Moderator: gor965
Stimate domn , dar de ce sunt pescari obligati sa suporte toate incercarile de manipulare a unui impostor frustrat pus pe capatuiala ?Avand in vedere ca nu se vrea a bana user-ulstefan popescu, va propun sa oprim orice forma de dialog cu el.
Ce ziceti?
" O minciuna repetata obsesiv", cu timpul poate fi perceputa drept adevar !!Anti FRPS scrie:Stimate domn , dar de ce sunt pescari obligati sa suporte toate incercarile de manipulare a unui impostor frustrat pus pe capatuiala ?Avand in vedere ca nu se vrea a bana user-ulstefan popescu, va propun sa oprim orice forma de dialog cu el.
Ce ziceti?
Daca il lasam sa scrie ce vrea , fara sa-i dam replica la minciuni ordinare pe care le afiseaza pe aici, in scurt timp vor fi multi care vor crede ca este asa cum spune impostorul .
Oare asta se doreste ?
Nu vedeti si dvs ce manipulare schizoida incearca acest escroc , si tot o repeta constant ,in speranta ca multi vor cadea in plasa intisa de el .
Parerea mea este ca ,fata de acesta atitudine a escrocului ,nu cred ca este momentul ca noi sa devenim impasibili
Și trebuie să înjurați dacă nu aveți argumente. Este singura manifestare de care sunteți în stare. Și care vă etichetează drept niște imbecili. Nici măcar nu semnați cu numele adevărat, ci postați ca niște clone nenorocite.
Asta incerca , dar nu realizeza ca este prea prost pentru secolul astagabi1 scrie: " O minciuna repetata obsesiv", cu timpul poate fi perceputa drept adevar !!
Sunt suta la suta de acord cu tine.Anti FRPS scrie:Stimate domn , dar de ce sunt pescari obligati sa suporte toate incercarile de manipulare a unui impostor frustrat pus pe capatuiala ?Avand in vedere ca nu se vrea a bana user-ulstefan popescu, va propun sa oprim orice forma de dialog cu el.
Ce ziceti?
Daca il lasam sa scrie ce vrea , fara sa-i dam replica la minciuni ordinare pe care le afiseaza pe aici, in scurt timp vor fi multi care vor crede ca este asa cum spune impostorul .
Oare asta se doreste ?
Nu vedeti si dvs ce manipulare schizoida incearca acest escroc , si tot o repeta constant ,in speranta ca multi vor cadea in plasa intisa de el .
Parerea mea este ca ,fata de acesta atitudine a escrocului ,nu cred ca este momentul ca noi sa devenim impasibili
Cam asa ar trebui sa arate finalul tau...lepra ordinara!!!Stefan Popescu scrie:Și trebuie să înjurați dacă nu aveți argumente. Este singura manifestare de care sunteți în stare. Și care vă etichetează drept niște imbecili. Nici măcar nu semnați cu numele adevărat, ci postați ca niște clone nenorocite.