Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut
am vrut sa spun ca de vanzare nu are nimeni 1060 de pesti.Remus Munteanu scrie: @Sakal
Spui tu ca Sarulestiul nu are 1000 de pesti de peste 6 kg? Sau Moara?:shock: Fii sigur ca mai sunt si altele..
Cine ti-a cerut tie parerea ?, stiu ca te consideri o autoritate in materie de predictiipopescu59 scrie:Alo domnior ce tot aveti cu Nae ?
Nu am facut decit sa imi spun si eu parerea referitoare la o asa de masiva populare intr-o transa .
Adica se pleaca ca la piata , terminati cu glumele astea .Poate oamenii au plecat intr-o mini vacanta .
Daca nu este o gluma aceasta transa de populari ar costa undeva peste 50.000 eu.
pana la un punct ai dreptate ! am vandut 5 tone de crap la 6,1 kg media cu 6,1 euro/kg. din astia gasesti cati vrei !iohann scrie:pestele la 25 euro cu media de 15 kg, este pt naivi sau pt cei care n-au ce face cu banii!
hai sa fim seriosi si sa n-o dam in basme.
anul trecut transport de 2 tone cu media de 6,7 kg, a costat 5,6 euro kg(unde au fost si pesti de 9, 10kg).totul este filmat.
pretul corect al unui peste de 15 kg, nu poate depasi 10-12 euro kg!asta in transport mare.
la over 20, stiu ca se dau cu 20-25 euro kg.
Sunt 7882 de topicuri (scoatem din discutie anunturile din sectiunile "bazar si marele bazar"). Eu am comentarii la 417 dintre ele.intrati si veti vedea ca nu este topic in care gabi1 , bogdan 5 si ionut 72 sa lipseasca din discutii ei sunt atotstiutori atotcunoscatori in orice topic
Adica Florin, Ionut, Iohann, nu s-au dus nicidecum sa cumpere peste, asa cum au anuntat, ci "intr-o mica vacanta"!Singura problema care deranjeaza este ca mai mereu se intimpla sa iasa cum spun eu .