vio97s (Viorel Leu) - TZEPAR CU CLASA!!! Sa-ti fie rusine!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
vio79s
Puncte: 0

Re: vio97s (Viorel Leu) - TZEPAR CU CLASA!!! Sa-ti fie rusin

Mesaj de vio79s »

popescu59 scrie:Dupa interventia pe care a avut-o aici E CLAR CA VINZATORUL ESTE DE BUNA CREDINTA SI VA INAPOIA BANII CUMPARATORULUI pe cheltuiala acestuia .
Daca nu o va face rapid se adevereste ca este TEPAR .
Asteptam postarea cumparatorului in care ne va spune ca si-a primit banii inapoi si isi cere scuze .
Draga Dle Popescu,

Intrucat ati facut afirmatii ce mi-au starnit interesul va sunt dator cu un raspuns:

Toti cei care ma cunosc personal stiu ca nu se pune problema returnarii sumei respective, nu traiesc din acei bani iar la cat am cheltuit eu pe echipamentul de pescuit acei bani sunt chiar o jucarie.

Legat de acel senzor "defect" il pot asigura ca la mine au functionat toti fara probleme. Singurele erori au fost cele aparute pe statie, fapt bine stiut de la inceput.

Ca orice om insa, am dreptul sa fiu deranjat de o atitudine nepotrivita a cumparatorului, de faptul ca putea rezolva toate aceste probleme sunandu-ma si nu postand tot felul de pareri personale peste tot sau trimitandu-mi mailuri cu tot felul de acuze.

De cand a raportat prima problema legata de statie a tinut-o sa o faca numai pe un ton nedecvat spunandu-mi in permanenta ca sunt hot, ca l-am pacalit, facandu-mi diferite "urari de bine",etc...

Pentru acest comportament si pentru faptul ca nu a stiut sa vorbeasca e cazul sa aive si situatii din care sa invete pe viitor.

Astfel , pe langa toate acuzele primite pana acum, cea de Tepar deja nu mai conteaza.

Stimate Dle Bogdan, nu iti voi returna suma pentru atitudinea nepotrivita.
Scuzele dumitale nu isi mai produc efectul fata de mine.
Sunteti liber sa postati orice alte afirmatii care considerati ca va transforma intr-un super om.

A fost ultima mea interventie,

Va doresc o zi buna tuturor!

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Deci...si daca ar fi sa repar statia...trebuie sa scap de ei... E clar ca sunt blestemati!

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Desi...vreau sa cred ca il va cuprinde rusinea si va face ce are de facut...

vio79s

Mesaj de vio79s »

PallBogdan scrie:Pentru moment...am crezut ca acest individ are totusi o doza mica de constiinta in el...
Mai jos regasiti o conversatie pe mesaje a domnului cu mine:

VL "Acum sunt prins in campanie, dacă renuntati să mă acuzati pe nedrept vă returnez banii si setul rămâne cado!"

PB Nu am nevoie sa ramana niciun set la mine! Am doi amici care vor fi pe Varlaam de duminica pana marti. O sa le dau lor setul sa il aduca in Bucuresti si sa le dati banii inapoi! E cel mai corect asa! Daca se intampla asta, imi retrag orice fel de acuzatie! Si o fac tot in public!

VL "Dacă mă ameninţi- condiţionezi m-am gândit/ nu mai primeşti nimic!!"

PB Care e amenintarea?! Nu inteleg...

VL "PA !!"

PB Mult succes in campanie! Va intreb pentru ultima data... Va trimit saptamana viitoare setul si sa imi returnati banii sau nu?!

VL "Nu am timp de povestile tale, ai stricat umblând aiurea sau vrei să ii schimbi cu alt set stricat care il aveai inainte. Nu ţine, oricum săptămâna viitoare plec la Miami."

PB Daca asta crezi tu ca s-a intamplat...esti mai josnic decat am crezut! Voi posta in acest moment si aceste mesaje! Sedere placuta in Miami!

WOW, deci ce am banuit este si adevarat:)))
Chiar esti bolnav......
Am ajuns la faza de inventat discutii ce nu au avut niciodata loc........

Auzi voci des, Dl Bogdan?????
Ai incercat sa traiesti in prezent??
Ai pierdut de mult contactul cu realitatea????

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

vio79s scrie:
popescu59 scrie:Dupa interventia pe care a avut-o aici E CLAR CA VINZATORUL ESTE DE BUNA CREDINTA SI VA INAPOIA BANII CUMPARATORULUI pe cheltuiala acestuia .
Daca nu o va face rapid se adevereste ca este TEPAR .
Asteptam postarea cumparatorului in care ne va spune ca si-a primit banii inapoi si isi cere scuze .
Draga Dle Popescu,

Intrucat ati facut afirmatii ce mi-au starnit interesul va sunt dator cu un raspuns:

Toti cei care ma cunosc personal stiu ca nu se pune problema returnarii sumei respective, nu traiesc din acei bani iar la cat am cheltuit eu pe echipamentul de pescuit acei bani sunt chiar o jucarie.

Legat de acel senzor "defect" il pot asigura ca la mine au functionat toti fara probleme. Singurele erori au fost cele aparute pe statie, fapt bine stiut de la inceput.

Ca orice om insa, am dreptul sa fiu deranjat de o atitudine nepotrivita a cumparatorului, de faptul ca putea rezolva toate aceste probleme sunandu-ma si nu postand tot felul de pareri personale peste tot sau trimitandu-mi mailuri cu tot felul de acuze.

De cand a raportat prima problema legata de statie a tinut-o sa o faca numai pe un ton nedecvat spunandu-mi in permanenta ca sunt hot, ca l-am pacalit, facandu-mi diferite "urari de bine",etc...

Pentru acest comportament si pentru faptul ca nu a stiut sa vorbeasca e cazul sa aive si situatii din care sa invete pe viitor.

Astfel , pe langa toate acuzele primite pana acum, cea de Tepar deja nu mai conteaza.

Stimate Dle Bogdan, nu iti voi returna suma pentru atitudinea nepotrivita.
Scuzele dumitale nu isi mai produc efectul fata de mine.
Sunteti liber sa postati orice alte afirmatii care considerati ca va transforma intr-un super om.

A fost ultima mea interventie,

Va doresc o zi buna tuturor!
Va rog sa postati dumneavoastre convorbirea in care ati fost facut hot si acele "urari de bine"!!!
Cat despre pacalit, mi-o asum...cum as putea sa numesc mai dulce si mai cu bun simt decat pacaleala mizeria care ati facut-o?!?!

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

vio79s scrie:
PallBogdan scrie:Pentru moment...am crezut ca acest individ are totusi o doza mica de constiinta in el...
Mai jos regasiti o conversatie pe mesaje a domnului cu mine:

VL "Acum sunt prins in campanie, dacă renuntati să mă acuzati pe nedrept vă returnez banii si setul rămâne cado!"

PB Nu am nevoie sa ramana niciun set la mine! Am doi amici care vor fi pe Varlaam de duminica pana marti. O sa le dau lor setul sa il aduca in Bucuresti si sa le dati banii inapoi! E cel mai corect asa! Daca se intampla asta, imi retrag orice fel de acuzatie! Si o fac tot in public!

VL "Dacă mă ameninţi- condiţionezi m-am gândit/ nu mai primeşti nimic!!"

PB Care e amenintarea?! Nu inteleg...

VL "PA !!"

PB Mult succes in campanie! Va intreb pentru ultima data... Va trimit saptamana viitoare setul si sa imi returnati banii sau nu?!

VL "Nu am timp de povestile tale, ai stricat umblând aiurea sau vrei să ii schimbi cu alt set stricat care il aveai inainte. Nu ţine, oricum săptămâna viitoare plec la Miami."

PB Daca asta crezi tu ca s-a intamplat...esti mai josnic decat am crezut! Voi posta in acest moment si aceste mesaje! Sedere placuta in Miami!

WOW, deci ce am banuit este si adevarat:)))
Chiar esti bolnav......
Am ajuns la faza de inventat discutii ce nu au avut niciodata loc........

Auzi voci des, Dl Bogdan?????
Ai incercat sa traiesti in prezent??
Ai pierdut de mult contactul cu realitatea????
Ok...tu si vrut-o...
Cine e curios, sa sune la numarul care apare in poze!
ImageUploadedByTapatalk1415885767.393104.jpg
ImageUploadedByTapatalk1415885767.393104.jpg (186.99 KiB) Vizualizat de 1122 ori
ImageUploadedByTapatalk1415885759.675508.jpg
ImageUploadedByTapatalk1415885759.675508.jpg (180.97 KiB) Vizualizat de 1122 ori
ImageUploadedByTapatalk1415885751.814822.jpg
ImageUploadedByTapatalk1415885751.814822.jpg (181.19 KiB) Vizualizat de 1122 ori

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

In astfel de situatii trebuie ca unul dintre cei doi sa cedeze .
Am primit un sfat de la un batrin si a spus asa - INTODEAUNA CEL MAI DESTEPT CEDEAZA asa ca mai bine beti o bere prieteneasca si totul e ok.
Sunt curios care va fi cel mai destept dintre voi .
Mai exista o singura problema si cred ca trebuie batut fierul cit e cald , vinzatorul este prins in politica si trebuie sa rezolvati pina duminica fiindca s-ar putea dupa votare vinzatorul sa iti returneze banii sau de suparare sa se inece la Miami.
Azi e joi miine vineri mai este si simbata , asa ca ureaza succes in alegeri vinzatorului las-o mai moale si suta la suta iti vei primi banii inapoi.

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

Sunt de acord sa platesc si beri...din 700 de lei...am de unde! Fac eu cinste domnule Viorel Leu!
Ultima oară modificat Joi Noi 13, 2014 15:40 de către PallBogdan, modificat 1 dată în total.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

E clar ca sunt blestemati!
cred ca de la n..e ti se trage...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

vio79s

Mesaj de vio79s »

popescu59 scrie:In astfel de situatii trebuie ca unul dintre cei doi sa cedeze .
Am primit un sfat de la un batrin si a spus asa - INTODEAUNA CEL MAI DESTEPT CEDEAZA asa ca mai bine beti o bere prieteneasca si totul e ok.
Sunt curios care va fi cel mai destept dintre voi .
Mai exista o singura problema si cred ca trebuie batut fierul cit e cald , vinzatorul este prins in politica si trebuie sa rezolvati pina duminica fiindca s-ar putea dupa votare vinzatorul sa iti returneze banii sau de suparare sa se inece la Miami.
Azi e joi miine vineri mai este si simbata , asa ca ureaza succes in alegeri vinzatorului las-o mai moale si suta la suta iti vei primi banii inapoi.
Super raspuns Dl. Popescu,

Chiar rog pe oricine sa sune la acel numar de Cosmote/Telekom, nu am avut nicodata contacte cu acea retea de telefonie mobila:)))
Dl. Bogdan, chiar atat de josnic?
Rugam prietenii sa ne trimita mesaje, sa facem stenograme, vorba unui user de mai sus:))
Sau ti-ai trimis singur mesaje?
In cazul asta te sfatuiesc sa devii scriitor, ai talent, auzi voci, ai prieteni imaginari, tot ce iti trebuie....

Insanatosire grabnica iti doresc!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”