mulineta buget maxim 550 lei

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
razvan14
Puncte: 0

Re: mulineta buget maxim 550 lei

Mesaj de razvan14 »

Eu folosesc de 2 ani doar aruncat din mana Shimano Beast Master 7000 xta. Au baitrunner pe fata, frana buna... le gasesti pe multe site-uri la 330 lei... pretul standard este 485 de lei. Tot cu fir de 0,28 mm am pescuit si eu cu ele anul asta (G-line) si cu inaintas textil.

alex.mosorivschi

Mesaj de alex.mosorivschi »

din punctul meu de vedere gama Ultegra, chiar si modelele mai vechi sunt mulinete excelente.
de 2 ani folosesc ultegra 5500 xtb ( o partida de pescuit pe saptamana, in general de 48h) iar anul acesta am folosit si ultegra 14000xtb.
Sunt niste mulinete foarte bune, peste care testul de rezistenta l-au trecum cu brio si pe care le recomand cu caldura.
Nu stiu daca se mai pot gasi prin magazine insa sunt convins ca poti obtine un pret bun pe forum.
Nu ai de ce sa te sperii de dimensiunile reduse ale mulinetei, crede-ma ca nu te limiteaza in aruncare si au marele avantaj de a fi usoare( 570 grame).
Marele avantaj al modelului XTB este tamburul Baitrunner II, sistem cu care m-am acomodat excelent si mi se pare util in plaja de reglare a franei.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Spor la cumparaturi

cristirac1980

Mesaj de cristirac1980 »

salutare tuturor...
am si eu o intrebare: cum se face ca am vazut pe 2 site-uri ( nu le zic numele) mulineta hakuyo td6000 la pret de 200 respectiv 205 ron? intr-adevar in primul caz stocul era epuizat...
cum pot unii sa vanda mulineta la acest pret?

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Am vazut in magazin Shimano Ultegra XSC si am ramas placut impresionat...arata senzational Merita sa fac efortul sa mai stang ceva bani ?

AND1

Mesaj de AND1 »

CATEGORIC , DA!!!!!!!!

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

http://www.Linkurile sunt permise doar catre magazinele partenere Crapmania.ro/en/Shiman ... _2732.html

http://www.nordfishing77.at/r-o-l-l-e-n ... 0-xsc.html

ceri oferta și mai negociezi un pic... :wink:
dacă cauți în Asia, găsești și mai ieftin.. dar vin mai greu. Și cu taxe vamale, tot mai ieftin decât Europa. Ai timp, pana vine primăvara. ..

vulc ovidiu

Mesaj de vulc ovidiu »

Uita-te la bijuteria asta inainte sa te te hotarasti:

http://www.knkfishing.com/pd-ryobi-pros ... f-reel.cfm

Costa 100 de dolari si bate toate ultegrele din lume. O spun din experienta. Am avut ultegra, BBLRC si alte o gramada de mulinete de-astea. Le-am vandut. Astea nu au notorietatea celor de la Shimano, dar pot sa iti spun ca sunt senzationale. Daca pe ele ar scrie Shimano sau Daiwa ar costa dublu cel putin.

tavi83

Mesaj de tavi83 »

Scuze Andrei ca ma bag peste subiectul tau dar si eu sunt tot in situatia ta....buget undeva la 550 lei dar poate fi chiar si SH daca e ok mulineta?ceva recomandari?
Chertes Octavian < C&R >

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Salut ! Sincer astept sa apara pe stoc penn affinity sa vad ce este de capul ei. Din ce am citit pe net, si cu google translate am ceva retineri in ceea ce priveste XSC-ul.
,, Am avut xsc am spus că am fost dezamăgit de materiale plastice .. Comparația am facut loc cu XSB care, așa cum am spus este ceea ce eu detin ..
Cu toate acestea, pentru ceea ce am văzut și citit, prea mulți oameni rămân dezamăgiți xsc și, de fapt, nu poate fi negată și, în cazul în care sunt văzute o mulțime de vânzare .. De asemenea, cel puțin conform explodat, axa XSC manivelă, iar apoi pe roata principală, are doar un rulment, numai o parte a manivelei, în timp ce partea a șurubului există o bucșă din material plastic. Acest din shimanista ma enervat, nu pași înapoi, în loc de a merge mai departe ??? : Blink: ( Tradus cu google translate !)
Cu toate acestea eu nu lucrez pentru Penn, a mea a fost doar un sfat pentru fanii ca mine, am încercat acest nou produs și să garanteze că pescuitul "grele" este formidabil ... :''

Pentru cei care vor sa citeasca mai mult scrieti pe google ,,penn affinity lc 8000 vs shimano xsc''.

In mare ce probleme au identificat ei sunt scrise si pe forumurile noastre.

Acum pentru Penn: http://devissendemol.blogspot.ro/p/penn ... glish.html

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

andrei0001 scrie:Salut ! Sincer astept sa apara pe stoc penn affinity s

Acum pentru Penn: http://devissendemol.blogspot.ro/p/penn ... glish.html
maine or sa fie in stoc :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”