cupa k carp trabuco

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: cupa k carp trabuco

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:pai sa va spun eu de ce a fost lasata pe dinafara balta doripesco
la intalnirea presedintilor in care s-au prezentat pistele de concurs s-a discutat foarte aprins despre sacel
oana sustinea ca livada e prea mica, iar cotelici facea lobby sacelului.
catalin prichici a avut ideea salvatoare. o ultima etapa impartita pe 2 lacuri mici.
in acel moment i-am zis lui vali martoiu (presedinte energy carp - brasov) sa faca el concurs la doripesco.
martoiu a preferat sa intre co-organizator la darvari.
prin urmare, nu a existat niciun club sau asociatie dispus(a) sa organizeze o mansa la doripesco!

si inca o parere personala.
pana cand nu vor renunta la pretentii de echipa nationala anumiti domni trecuti de prima tinerete (factori de decizie in sistemul cluburilor) se vor evita pe cat posibil baltile de mare travaliu. vor fi preferate lacurile in care trage un crap marti si inca unul joi. nu dau nume nici de persoane, nici de lacuri
eu cred ca in cativa ani lucrurile vor intra pe fagasul normal.
1. nu catalin prichici a venit cu ideea, ci dan cotelici...exista inregistrarea
2. lucrurile vor intra pe fagasul normal atunci cand ciortanii de 1,5 kg se vor prinde la rubensiana sau la mach, iar pescuitul la crap de la asa zisul "campionat mondial" se va face la crapi adevarati, care se vor prinde unul marti si unul joi..."daca e marti, e belgia"... in rest,...toata stima pentru aprecierile facute celor mai in varsta, dar chiar nu era nevoie...lasa-ne...ne-am saturat de aprecierile tale de un subiectivism dus adesea la paroxism :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristi Y scrie:@ Teddy

pe cati din acesti "dinozauri" i-ai vazut participand la un campionat mondial ?? Stii cumva cam cate capturi sunt prinse de o echipa la concursurile la care participa cei enumerati de tine ? In Africa de Sud , Mich Smith ( care este om responsabil si care din anumite motive :wink: formeaza el echipa reprezentativa a Angliei) a pensionat toti martalogii si a venit cu jucatori de la 16 la 30 ani !!
tatae, ai inviat ???

te credeam om cu capul pe umeri... :lol: :lol: :lol:...am glumit, n-o lua ca atare, dar ce ai cu martalogii ??? tu nu vezi ca WCC = chaampions league, iar CM = ceva mai putin decat cupa uefa ...totdeauna lucescu senior va spune ca-i mai tare uefa, dar noi toti stim ca pisti covaci ni nea imi au castigat cupa campionilor nu cupe de mana a II-a :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

albinabv

Mesaj de albinabv »

Sakal scrie:
oanavictor scrie:1177,1122,1042,..................DOAMNE CE MACEL :!:
Si mai sunt 24 de ore :!:
Oare au avut timp arbitrii sa bea macar o cana cu apa :!:
Felicitari la toata lumea pentru munca depusa ,cred ca minerii de la Petrila :!: sunt juniori fata de minerii de la Doripesco :!:
24 de echipe -15 tone de peste plus caras plus rateuri ..........10.000 de bucati :!: ..........72 de ore :!:
SA MAI ZICA CINEVA CA NU ESTE SPORT EXTREM :!: SA SE ACORDE SPOR DE PERICLITATE :!: :idea:
Ce tot atatea felicitari nea Victore

Vai de POLA noastra in ce sa transformat Carpfishingul Competitional din Romania !
Hai sa o lasam in POLA noastra de treaba si sa cantarim si carasii la urmatoarele competitii .
Tata Nitu! ai nota 2 de la mine pt organizare .
FAPT DIVERS

RECORD 2OO8-TANCABESTI (RECORDUL BALTII ....CRAPI MARI )
RECORD 2008-SARULESTI (CRAPI FOARTE MARI )
RECORD 2009-DORIPESCO (CRAPI MICI)

STAU SI MA INTREB : PE CINE SA PUPAM IN POLA SA NI SE RECUNOASCA SI NOUA UN RECORD ?
SAU SA PESCUIM LA CE?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

albinabv scrie:
Sakal scrie:
oanavictor scrie:1177,1122,1042,..................DOAMNE CE MACEL :!:
Felicitari la toata lumea pentru munca depusa ,cred ca minerii de la Petrila :!: sunt juniori fata de minerii de la Doripesco :!:
24 de echipe -15 tone de peste plus caras plus rateuri ..........10.000 de bucati :!: ..........72 de ore :!:
SA MAI ZICA CINEVA CA NU ESTE SPORT EXTREM :!: SA SE ACORDE SPOR DE PERICLITATE :!: :idea:

Vai de POLA noastra in ce sa transformat Carpfishingul Competitional din Romania !
Hai sa o lasam in POLA noastra de treaba si sa cantarim si carasii la urmatoarele competitii .
Tata Nitu! ai nota 2 de la mine pt organizare .
FAPT DIVERS

STAU SI MA INTREB : PE CINE SA PUPAM IN POLA SA NI SE RECUNOASCA SI NOUA UN RECORD ?
SAU SA PESCUIM LA CE?
pe nimeni, toata lumea din fenomen va stie si va apreciaza, mai ales ca sunteti din buricul centrului tarii... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

1177,1122,1042,..................DOAMNE CE MACEL :!:
SA MAI ZICA CINEVA CA NU ESTE SPORT EXTREM :!: SA SE ACORDE SPOR DE PERICLITATE :!: :idea:[/quote]

Tata Nitu! ai nota 2 de la mine pt organizare .[/quote]

FAPT DIVERS

SAU SA PESCUIM LA CE?[/quote]

pe nimeni, toata lumea din fenomen va stie si va apreciaza, mai ales ca sunteti din buricul centrului tarii... :lol: :lol: :lol:[/quote]

@Albina bv
Felicitarile mele sunt sincere si pline de respect .
Vam respectat si v-am laudat intotdeauna inclusiv la Tancabesti unde am spus ca voi erati adevaratii castigatori .
Sunteti pescari adevarati care stiti sa pescuiti in orice conditii si chestia cu sportul extrem vi se potriveste ca o manuse .
Te rog sa nu amesteci vorbele mele cu a-le lui sakal si sa ma crezi ca am fost si sunt foarte sincer in cea ce priveste felicitarile si admiratia .
INCA O DATA -SINCERE FELICITARI SI CAT MAI MULTE VICTORII DE ACEST FEL :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

FAPT DIVERS

SAU SA PESCUIM LA CE?[/quote]
Albina noi o sa mergem pe acelasi trend, o sa doboram record dupe record,o sa castigam concurs dupe concurs si ...............shock :shock: :shock: :shock: fata faptului implinit :wink: :wink: :wink:

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Lasa-nd la o parte discutiile daca e sau nu Carpfising , daca e sau nu record , daca sa prins sau nu crap , ciortan sau alevini totusi niste oameni ca Nea Soni , Voda Mircea sau Tata Nitu , ca sa ii enumar pe cei mai in varsta , au prins sute ( tone ) de kg. de peste intr-o cadenta impresionanta , vreme 4 zile si 4 nopti , si asta nu poate sa o conteste nimeni , dar toti a-ti uita de arbitri , si-l imagineaza cineva pe Nea Mitica ridicand 10 tone de la pamant in 4 zile :shock: ei bine a reusit .
Felicitari tuturor participantilor si arbitrilor .
Din punctul meu de vedere a fost o adunare campeneasca reusita , din care a lipsit gratarul si spritul :lol: si asta doar din lipsa timpului disponibil de a-ti cunoaste vecini de stand .
<°))))))><
><((((((°>

Pro Team

Mesaj de Pro Team »

[quote="Sakal"][quote="oanavictor"]1177,1122,1042,..................DOAMNE CE MACEL :!:
SA MAI ZICA CINEVA CA NU ESTE SPORT EXTREM :!: SA SE ACORDE SPOR DE PERICLITATE :!: :idea:[/quote]

Tata Nitu! ai nota 2 de la mine pt organizare .[/quote]

Esti rau Sakal, dar fara tine unde e sarea si piperu? :D
Manitiu Razvan
PRO
Team®[/b]

Saky

Mesaj de Saky »

Stati asa un pic sa ne intelegem !!!!!!!!!!!!!

La Sarulesti v am strans mana la toti din echipa si v am felicitat pentru recordul obtinut (1106 kg)
Pt Tancabesti va felicit acuma !

Dar pentru CIORTANEI DE 7-800 de grame nu o sa felicit pe nimeni NICIODATA!
Din puncul meu de vedere regulamentul de la 000000000000 Grame facut de Tata Nitu e bataie de joc.
Inca o data nota 2 pt Tata Nitu !! Saracii Crapusori nici nu apuca sa creasca un pic si sant nenorocici in gura de carlige
incarcate cu Rama uscata,oua de furnica si alte cacaturi marca Tata Nitu !!

Sanatate Energy Carp Brasov si sa ne vedem sanatosi la Competitii SERIOASE ! :wink:
ps
Cati pesti s au prins la bile ???????????????????????????????????????

adrian apetrea

Mesaj de adrian apetrea »

@sakal
ai sa razi dar numai citeva echipe au mers pe porumb!!3-4 echipe.restul pe bile
LIFE IS FISHING!
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”