Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Sorin Rudeanu

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Andrei te referi la cele care nu vor veni (sunt un caz), la cele care stiu de acum ca vor veni incomplete (altul) sau la cele care au recunoscut ca nu doreau sa vina dar li s-a platit taxa pentru a o face?
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Andrei Vladeanu

Cred ca nu iti dai seama cat de mult gresesti!

victorash

Mesaj de victorash »

andrei are dreptate ..locurile sunt ocupate..nu pot sa plece 6 echipe complete de rezerva din bucuresti la lates, doar ca se prea poate ca la start sa se afiseze 18 echipe din 24 Sorin & Cristi fiti realisti...
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

sorin rudeanu scrie:Andrei te referi la cele care nu vor veni (sunt un caz), la cele care stiu de acum ca vor veni incomplete (altul) sau la cele care au recunoscut ca nu doreau sa vina dar li s-a platit taxa pentru a o face?
stie cineva care sunt echipele care nu vor veni? ce caz?
sau care sunt cele care nu doreau sa vina dar li s-a platit taxa? iar daca li s-a platit taxa, vin?
scuza-ma, piticule, dar cred ca astea sunt scenarii paranoice.

in alta ordine de idei.
1. inscrierile la etapa lates s-au incheiat. asa zice regulamentul.
2. militezi pentru varianta in care cristi rudeanu se prezinta pe balta pregatit de concurs, chiar daca exista riscul sa faca 700 km degeaba?
3. o astfel de modificare de regulament ar conduce spre o lupta gen vestul salbatic, o intrecere nebuna intre caravananele ce se deplaseaza in viteza catre piatra neamt. locul 32 s-ar gandi la prezoanele rotilor, iar locurile 33-36 ar putea face o brigada de atac gen posada, cu bolovani si smoala.
4, bref, eu consider ca cele 30 de echipe si-au castigat dreptul de a concura mai departe, au platit si s-au inscris. ele vor forma clasamentul de la 1 la 30, chiar daca vor fi sau nu incorpore pe balta.
The One Team

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Victor eu sunt foarte realist.Nu ma leg de imoralitatea celor despre care am vorbit undeva pe aici (au platit si nu vor sa vina sau au fost indrumati sa vina) ci strict la cei care nu prezinta o echipa completa. Gresesc?

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

andrei vladeanu scrie: o astfel de modificare de regulament ar conduce spre o lupta gen vestul salbatic, o intrecere nebuna intre caravananele ce se deplaseaza in viteza catre piatra neamt. locul 32 s-ar gandi la prezoanele rotilor, iar locurile 33-36 ar putea face o brigada de atac gen posada, cu bolovani si smoala.
Cred ca o sa vin cu mai multe masini de acelasi fel sa ajung teafar la concurs. :lol:
Valentin Dumitru

victorash

Mesaj de victorash »

sorin rudeanu scrie:Victor eu sunt foarte realist.Nu ma leg de imoralitatea celor despre care am vorbit undeva pe aici (au platit si nu vor sa vina sau au fost indrumati sa vina) ci strict la cei care nu prezinta o echipa completa. Gresesc?
..nu gresesti...dar sa nu se inteleaga ..cum a spus si andrei mai sus ca vrei ca cristi sa participe neaparat...

victorash

Mesaj de victorash »

valentin dumitru scrie:
Cred ca o sa vin cu mai multe masini de acelasi fel sa ajung teafar la concurs. :lol:

las ca tu esti vanos...nu se leaga nimeni de tine.. :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sorin rudeanu scrie:Victor eu sunt foarte realist.Nu ma leg de imoralitatea celor despre care am vorbit undeva pe aici (au platit si nu vor sa vina sau au fost indrumati sa vina) ci strict la cei care nu prezinta o echipa completa. Gresesc?
nu gresesti. in mod normal cine nu prezinta echipa completa nu poate intra in concurs (regulament).
The One Team

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

In alt topic i-am explicat lui Radu cum stau lucrurile.
Nu vreau modificari de regulament , vreau respectarea acestuia adica echipe de 2 la start.
Sper ca m-am facut inteles si de catre Andrei si de catre Victor

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”