: Eu le-am cedat lor dreptul de organizare.
Dupa o intalnire a unor presedinti de cluburi , intalnire in care nu ti-a convenit ce s-a decis AI CEDAT DREPTUL DE ORGANIZARE catre AVP al carui reprezentant in discutii este Andrei Vladeanu .Punct.
Da Dane, intii v-am cedat dreptul de organizare voua. Daca pina in februarie nu ati facut nimic, m-am dus la AVP si in 2 saptamini s-au facut regulamentele si sistemul de desfasurare. Ba mai mult ati fost inclusi in sistem.
Nu inteleg, unde e supararea ?
Cornel Rosioru ,

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Dupa ce ne-am contrat ore in sir pe ORGANIZARE(si semnat) Gogu a citit rapid un regulament de arbitraj care nu a fost semnat de NIMENI.
Am sesizat INAINTE de inceperea competitiei probleme ce pot aparea si incercam sa evitam situatiile neplacute.
The second best is the first loser!

cornel rosioru
maestru emerit

@Dane
Daia zice Andrei proces verbal si semnat, ca miine nu mai recunoaste-ti.
Florentin are filmarea la el pe site. Mai e Vali Vesa care urmarea transmisia si dadea telefoane.

Mai bine vezi ce faci cu etapa ta.
Sti ce spune regulamentul in situatia cind o etapa iese prost? S-au si asta a fost citit in fuga si-l schimbam? :D
Ultima oară modificat Mie Mai 27, 2009 1:01 de către cornel rosioru, modificat 1 dată în total.
Cornel Rosioru ,

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="cornel rosioru"]
Da Dane, intii v-am cedat dreptul de organizare voua. [quote]

CUI????????? :lol: :lol: :lol:
NOUA??????????? :lol:
CAND? :lol: :lol: :lol:
CUM? :lol: :lol: :lol:
VERBAL? :lol: :lol: :lol:
Ai fost acolo, parte la discutii.S-au luat atunci decizii incluzand si FEDERATIA decizii care pentru ca nu v-au convenit au condus in prima faza la ingroparea idei de federatie, a actelor, TOT. Acum vrei sa spui ca nu s-a facut nimic si ai fost nevoit sa cedezi drepturile la AvP pentru ca noi nu am venit cu nimic?

cornel rosioru
maestru emerit

Da VOUA.
Cornel Rosioru ,

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

In scris?
...... pregatesti o noua justificare pentru AGVPS???????? :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Mie Mai 27, 2009 1:24 de către dan cotelici, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

voi, noi; noi voi...continuati in felul asta si-o sa moara sigur romeo :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”