Moderator: gor965
stie cineva care sunt echipele care nu vor veni? ce caz?sorin rudeanu scrie:Andrei te referi la cele care nu vor veni (sunt un caz), la cele care stiu de acum ca vor veni incomplete (altul) sau la cele care au recunoscut ca nu doreau sa vina dar li s-a platit taxa pentru a o face?
Cred ca o sa vin cu mai multe masini de acelasi fel sa ajung teafar la concurs.andrei vladeanu scrie: o astfel de modificare de regulament ar conduce spre o lupta gen vestul salbatic, o intrecere nebuna intre caravananele ce se deplaseaza in viteza catre piatra neamt. locul 32 s-ar gandi la prezoanele rotilor, iar locurile 33-36 ar putea face o brigada de atac gen posada, cu bolovani si smoala.
..nu gresesti...dar sa nu se inteleaga ..cum a spus si andrei mai sus ca vrei ca cristi sa participe neaparat...sorin rudeanu scrie:Victor eu sunt foarte realist.Nu ma leg de imoralitatea celor despre care am vorbit undeva pe aici (au platit si nu vor sa vina sau au fost indrumati sa vina) ci strict la cei care nu prezinta o echipa completa. Gresesc?
valentin dumitru scrie:
Cred ca o sa vin cu mai multe masini de acelasi fel sa ajung teafar la concurs.
nu gresesti. in mod normal cine nu prezinta echipa completa nu poate intra in concurs (regulament).sorin rudeanu scrie:Victor eu sunt foarte realist.Nu ma leg de imoralitatea celor despre care am vorbit undeva pe aici (au platit si nu vor sa vina sau au fost indrumati sa vina) ci strict la cei care nu prezinta o echipa completa. Gresesc?