POPULARI

http://www.hermes-peris.ro/

Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut

Scrie răspuns
ionut voicu

Re: POPULARI

Mesaj de ionut voicu »

In aceasta iarna se lucrează la consolidarea malului, standurile cu probleme(agățătură) or sa fie curățate total. Dpdv al pescuitului căutam sa echilibram fiecare stand in parte....

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Alo domnior ce tot aveti cu Nae ?
Nu am facut decit sa imi spun si eu parerea referitoare la o asa de masiva populare intr-o transa .
Unde si pe cine am facut mincinos ? Mi-am dat si eu cu parerea cum face tot pescarul pe acest forum .
Unde si pe cine am jignit ?
Discutia despre populare am avut-o cu Johann si am spus atunci ca cel mai bine ar fi sa se faca populare pas cu pas nu 20 t o data , nimic mai mult .
Despre preturile la peste sunt cit de cit informat si nu vad cu ce am gresit cind am scris cam cum se vine pestele prin Hu. si cum se procedeaza.

Problema este foarte simpla ,aici pe forum sunt 3 personaje care numai si numai ei au intodeauna comentarii pe orice topic intrati si veti vedea ca nu este topic in care gabi1 , bogdan 5 si ionut 72 sa lipseasca din discutii ei sunt atotstiutori atotcunoscatori in orice topic, daca ai indrazneala sa iti expui parerea imediat incep jignirile de rigoare.

Saky

Mesaj de Saky »

Remus Munteanu scrie: @Sakal
Spui tu ca Sarulestiul nu are 1000 de pesti de peste 6 kg? Sau Moara?:shock: Fii sigur ca mai sunt si altele..
am vrut sa spun ca de vanzare nu are nimeni 1060 de pesti.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

popescu59 scrie:Alo domnior ce tot aveti cu Nae ?
Nu am facut decit sa imi spun si eu parerea referitoare la o asa de masiva populare intr-o transa .
Cine ti-a cerut tie parerea ?, stiu ca te consideri o autoritate in materie de predictii :lol: :lol:... totusi ar trebui sa stai in patratica ta daca nu ai calitatea de consilier ales.
Ps. A inceput sa-ti zboare din nou "ingerul pazitor" in zig zag...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Singura problema care deranjeaza este ca mai mereu se intimpla sa iasa cum spun eu .
Asta e durerea voastra nimic altceva .

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Unde si pe cine am facut mincinos ?
Adica se pleaca ca la piata , terminati cu glumele astea .Poate oamenii au plecat intr-o mini vacanta .
Daca nu este o gluma aceasta transa de populari ar costa undeva peste 50.000 eu.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Saky

Mesaj de Saky »

iohann scrie:pestele la 25 euro cu media de 15 kg, este pt naivi sau pt cei care n-au ce face cu banii!
hai sa fim seriosi si sa n-o dam in basme.
anul trecut transport de 2 tone cu media de 6,7 kg, a costat 5,6 euro kg(unde au fost si pesti de 9, 10kg).totul este filmat.
pretul corect al unui peste de 15 kg, nu poate depasi 10-12 euro kg!asta in transport mare.
la over 20, stiu ca se dau cu 20-25 euro kg.
pana la un punct ai dreptate ! am vandut 5 tone de crap la 6,1 kg media cu 6,1 euro/kg. din astia gasesti cati vrei !
problema e de la 10 kg in sus,la 15 kg cu 10 euro il gasesti la hotii care iti fura 40-50 de bucati pe an,nu un ferme si in cantitati mai mari !! over 20 daca gasesti 3 bucati pe an cu 25 e/kg sa fi bucuros ! eu va platesc 40euro/kg pe tot ce-i intre 20-25 kg !

pariu pe cat vrei ca 9 tone peste 10 kg nu exista niciunde ! cineva va prosteste rau de tot !!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

intrati si veti vedea ca nu este topic in care gabi1 , bogdan 5 si ionut 72 sa lipseasca din discutii ei sunt atotstiutori atotcunoscatori in orice topic
Sunt 7882 de topicuri (scoatem din discutie anunturile din sectiunile "bazar si marele bazar"). Eu am comentarii la 417 dintre ele.

Ia intra, bai desteptul forumului, la sectiunea "competitii", de exemplu. si vezi cate comentarii am eu.

Iar minti!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Singura problema care deranjeaza este ca mai mereu se intimpla sa iasa cum spun eu .
Adica Florin, Ionut, Iohann, nu s-au dus nicidecum sa cumpere peste, asa cum au anuntat, ci "intr-o mica vacanta"!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Ce va mai place cearta "tatelor" !!! :D
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “HERMES - PERIS”