Salut ! Sincer astept sa apara pe stoc penn affinity sa vad ce este de capul ei. Din ce am citit pe net, si cu google translate am ceva retineri in ceea ce priveste XSC-ul.
,, Am avut xsc am spus că am fost dezamăgit de materiale plastice .. Comparația am facut loc cu XSB care, așa cum am spus este ceea ce eu detin ..
Cu toate acestea, pentru ceea ce am văzut și citit, prea mulți oameni rămân dezamăgiți xsc și, de fapt, nu poate fi negată și, în cazul în care sunt văzute o mulțime de vânzare .. De asemenea, cel puțin conform explodat, axa XSC manivelă, iar apoi pe roata principală, are doar un rulment, numai o parte a manivelei, în timp ce partea a șurubului există o bucșă din material plastic. Acest din shimanista ma enervat, nu pași înapoi, în loc de a merge mai departe ??? : Blink: ( Tradus cu google translate !)
Cu toate acestea eu nu lucrez pentru Penn, a mea a fost doar un sfat pentru fanii ca mine, am încercat acest nou produs și să garanteze că pescuitul "grele" este formidabil ... :''
Pentru cei care vor sa citeasca mai mult scrieti pe google ,,penn affinity lc 8000 vs shimano xsc''.
In mare ce probleme au identificat ei sunt scrise si pe forumurile noastre.
Acum pentru Penn:
http://devissendemol.blogspot.ro/p/penn ... glish.html