Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de Cristi Y »

nicuB scrie:sa spunem ca CIPS exclude AGVPS-ul din schema. ce garantii aveti ca veti fi primit in locul lor? ii dati in judecata ca sa va primeasca? cred ca va imbatati cu apa rece.............
in alta ordine de idei, pescarii federatiei nu puteau reprezenta Romania la CM.............ca nu a avut loc mult trambitatul CN organizat de federatie. deci, despre ce vorbim aici?
minte ca un ordinar ... un vagabond batran

nu-l ia in seama nici un cips , Mateolli s-a lamurit ce este cu viermele asta mincinos si impotent si cu haznaua lui de la Alba si nu-i intereseaza de MTS , frps sau de alte foruri

fane balamuc a fost , este si va ramane o forma de viata trista , neputiincioasa si parazitara :D :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

caraulea

Mesaj de caraulea »

Totusi e interesant de ce nu-l banati !!!
Chiar va plac aberatiile vietuitoarei ?? :mrgreen:

didi-ionita
Puncte: 0

Mesaj de didi-ionita »

Tataie , eu am inteles asta , tot citesc pe aici una si alta de cativa ani ... am inteles ca sunt si anumite interese ( obscure ) , printre care cel de a-l tine pe latrau viabil si sa nu-l baneze nimeni ... bai fratilor , dar asa cum zice si titlul topicului ... lumea uita ca din cauza lu fenomenul asta nu s-a mai tinut CM de crap in Ro ? sau din cauza mai multor oameni , care l-au sustinut la un moment dat ? eu o aseman cu subminarea intereselor nationale ... veneau cca 1000 de pers cu fro mie de tzechini fiecare ... era un milion care intra in tara pe la Cta ( Mamaia , cazare , masa , Corbu , nada , tigari , tarfe , bautura etc. ) ... eu as face o plangere penala , in nume propriu ( pe pers fizica care este ) , la Parchet cu acest titlu : subminarea intereselor nationale ... m-o baga cineva in seama ?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

In atentia administratorilor de forum : eu nu inteleg de ce nu banati acest gunoi autointitulat presedinte de federatie ?? intentia lui de a denatura orice subiect si de batjocura este mai mult decat evidenta , in favoarea traficului si a ratingului trebuie sa-i suportam dejectiile zilnic ??? cei de la rapitori i-au restrictionat accesul pe forumul lor si de atunci toate postarile lor sunt linistite si normale

are propriile surse de informare , ale federatiei si personale unde poate jigni si acuza

eu in semn de protest , dupa fiecare postare a lui indiferent de subiect voi posta fotografia de mai jos

puteti deschide un topic de sondaj unde userii acestui forum sa voteze asupra banarii vagabondului mincinos
Fişiere ataşate
ppp.jpg
ppp.jpg (67.01 KiB) Vizualizat de 1094 ori

Tudor Cosmin

Re: Campionat AGVPS - 2015

Mesaj de Tudor Cosmin »

Vasilica Baboieru scrie:Dl Popescu ,dumneata ai fost vreodata la peste? Stii cate mustati are crapul? Are mai multe ca dumneata! :lol:
Cand vorbesti de vreun rezultat ,inainte ar trebuii sa te documentezi de anumite lucruri.

esti "PRAFAO"!!! Crapul nu are mustati!!!???... dar are masele???
CAMPION NATIONAL 2011 & 2014 & 2015 & 2016

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

nicuB scrie:
Stefan Popescu scrie:Hai să te oftici puțin. Ia uite ce a zis CIPS la Congresul din Aprilie 2014:
Decisions 7/2014. After having acknowledged that as by the occurred correspondences, the status of the Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania has never been put under discussion by the Romanian Authorities, the Congress confirms that the AGVPSR is CIPS member with full rights. In case an official statement will ever declare the contrary, CIPS would process accordingly with the Statutes

Pricepi? Problema voastră este alta. Anul ăsta se va clarifica statutul AGVPSR la CIPS, pentru că minciunile pe care le-au turnat unii pe acolo, au fost devoalate. Și atunci, pescarii sportivi din federație, care nu au putut să-și reprezinte legal țara din cauza voastră, slugile AGVPSR, ce or să zică? Eu cred că vor zice un singur cuvânt: MARȘ!

PS Ia fă o dare de samă a ședinței, Vlăduț. Lumea așteaptă noutăți. E jenant să le aflu eu înaintea lor. :lol: :lol: :lol: :lol:
sa spunem ca CIPS exclude AGVPS-ul din schema. ce garantii aveti ca veti fi primit in locul lor? ii dati in judecata ca sa va primeasca? :) cred ca va imbatati cu apa rece.............
in alta ordine de idei, pescarii federatiei nu puteau reprezenta Romania la CM.............ca nu a avut loc mult trambitatul CN organizat de federatie. deci, despre ce vorbim aici?
Trebuie să analizați cu atenție statutul CIPS. Veți găsi cu siguranță la art. 4 pct.4 cine are dreptul să înscrie federațiile sportive la CIPS. Iar CIPS nu cred că va exclude o națiune dintre membri săi.
Cât privește dreptul de participare la competițiile internaționale, faceți o regretabilă confuzie. Participarea echipelor reprezentative la competițiile sportive oficiale, nu este condiționată de organizarea unui Campionat național, decât în situația participării cluburilor sportive la competițiile intercluburi. Selecționarea unei echipe naționale se face pe alte criterii decât cele patentate de AGPSR sau mai precis de cei care se bagă în seamă pe lângă ei. În acest sens ar trebui să citiți și ce prevede legea sportului pe la art. 37.

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Stefan Popescu scrie:
nicuB scrie:
Stefan Popescu scrie:Hai să te oftici puțin. Ia uite ce a zis CIPS la Congresul din Aprilie 2014:
Decisions 7/2014. After having acknowledged that as by the occurred correspondences, the status of the Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania has never been put under discussion by the Romanian Authorities, the Congress confirms that the AGVPSR is CIPS member with full rights. In case an official statement will ever declare the contrary, CIPS would process accordingly with the Statutes

Pricepi? Problema voastră este alta. Anul ăsta se va clarifica statutul AGVPSR la CIPS, pentru că minciunile pe care le-au turnat unii pe acolo, au fost devoalate. Și atunci, pescarii sportivi din federație, care nu au putut să-și reprezinte legal țara din cauza voastră, slugile AGVPSR, ce or să zică? Eu cred că vor zice un singur cuvânt: MARȘ!

PS Ia fă o dare de samă a ședinței, Vlăduț. Lumea așteaptă noutăți. E jenant să le aflu eu înaintea lor. :lol: :lol: :lol: :lol:
sa spunem ca CIPS exclude AGVPS-ul din schema. ce garantii aveti ca veti fi primit in locul lor? ii dati in judecata ca sa va primeasca? :) cred ca va imbatati cu apa rece.............
Trebuie să analizați cu atenție statutul CIPS. Veți găsi cu siguranță la art. 4 pct.4 cine are dreptul să înscrie federațiile sportive la CIPS. Iar CIPS nu cred că va exclude o națiune dintre membri săi.
Cât privește dreptul de participare la competițiile internaționale, faceți o regretabilă confuzie. Participarea echipelor reprezentative la competițiile sportive oficiale, nu este condiționată de organizarea unui Campionat național, decât în situația participării cluburilor sportive la competițiile intercluburi. Selecționarea unei echipe naționale se face pe alte criterii decât cele patentate de AGPSR sau mai precis de cei care se bagă în seamă pe lângă ei. În acest sens ar trebui să citiți și ce prevede legea sportului pe la art. 37.
Bai omule mai...cat de greu e de inteles ca nu te vrea nimeni nici macar in stare mumificata!
Poti sa adormi si sa te trezesti in fiecare zi si in fiecare seara cu gandul asta...ca NIMENI, dar absolut NIMENI nu te inghite?!?!
Sa te fereasca Al de sus cand se vor intoarce asupra ta toata cacaturile pe care le-ai facut si inca le faci...
Sa ne spui din timp unde iti vrei aruncata cenusa...sau e tot una groapa de gunoi?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

PallBogdan scrie: Bai omule mai...cat de greu e de inteles ca nu te vrea nimeni nici macar in stare mumificata!
Poti sa adormi si sa te trezesti in fiecare zi si in fiecare seara cu gandul asta...ca NIMENI, dar absolut NIMENI nu te inghite?!?!
Sa te fereasca Al de sus cand se vor intoarce asupra ta toata cacaturile pe care le-ai facut si inca le faci...
Sa ne spui din timp unde iti vrei aruncata cenusa...sau e tot una groapa de gunoi?!

Aceasi parere o am eu despre Ponta... nici de el nu putem scapa...
Critic echilibrat

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

osc1or scrie:
PallBogdan scrie: Bai omule mai...cat de greu e de inteles ca nu te vrea nimeni nici macar in stare mumificata!

Aceasi parere o am eu despre Ponta... nici de el nu putem scapa...
Iti dai seama ce onoare pe hapciupaliticu asta ca il compari cu Ponta?!?!
Ala a aparut si la TV!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”