dar ce dracului faci de sapte pagini incoace ???Florin Pata scrie:Nu sustin atacurile teroriste si nici rezolvarea problemelor cu arma !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
dar ce dracului faci de sapte pagini incoace ???Florin Pata scrie:Nu sustin atacurile teroriste si nici rezolvarea problemelor cu arma !
Aia de "zice" sa intorci si obrazul celalalt pentru a primi inca o palma cum se numesccornelserbu scrie:hindusii merg pe premiza ca razbunarea e arma prostilor![]()
![]()
boi !gabi1 scrie:Aia de "zice" sa intorci si obrazul celalalt pentru a primi inca o palma cum se numesccornelserbu scrie:hindusii merg pe premiza ca razbunarea e arma prostilor![]()
![]()
eu n-am nimic cu arabii ca popor, am cu religia lor care i-a transformat din cel mai avansat popor, interesat de literatura, astronomie, matematica, arhitectura sau chirurgie in niste zevzeci gata sa se arunce in aer ca sa ajunga in rai in doar cateva sute de ani. cel mai bun exemplu despre ce poate face religia scapata de sub control unei natiuni. exemplul tau nu e bun Dane, pentru ca pe langa Al-Qaida mai exsista si un Hezbollah, frontul islamic de est sau mai nou ISIS, care a reusit sa bage frica pana si-n arabeti. pentru ei aruncatul cu bombe in occident a ajuns sport national iar organizatiile teroriste ca echipele de fotbal : isis e real madrid, al-qaida e barca, hezbollah e bayern munchen. finantarea teroristilor de cine crezi ca e facuta, nu de restul chibitilor?Dan Mitranescu scrie: P.S. Ce treaba are al-qaida cu toti arabii si ce treaba are Misa ( Bivolaru ) cu toti romanii. Sau ne cunoastem mai binesi nu stiu eu ?
Dane, nu stiu de cate ori trebuie sa mai explic ca "atacul" la imagine si reputatie e o bazaconie. Ca imaginea si reputatia mea, nu-mi apartin, ci sunt rezultanta parerilor celorlalti despre mine. Ori ce vreti voi e sa le impuneti/interziceti cu forta (legala sau ilegala) acestora (adica celorlalti), sa gandeasca intr-un anumit fel (oricare ar fi el) despre mine, sa se exprime intr-un anumit fel (oricare ar fi el) despre mine si, cel mai grav, sa le transmita celorlalti ce gandesc despre mine. Adica Stalin e mic copil pe langa voi, care vreti dictatura asupra creierelor si gandurilor oamenilor. Da, este dreptul oricui (dreptul la opinie), sa creada ca ionut72 (ma rog, Cojocaru Ionut Paul) e prost, idiot, mitocan, labagiu, mincinos etc. Si e dreptul (dreptul la libera exprimare) inviolabil al oricui sa transmita celorlalti (acolo unde li se permite) ce gandeste despre ionut72.Eu vorbeam despre cei care detin aceste "arme" si se folosesc de ele pentru a ataca in simpla bataie de joc persoane ce nu se pot apara pe aceeasi cale
Iarasi aici se face o confuzie: unde, ma rog, s-au dus jurmnalistii aia francezi la ei sa faca misto de ei? S-au dus in vreo moscheie si au desenat pe pereti? Nu, au facut-o in ziarul lor (ma, rog, care le-a dat spatiu sa se manifeste), la ei acasa!dar nici nu il compatimesc pe ala care se duce la ei si le ia vaca in p---
Pai tu ai insinuat chestia in cateva postari la topicul asta (ceva de genul, ce sa stau sa-i dau replica, nu mai bine ii dau o lopata dupa ceafa?), nu eu. Ca de aia ne si contrazicem pe tema asta!Si o aparare nu se face numai cu bata asa cum crezi sau insinuezi tu
Nu neaparat! Generalizarea e o tampenie mai mare decat autorul ei. Tu, daca finantezi statul X (ca esti obligat, prin plata impozitelor si taxelor) si statul X arunca bomba si omoara nu-s cati nevinovati, se cheama ca ai finantat genocidul?finantarea teroristilor de cine crezi ca e facuta, nu de restul chibitilor?
Dreptul la libera exprimare este in constitutie. Daca rasfoim si codul civil, gasim notiunea de "calomnie" si de "abuz de drept" .ionut72 scrie:Dane, nu stiu de cate ori trebuie sa mai explic ca "atacul" la imagine si reputatie e o bazaconie. Ca imaginea si reputatia mea, nu-mi apartin, ci sunt rezultanta parerilor celorlalti despre mine. Ori ce vreti voi e sa le impuneti/interziceti cu forta (legala sau ilegala) acestora (adica celorlalti), sa gandeasca intr-un anumit fel (oricare ar fi el) despre mine, sa se exprime intr-un anumit fel (oricare ar fi el) despre mine si, cel mai grav, sa le transmita celorlalti ce gandesc despre mine. Adica Stalin e mic copil pe langa voi, care vreti dictatura asupra creierelor si gandurilor oamenilor. Da, este dreptul oricui (dreptul la opinie), sa creada ca ionut72 (ma rog, Cojocaru Ionut Paul) e prost, idiot, mitocan, labagiu, mincinos etc. Si e dreptul (dreptul la libera exprimare) inviolabil al oricui sa transmita celorlalti (acolo unde li se permite) ce gandeste despre ionut72.Eu vorbeam despre cei care detin aceste "arme" si se folosesc de ele pentru a ataca in simpla bataie de joc persoane ce nu se pot apara pe aceeasi cale
Iarasi aici se face o confuzie: unde, ma rog, s-au dus jurmnalistii aia francezi la ei sa faca misto de ei? S-au dus in vreo moscheie si au desenat pe pereti? Nu, au facut-o in ziarul lor (ma, rog, care le-a dat spatiu sa se manifeste), la ei acasa!dar nici nu il compatimesc pe ala care se duce la ei si le ia vaca in p---
Cat despre Hagi e cel mai bun exemplu:
1) Pentru tine o fi "simbol national". Pentru mine nu e.
2) Tu nu concepi ca cineva sa-l ia la misto pe "simbolul national", eu nu mai pot despre sensibilitatile unora cu privire la asta.
3) Eu am spus decat ca Hagi e un incult, un prostalau care nu poate sa lege bine 2 vorbe (ceea ce e usor de demonstrat oriunde si oricand), nu m-am legat de "performantele" lui sportive. A abandonat scoala pentru sport. Bravo lui, e dreptul lui la optiune, inalienabil. Doar ca, prin asta, s-a supus inerent riscului sa fie considerat ceea ce este: un incult cu "performante" sportive, e adevarat. Si un antrenor mediocru. Nu pricep, despre Naie pot sa spun ca e incult, despre Hagi n-am voie?![]()
Pai tu ai insinuat chestia in cateva postari la topicul asta (ceva de genul, ce sa stau sa-i dau replica, nu mai bine ii dau o lopata dupa ceafa?), nu eu. Ca de aia ne si contrazicem pe tema asta!Si o aparare nu se face numai cu bata asa cum crezi sau insinuezi tu
Mai spun odata, ca poate nu s-a inteles: dreptul la libera exprimare inseamna ca poti spune orice, despre oricine, oricand si transmite altuia ce gandesti, dar nu oriunde! E evident ca voi fi banat aici, pentru ca incalc regulamentul formului. Iar prezenta mea pe formul asta nu e un drept, ci un privilegiu, care poate fi revocat oricand, din orice motiv (cu atat mai mult cand incalc regulamentul). Dar sa mi se interzica complet si oriunde sa iau in bataie de joc pescarii, aia da, e un atentat la libera exprimare, se numeste cenzura. Si se practica legal (dar nu si legitim) de multe regimuri totalitare, care altfel umbla cu libertatea prin gura.Daca vrei sa te exprimi liber ia incerca sa o faci aici pe forum si sa iei in bataie de joc pescarii.
.Daca rasfoim si codul civil, gasim notiunea de "calomnie"
Daca nu esti de acord cu asta , ia-o si tu ca pe o "libera exprimare" si nu raspunde virulent la ea.