C&R vs. restul

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabize
Puncte: 0

Re: C&R vs. restul

Mesaj de gabize »

Ce-ți mai place să conduci dansul! :)
Eu când vreau să mănânc peşte, îl cumpăr după pofta momentului. Fără remuşcări. Când merg la pescuit de plăcere eliberez tot ce prind pentru că aşa mi se pare corect față de partenerul (nevoit, e drept) de joacă. Nu din motive ecologice, sufleteşti sau vegetariene.
Ultima oară modificat Lun Feb 23, 2015 16:33 de către gabize, modificat 1 dată în total.
Susţin pescuitul catch & release!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabize scrie:Ce-ți mai place să conduci dansul! :)
Ma plictisesc. Astept cuva de la snecul pentru boiliesuri si nu mai vine. De suparare, ...Ce sa zic, trece timpul altfel. :D

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Eliberare de crap pe o balta salbatica, pe care puteam sa-l retin fara probleme. Asa am considerat, ca trebuie sa ajunga inapoi. Cred ca e un fel de respect pe care l-am dezvoltat in timp pentru pestisorii astia mai mari. Plus ca am inceput sa apreciez din punct de vedere culinar alte specii de pesti, iar crapul nu-mi mai prezinta nici un fel de interes din punctul asta de vedere. Spre disperarea colegilor cu care merg in delta. :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ic_iZRY7 ... e=youtu.be[/youtube]
Marius Sârbu

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Hai sa glumesc si eu putin, poate-i mai trece supararea lui Dan. :D
Chestia cu C&R o aprob si este de laudat, ce nu inteleg : de ce ne filmam in aceste ipostaze :roll:
ps.Gigi Becali nu dadea un leu de tabla cuiva daca nu era prezenta si televiziunea. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Asa ne-am obisnuit. Pozam captura, pozam eliberarea, pozam rasaritul, pozam ceasul :lol: . Cu pozele ramanem.
Marius Sârbu

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

pharaoh scrie:Eliberare de crap pe o balta salbatica, pe care puteam sa-l retin fara probleme. Asa am considerat, ca trebuie sa ajunga inapoi. Cred ca e un fel de respect pe care l-am dezvoltat in timp pentru pestisorii astia mai mari. Plus ca am inceput sa apreciez din punct de vedere culinar alte specii de pesti, iar crapul nu-mi mai prezinta nici un fel de interes din punctul asta de vedere. Spre disperarea colegilor cu care merg in delta. :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ic_iZRY7 ... e=youtu.be[/youtube]
Marius pe tine chiar te cred ca o faci. ( Cand o sa ajungi sa nu mai filmezi astfel de lucruri, ai sa te crezi si tu. :D )
Este placerea ta si eventual o harjoneala cu prietenii. Pe cuvant ca nu am mai mancat nici eu crap de doi ani .
P.S. Nu ne-ai spus ce faci cu aia mai mici. :)

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Jur ca i-am mai luat pe cei mici doar de dragul bunica-mii :). Ea a crescut langa Dunare. Nu concepe sa dai drumul pestilor in apa si se bucura pentru orice bibanas pe care-l face saramura.
Marius Sârbu

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

pharaoh scrie:Asa ne-am obisnuit. Pozam captura, pozam eliberarea, pozam rasaritul, pozam ceasul :lol: . Cu pozele ramanem.
A dracu poze, ramanem cu amintiri de la cununie, nunta, botez, concedii exotice,C&R, dar d'alea de la divort, cabinet dermato-venerice cu bubica manzului, escapade cu amante si ciufuleli cu sotiile sigur nu avem. :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabize

Mesaj de gabize »

Da facem rost, la o adică... :P
Susţin pescuitul catch & release!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

gabize scrie:Da facem rost, la o adică... :P
Te-a sunat vreun paparate sa negociati, sau...:roll: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”