Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Personajul care a anulat un CM in Romania,interes person

Mesaj de gabi1 »

Eu nu ma pot abtine, am o relatie speciala cu el si ma-sa. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Tocmai s-a terminat ședință de la AGVPSR. Pentru curioși, CN al AGVPSR s-a amânat pentru la anul. Și la mulți ani! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Avand in vedere ca nu se vrea a bana user-ulstefan popescu, va propun sa oprim orice forma de dialog cu el.
Ce ziceti?
Stimate domn , dar de ce sunt pescari obligati sa suporte toate incercarile de manipulare a unui impostor frustrat pus pe capatuiala ?
Daca il lasam sa scrie ce vrea , fara sa-i dam replica la minciuni ordinare pe care le afiseaza pe aici, in scurt timp vor fi multi care vor crede ca este asa cum spune impostorul .
Oare asta se doreste ?
Nu vedeti si dvs ce manipulare schizoida incearca acest escroc , si tot o repeta constant ,in speranta ca multi vor cadea in plasa intisa de el .
Parerea mea este ca ,fata de acesta atitudine a escrocului ,nu cred ca este momentul ca noi sa devenim impasibili

Stefan Popescu
pescar de competitie

Și trebuie să înjurați dacă nu aveți argumente. Este singura manifestare de care sunteți în stare. Și care vă etichetează drept niște imbecili. Nici măcar nu semnați cu numele adevărat, ci postați ca niște clone nenorocite.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Anti FRPS scrie:
Avand in vedere ca nu se vrea a bana user-ulstefan popescu, va propun sa oprim orice forma de dialog cu el.
Ce ziceti?
Stimate domn , dar de ce sunt pescari obligati sa suporte toate incercarile de manipulare a unui impostor frustrat pus pe capatuiala ?
Daca il lasam sa scrie ce vrea , fara sa-i dam replica la minciuni ordinare pe care le afiseaza pe aici, in scurt timp vor fi multi care vor crede ca este asa cum spune impostorul .
Oare asta se doreste ?
Nu vedeti si dvs ce manipulare schizoida incearca acest escroc , si tot o repeta constant ,in speranta ca multi vor cadea in plasa intisa de el .
Parerea mea este ca ,fata de acesta atitudine a escrocului ,nu cred ca este momentul ca noi sa devenim impasibili
" O minciuna repetata obsesiv", cu timpul poate fi perceputa drept adevar !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Și trebuie să înjurați dacă nu aveți argumente. Este singura manifestare de care sunteți în stare. Și care vă etichetează drept niște imbecili. Nici măcar nu semnați cu numele adevărat, ci postați ca niște clone nenorocite.

Ce s-a intamplat escrocule ,te supara adevarul si vrei sa pari victima in fata celor care nu te cunosc ?
Esti penibil, trebuie sa mai exersezi cu manipularile , nu orice bosorog senil si impotent se poate pripcepe la asa ceva :lol:

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

gabi1 scrie: " O minciuna repetata obsesiv", cu timpul poate fi perceputa drept adevar !!
Asta incerca , dar nu realizeza ca este prea prost pentru secolul asta :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Anti FRPS scrie:
Ce ziceti?
Oare asta se doreste ?
Sunt suta la suta de acord cu tine.
Doar ca m-am saturat sa ai citesc zilnic mizeriile repetate obsesiv si raspunsurile lui selective.
C. S. PELICANUL

PallBogdan
pescar de competitie

Personajul care a anulat un CM in Romania,interes personal !

Mesaj de PallBogdan »

Stefan Popescu scrie:Și trebuie să înjurați dacă nu aveți argumente. Este singura manifestare de care sunteți în stare. Și care vă etichetează drept niște imbecili. Nici măcar nu semnați cu numele adevărat, ci postați ca niște clone nenorocite.
Cam asa ar trebui sa arate finalul tau...lepra ordinara!!!

http://youtu.be/j4F6eyM5sNo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu ești singurul care speră asta, lepră!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”