Q.E.D.si nu pot sa spun ca am vazut diferente majore in aruncare. diferente majore sunt in regim de pescuit

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Q.E.D.si nu pot sa spun ca am vazut diferente majore in aruncare. diferente majore sunt in regim de pescuit
Deci, totusi, Navi "arunca" mai eparte pentru ca aseaza firul mai bine.ionut72 scrie:Asta doar pentru ca modul de asezare a firului este superior la Navi. Dar, in functie de ce lanseta folosesti, PL-ul poate bate usor Navi-ul. Deci nu mulineta arunca (decat intr-o foarte mica masura), ci lanseta o face.Ba "arunca" si mulineta!!
Compara un PL cu un Navi la casting si vezi diferentele. Si nu am dat exemple exagerate gen Longbow cu Aerotehnium...
Nu-ti iei mulineta pentru ca "arunca", ci din cu totul alte motive. Ca, atunci, iti iei Axeon in loc de PL, nu Navi!
Ca si rulaj si aranjament ar firului Navi si Aerlex sunt similare, diferentele constau in culoarea vopselei si lipsa tamburului de rezervalucian156 scrie:Navi-ul nu se mai fabrica de la inceputul acestui anEchivalentul lui este acum Aerlex. Seamana f mult cele doua, ca si caracteristici, dimensiuni, greutate. Doar cine s-a jucat cu ele ne poate da mai multe detalii. Miki de la TF ne poate spune ce si cum.
Tamburi de rezerva sunt disponibili? Metalici? Si daca da, cat ar costa?lipsa tamburului de rezerva![]()
Am inteles ca incepand cu anul 2015 or sa fie disponibili tamburi de rezerva pentru mai multe tipuri de mulineta(inclusiv Aerlex). Ca si pret inca nu stiu nimic. In momentul in care am o lista de pret revin cu detalii.ionut72 scrie:Tamburi de rezerva sunt disponibili? Metalici? Si daca da, cat ar costa?lipsa tamburului de rezerva![]()