Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
da este permisa ...dar cu 1 singur ac....Licurici scrie:Salutam, este permisa folosirea momitoarelor ??
edyytza scrie:da este permisa ...dar cu 1 singur ac....Licurici scrie:Salutam, este permisa folosirea momitoarelor ??
care e mesajul de fapt?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Madalin Dirla scrie:![]()
![]()
edyytza scrie:da este permisa ...dar cu 1 singur ac....Licurici scrie:Salutam, este permisa folosirea momitoarelor ??
care e mesajul de fapt?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar voi pe forum nu aveti altceva de facut decat sa scrieti prostii si sa luati totul la misto....nu zic nimic marii pescari ai Romaniei si va agitati unul si altul......nu e obligatoriu sa va inscrieti daca vreti bine daca nu la fel...concursul nostru nu sta in 1,2,3 pescari rautacios si fara spirit de concurs...e primul concurs care il organizam si din ceea ce am vazut am primit numai rautati si nici o incurajare....pfffff asta e Romania si potentialul ei....VA MULTUMIM!!!!Madalin Dirla scrie:scuze,nu m-am putut abtine la raspunsul dumneavostra
"da este permisa ...dar cu 1 singur ac...."
edyytza scrie:dar voi pe forum nu aveti altceva de facut decat sa scrieti prostii si sa luati totul la misto....nu zic nimic marii pescari ai Romaniei si va agitati unul si altul......nu e obligatoriu sa va inscrieti daca vreti bine daca nu la fel...concursul nostru nu sta in 1,2,3 pescari rautacios si fara spirit de concurs...e primul concurs care il organizam si din ceea ce am vazut am primit numai rautati si nici o incurajare....pfffff asta e Romania si potentialul ei....VA MULTUMIM!!!!Madalin Dirla scrie:scuze,nu m-am putut abtine la raspunsul dumneavostra
[/quote]edyytza scrie:dar voi pe forum nu aveti altceva de facut decat sa scrieti prostii si sa luati totul la misto....nu zic nimic marii pescari ai Romaniei si va agitati unul si altul......nu e obligatoriu sa va inscrieti daca vreti bine daca nu la fel...concursul nostru nu sta in 1,2,3 pescari rautacios si fara spirit de concurs...e primul concurs care il organizam si din ceea ce am vazut am primit numai rautati si nici o incurajare....pfffff asta e Romania si potentialul ei....VA MULTUMIM!!!!Madalin Dirla scrie:scuze,nu m-am putut abtine la raspunsul dumneavostra
de cusutpetre iulian scrie:de care ac ?