C&R vs. restul

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DumiD
Pescar de competitie

Re: Tribal velocity sau mtx14

Mesaj de DumiD »

Claudiu Cutus scrie: ce smecherie e intr-un bat de 550 fata de unu de 400 daca asa pui problema, adica 150 de ron e o diferenta de smecherie????? Din cate tin minte nu am spus niciodata ca daca ai scule scumpe esti pescar mai bun sau om mai bun ci doar ca nu mise pare normal sa promovam saracia sau sa invatam lumea sa se multumeasca cu putin.

uiti ce scrii, te contrazici din de la pagina la pagina da' eu bat campii....bine boss, e ca tine, da' recapituleaza un pic ce debitezi daca ai memoria selectiva si scurta
Claudiu Cutus scrie:Si mai vad pe aici o gramada ca sa nu le zic urat le zic fraieri care nu au avut in viata lor o scula ca lumea in mana da zic de ele ca sunt naspa ca nu merita banii si....... ma pusca rasul :))))))

dyna
Puncte: 0

Re: C&R vs. restul

Mesaj de dyna »

Bine...actiune semi parabololica...am scris si depre c&r...ar fi ceva daca ar proceda toti ca mine...eu scriu totul intr o singura fraza pentru ca sunt mai special :lol: ...sunt domnul puncte-puncte :lol: ...mai avem de invatat noi romanii la capitolul c&r...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

dyna scrie:mai avem de invatat noi romanii la capitolul c&r...
si inca putin la capitolul "actiune"... :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sorin Daringa scrie:Cu ce Model de MTX putem compara FL strategistul?
Din punct de vedere al ratei rupturilor , cu alea de copca. :D
Serios, daca fl reusea sa rectifice corect mufarile ( cauza principala a cedarii blakurilor ), altfel cred ca statea treaba. Dar costa asta si daca ajungi cu pretul langa un produs similar, dar cu reclama facuta, nu ai cum sa vinzi. :wink: Cred ca langa MTX11 se ducea.
La fel au procedat si cu avertizorii. :wink:

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

DumiD scrie:
Claudiu Cutus scrie: ce smecherie e intr-un bat de 550 fata de unu de 400 daca asa pui problema, adica 150 de ron e o diferenta de smecherie????? Din cate tin minte nu am spus niciodata ca daca ai scule scumpe esti pescar mai bun sau om mai bun ci doar ca nu mise pare normal sa promovam saracia sau sa invatam lumea sa se multumeasca cu putin.

uiti ce scrii, te contrazici din de la pagina la pagina da' eu bat campii....bine boss, e ca tine, da' recapituleaza un pic ce debitezi daca ai memoria selectiva si scurta
Claudiu Cutus scrie:Si mai vad pe aici o gramada ca sa nu le zic urat le zic fraieri care nu au avut in viata lor o scula ca lumea in mana da zic de ele ca sunt naspa ca nu merita banii si....... ma pusca rasul :))))))
nu am memorie selectiva, doar ca tu pricepi greu si rar. Ca sa-ti explic in cuvintele tale de si pentru mine pescuitul nu e smecherie e pasiune, daca vrei sa pui problema asa atunci ma refeream la o suma adica macar 1000 de ron diferenta nu 100 de lei, adica 6 pachete de tigari diferenta nu inseamna smecherie.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ma refeream la o suma adica macar 1000 de ron diferenta nu 100 de lei, adica 6 pachete de tigari diferenta nu inseamna smecherie.
Daca ai sti cati amarati stau la parnaie pentru o rata/ gaina,sau o bucata de salam, probabil ca ai evalua altfel cei 100 lei sau 6 pachete de tigari.
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Claudiu nu sunt cuvintele mele, sunt cuvintele tale
Claudiu Cutus scrie:Ce mare smecherie pot vedea unii in a folosii niste imitatii ieftine si sa se mai creada si interesanti? Frate daca nu ai bani de prajitura nu te duce la cofetarie
aici se discuta candva despre velocity si mtx 14, e usor de intuit care-s fraierii cu imitatii si care-s barosanii cu bani de prajituri in opinia ta....

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

gabi1 scrie:
ma refeream la o suma adica macar 1000 de ron diferenta nu 100 de lei, adica 6 pachete de tigari diferenta nu inseamna smecherie.
Daca ai sti cati amarati stau la parnaie pentru o rata/ gaina,sau o bucata de salam, probabil ca ai evalua altfel cei 100 lei sau 6 pachete de tigari.
Daca merita atunci ce sa zic pedeapsa usoara, totusi merita apreciati ca nu cersec, macar fac ceva pentru bani, acuma ca nu le-a iesit ...... asta e ghinion, poate data viitoare, da ce legatura au cu pescuitul?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

DumiD scrie:Claudiu nu sunt cuvintele mele, sunt cuvintele tale
Claudiu Cutus scrie:Ce mare smecherie pot vedea unii in a folosii niste imitatii ieftine si sa se mai creada si interesanti? Frate daca nu ai bani de prajitura nu te duce la cofetarie
aici se discuta candva despre velocity si mtx 14, e usor de intuit care-s fraierii cu imitatii si care-s barosanii cu bani de prajituri in opinia ta....
Sintagma fraieri & barosani este doar un pretext de controversa...intelepciunea vine cu timpul.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

DumiD scrie:Claudiu nu sunt cuvintele mele, sunt cuvintele tale
bai frate daca pt tine 550 de ron cat e un velocity e suma mare si 400 cat e un mtx e ieftin atunci furi curent grav. adica daca ai velocity esti barosan :))))))))))))))))))))))))))) opreste-te omule, tu nu te auzi ce zici?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”