1. nu catalin prichici a venit cu ideea, ci dan cotelici...exista inregistrareaandrei vladeanu scrie:pai sa va spun eu de ce a fost lasata pe dinafara balta doripesco
la intalnirea presedintilor in care s-au prezentat pistele de concurs s-a discutat foarte aprins despre sacel
oana sustinea ca livada e prea mica, iar cotelici facea lobby sacelului.
catalin prichici a avut ideea salvatoare. o ultima etapa impartita pe 2 lacuri mici.
in acel moment i-am zis lui vali martoiu (presedinte energy carp - brasov) sa faca el concurs la doripesco.
martoiu a preferat sa intre co-organizator la darvari.
prin urmare, nu a existat niciun club sau asociatie dispus(a) sa organizeze o mansa la doripesco!
si inca o parere personala.
pana cand nu vor renunta la pretentii de echipa nationala anumiti domni trecuti de prima tinerete (factori de decizie in sistemul cluburilor) se vor evita pe cat posibil baltile de mare travaliu. vor fi preferate lacurile in care trage un crap marti si inca unul joi. nu dau nume nici de persoane, nici de lacuri
eu cred ca in cativa ani lucrurile vor intra pe fagasul normal.
2. lucrurile vor intra pe fagasul normal atunci cand ciortanii de 1,5 kg se vor prinde la rubensiana sau la mach, iar pescuitul la crap de la asa zisul "campionat mondial" se va face la crapi adevarati, care se vor prinde unul marti si unul joi..."daca e marti, e belgia"... in rest,...toata stima pentru aprecierile facute celor mai in varsta, dar chiar nu era nevoie...lasa-ne...ne-am saturat de aprecierile tale de un subiectivism dus adesea la paroxism