lasatine cu sanatatea si ruptul spinarii in frig sin ploaie ca stiu si eu foarte bine ce inseamna sa stai pe balta in conditii din astea,si domnule Maldea as vrea sa fiu pe balta sa stiu rezultate dar sunt la vreo 500 km distanta de Bucuresti.am fost i eu concurent acum 2 ani la cupa primaverii.
Fire intinse tuturor celor de pe balta si felicitari celui care a avut ideea de a face in acest mod clasamentul si de a da sanse tuturor de a castiga.Numai cuvinte de lauda !!!
tonny scrie:Fire intinse tuturor celor de pe balta si felicitari celui care a avut ideea de a face in acest mod clasamentul si de a da sanse tuturor de a castiga.Numai cuvinte de lauda !!!
Va rog sa lasati polemicile, este decizia concurentilor si ptr mine este sfanta !
FAptul ca nu se publica (si nici nu se anunta pe balta clasamentul) va elimina f mult non-combatul din ultima mansa, deoarece vor fi multe echipe cu sanse reale sa intre in "premii" !
In alta ordine de idei, respect maxim ptr cei care indura ploaia, vantul si frigul pe balta, si pe deasupra mai prind si peste....
O sa revenim cu detalii, chiar daca nu va exista un clasament oficial pana maine la ora 13 !
Multumim ptr intelegere , stiu ca nu este usor ptr cei de pe margine conectati la acest eveniment, dar asta este situatia...
Corect ceea ce zici Vladut ,respect enorm pt toti participantii la acest eveniment .dar lamurestema si pe mine ce se intelege prin cuvantul noncombat,dupa care o sa iti scriu si eu o intamplare ce am patito chiar la moara vlasiei numai ca era cupa primaverii.