Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
victorash

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de victorash »

@sunny
daca te califici in lot si la cm ai ce face pe acasa si ramai si fara bile? :lol:
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Bunaaa...Buna asta..!!! :P :P Da sincer sa fiu mai e mult pana departe,si personal nu-mi fac niciodata iluzii dar nici nu sunt genu care sa dea inapoi.Eu sper sa merg asa lipa lipa pana la sfarsit ia atunci mai vedem daca va fi nevoie sa cer invoire de acasa sau sa ma apuc sa mai fac vreo bila....pana atunci nai am vreo doua kile pe care le folosesc cu chibzuinta dar si cu incredere...!!!
Campion National 2011

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

In alta ordine de idei
Ce ne poate spune Gabi Sandu despre balta ca am auzit ca acum are loc la Lates un concurs.
Mananca pestele sau si acolo bea apa?? cate kg s-au prins pana acum si ce medie de kg au pestii???
Cate echipe sunt si pe ce sectoare se prinde cel mai bine??
Campion National 2011

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@Sorin Rudeanu
Din cate stiu eu la diversele sedinte sa pus problema sa nu se accepte la inceputul competitiei echipe care nu au in componenta (sau mai bine spus nu au declarati)ambii parteneri.
Iar acest "INCEPUTUL COMPETITIEI" se refera la inceperea primei manse de calificari,respectiv inceperea competitiei mama,nicideum nu e pusa problema cu privire la urmatoarele manse in care unul dintre cei doi pescari care formeaza echipa nu poate sa fie prezent la una dintre manse...!!! Gresesc??Iar din cate imi aduc eu aminte pana acum s-au inceput mansele si doar cu un singur membru al echipei prezent..acum nu se mai poate?? De ce??

Si mai am o intrebare,Daca Cristi Rudeanu isi face loc si joaca la Lates revii asupra deciziei de a renunta la functia d Capitan al lotului national si observator al turneului??
Campion National 2011

Florentin Iuga
Puncte: 0

Mesaj de Florentin Iuga »

@Sorin Rudeanu
Ca de obicei, m-ai uitat pe mine (deja nici nu ma mai mir, esti doar unul dintr-o lunga lista), posesorul filmarii.
Nu agreez linsajul pe care incercati sa-l faceti asupra echipelor care nu se pot prezenta in formula completa. Despre echipa de doi completa a fost vorba la inscrierea in CN, asa cum a fost si cu cele 15 zile. Trebuiau stabilite clar si nu se mai puteau schimba incepand cu prima mansa. O sa ajungem sa facem regulile exact ca licitatia aia pentru Fly Taxi, sa nu iasa decat 4 echipe care intrunesc toate conditiile si au si numele cerute in regulament. E foarte greu sa te inscrii in februarie-martie la CN si sa prevezi chiar si crizele de isterie ale sotiei din august cand vrea in Grecia. E hilar dar omeneste. La CM te duci la o singura mansa de la care n-ai lipsi pentru nimic in lume... si ai rezerve. Cred ca iti aduci aminte ce s-a intamplat pe aeroport la Amsterdam. Aici sunt multe echipe si in 5 manse probabilitatea ca cineva sa nu poata participa la una dintre ele, fara sa sufere de H1N1, e foarte mare. Respectele mele pentru cei doi participanti care au luptat singuri in mansa a doua si au facut-o exemplar. Unul dintre ei a fost chiar castigatorul de la Darvari la general (1p.). Echipa Barbu - Din vreti sa o executati, :oops: ca banuiesc ca nu de Vali Petrescu se teme cineva?! Sincer, arata urat tot tam-tamul asta, lasa loc la interpretari.
Si sa va mai spun ce prevede regulamentul. Locurile ramase libere pot fi ocupate de orice alta echipa daca niciuna din participantele la mansele anterioare nu se prezinta!. Bunicu' cu bunica, etc...

Ma rog sa se intample toate neprevazutele pana la mansa de la Tancabesti, de la ichtiofilie pana la incercari de frauda prin nadirea din elicopter sau submarin, numai sa nu mai ramana nimic de discutat sau polemizat (utopie :mrgreen: ).
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

Vreau ca toata lumea sa priceapa ca nu ma intereseaza sa merg la Lates de pe pozitia 31. Cei din clubul meu, si nu numai ei, o stiu prea bine. Pot depune marturie si cei doi care m-au sunat pentru a-mi oferi, contra unei sume de bani, un loc in aceasta mansa. De aici incep problemele : organizatorul influenteaza rezultatele prin nerespectarea regulamentului, iar un concurent care NU A CALCAT PE NICI UNA DINTRE CELE DOUA BALTI poate obtine profit din asta. Este un motiv suficient pentru a cere respectarea stricta a regulamentului ?

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

florentin.scuze pentru ca te-am omis. i-mi pare rau ca a raspuns cristi inaintea mea dar o sa repet o parte din ce a spus.lupta nu o mai port pentru a reusi sa il duc pe cristi la lates.principala lupta este impotriva lui oana si a celor care nu vor sa respecte regulamentul asa cum este el.deci:
-nu pot sa ii condamn pe cei care conform regulamentului ocupa locurile chiar daca stiu ca nu se pot duce -felicitari celor care s-au gandit sa beneficieze de acest lucru si de faptul ca nimeni nu o sa ii sanctioneze
-conform aceluiasi regulament o echipa nu poate incepe concursul decat in formula completa (te rog sa confirmi si cu filmarea pe care o ai ca sa se convinga si cotelici) lucru care avantajaza TOATE echipele care vor face acest lucru.Adi Zarguzon sa arbitreze conform regulamentului si nu a sentimentelor (bate omul 500 km pentru 2 minute de concurs, are nevasta furioasa ....)
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

sunny scrie:In alta ordine de idei
Ce ne poate spune Gabi Sandu despre balta ca am auzit ca acum are loc la Lates un concurs.
Mananca pestele sau si acolo bea apa?? cate kg s-au prins pana acum si ce medie de kg au pestii???
Cate echipe sunt si pe ce sectoare se prinde cel mai bine??
La concurs s-au prezentat doar 15 echipe si au pescuit pe malul cu cabana si cel vecin. Aseara la cantarul de la ora 20:00 era prinsa o cantitate de 520kg si cea mai mare captura 15,700kg. Deocamdata locul 1 pontonul 10 si locul 2 pontonul 26. Acum ma duc pe balta si voi reveni cu informatii in seara asta. Aici aveti harta: http://forum.revistalupeste.ro/download ... &mode=view

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Un singur lucru este din ce in ce mai clar : in 2010 calificarile trebuiesc facute pe loturi, fiecare club inscrie un lot ! Si se evita si treaba cu bulanul personal la tragerea standului (se fac grile), si cu imposibilitatea unor pescari de a ajunge la o mansa(ai voie 2 schimbari/mansa), si cu selecatarea pescarilor(raspund in fata clubului ptr rezultat).
3,4 etape si o finala cu 6 loturi.

Asta este solutia. Si fara Victor Oana implicat.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

radu badica

Mesaj de radu badica »

Asta trebuie discutat la toamna si cluburile trebuie sa invete din aceasta experienta legata de campionat individual fara rezerve.
Victor Oana nu are nici o vina ca sunt probleme legate de loturi de 1 sau 2 pescari.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”