Draga Dle Popescu,popescu59 scrie:Dupa interventia pe care a avut-o aici E CLAR CA VINZATORUL ESTE DE BUNA CREDINTA SI VA INAPOIA BANII CUMPARATORULUI pe cheltuiala acestuia .
Daca nu o va face rapid se adevereste ca este TEPAR .
Asteptam postarea cumparatorului in care ne va spune ca si-a primit banii inapoi si isi cere scuze .
Intrucat ati facut afirmatii ce mi-au starnit interesul va sunt dator cu un raspuns:
Toti cei care ma cunosc personal stiu ca nu se pune problema returnarii sumei respective, nu traiesc din acei bani iar la cat am cheltuit eu pe echipamentul de pescuit acei bani sunt chiar o jucarie.
Legat de acel senzor "defect" il pot asigura ca la mine au functionat toti fara probleme. Singurele erori au fost cele aparute pe statie, fapt bine stiut de la inceput.
Ca orice om insa, am dreptul sa fiu deranjat de o atitudine nepotrivita a cumparatorului, de faptul ca putea rezolva toate aceste probleme sunandu-ma si nu postand tot felul de pareri personale peste tot sau trimitandu-mi mailuri cu tot felul de acuze.
De cand a raportat prima problema legata de statie a tinut-o sa o faca numai pe un ton nedecvat spunandu-mi in permanenta ca sunt hot, ca l-am pacalit, facandu-mi diferite "urari de bine",etc...
Pentru acest comportament si pentru faptul ca nu a stiut sa vorbeasca e cazul sa aive si situatii din care sa invete pe viitor.
Astfel , pe langa toate acuzele primite pana acum, cea de Tepar deja nu mai conteaza.
Stimate Dle Bogdan, nu iti voi returna suma pentru atitudinea nepotrivita.
Scuzele dumitale nu isi mai produc efectul fata de mine.
Sunteti liber sa postati orice alte afirmatii care considerati ca va transforma intr-un super om.
A fost ultima mea interventie,
Va doresc o zi buna tuturor!