C&R vs. restul

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Claudiu Cutus
Puncte: 0

Re: C&R vs. restul

Mesaj de Claudiu Cutus »

de fapt voi doi stiti la cine ma refer tot ''latrati'' ca niste buni catelusi ce sunteti, da de va baga un pic in seama stapanu :)))))))))))))))))) aveti niste replici de ma doare capul, ma tot mir cat mai puteti.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Incepe sa va rada lumea fratilor.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Claudiu Cutus scrie:
gabi1 scrie:
ma refeream la o suma adica macar 1000 de ron diferenta nu 100 de lei, adica 6 pachete de tigari diferenta nu inseamna smecherie.
Daca ai sti cati amarati stau la parnaie pentru o rata/ gaina,sau o bucata de salam, probabil ca ai evalua altfel cei 100 lei sau 6 pachete de tigari.
Daca merita atunci ce sa zic pedeapsa usoara, totusi merita apreciati ca nu cersec, macar fac ceva pentru bani, acuma ca nu le-a iesit ...... asta e ghinion, poate data viitoare, da ce legatura au cu pescuitul?
Daca consideri ca pescuitul este o pasiune exclusivista atunci sa fie connfiscata de miliardari, restul au destule variante compensatorii gen: septica, tabinet, popa prostu' si alte chestii recreative de societate.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

[/quote]
Daca ai sti cati amarati stau la parnaie pentru o rata/ gaina,sau o bucata de salam, probabil ca ai evalua altfel cei 100 lei sau 6 pachete de tigari.[/quote]
Daca merita atunci ce sa zic pedeapsa usoara, totusi merita apreciati ca nu cersec, macar fac ceva pentru bani, acuma ca nu le-a iesit ...... asta e ghinion, poate data viitoare, da ce legatura au cu pescuitul?[/quote]
Daca consideri ca pescuitul este o pasiune exclusivista atunci sa fie connfiscata de milionari, restul au destule variante compensatorii gen: septica, tabinet, popa prostu' si alte chestii recreative de societate.[/quote]
Nu mi se pare o pasiune exclusivista, nu am scule de mii de euro da nici cu scule din piata nu pescuiesc, am pretentii de la viata si scuza-ma daca nu ai 100 de ron chiar esti boschetar si fraier pe deasupra ca te-ai apucat de pescuit, nici eu nu ma duc pe mare intre yachturi cu barca gonflabila si zic ca-s nu stiu cum aia cu barci de ..... multi bani. As fi penibil ca voi.

DumiD
Pescar de competitie

Re: Tribal velocity sau mtx14

Mesaj de DumiD »

Claudiu Cutus scrie:
DumiD scrie:Claudiu nu sunt cuvintele mele, sunt cuvintele tale
Claudiu Cutus scrie:Ce mare smecherie pot vedea unii in a folosii niste imitatii ieftine si sa se mai creada si interesanti? Frate daca nu ai bani de prajitura nu te duce la cofetarie
aici se discuta candva despre velocity si mtx 14, e usor de intuit care-s fraierii cu imitatii si care-s barosanii cu bani de prajituri in opinia ta....
bai frate daca pt tine 550 de ron cat e un velocity e suma mare si 400 cat e un mtx e ieftin atunci furi curent grav. adica daca ai velocity esti barosan :))))))))))))))))))))))))))) opreste-te omule, tu nu te auzi ce zici?
tu ai zis prietenas, nu eu. eu i-am zis la inceputul topicului celui care cerea informatii ca MTX-urile POT FI LA JUMA' DE PRET FATA DE VELOCITY daca isi ia cu inel de 40 si nu de 50. dupa care au aparut alde tine sa faceti taraboi p-aici, ca avem tupeu sa comparam shimano cu hakuyo. motivul pentru care i-am zis omului despre acea oferta este pentru ca el A INTREBAT DESPRE MTX 14 , nu m-am bagat si eu in seama cu MTX 14 ca sa par interesant sau ca sa promovez saracia

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Vezi ca si domnul Dan face peste 100 de lei la fiecare bat vandut ca doar are srl nu crucea rosie, el nu va jupoaie? parerea mea e ca trebuie sa castige de pe munca lui ca asa e normal, in conceptia voastra el nu se lafaie in sutele de lei? :)))))))))))))))
Ma opresc aici ca ma cobor la nivelul vostru si ma faceti din experienta. (exemplu 550 : 2 = 225 si nu 290 deci nu jumatate.)
Ultima oară modificat Lun Feb 23, 2015 19:56 de către Claudiu Cutus, modificat 1 dată în total.

viper28

Mesaj de viper28 »

Din cate stiu eu FL este vandut in alte tari sub numele de Carp Kinetics (sau cum s-o scrie corect). Acolo vorbim de alte produse, alta calitate.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

scuza-ma daca nu ai 100 de ron chiar esti boschetar si fraier pe deasupra ca te-ai apucat de pescuit,
Chiar o zgudui...despre bani nu vorbi cu mine ca ma obligi sa incalc grav regulamentul si sa-ti propun chestii umilitoare...pricepi?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

dyna scrie:Asa ca sa intarat putin spiritele...sunt fost detinator de mtx 14 de 3.90 ...sa fac discutia mai interesanta- mtx 14 si velocity-...mi am luat din uk niste lansete carp kinetics xd(niste extra,mega,gyga,hyper,super,ultra lansete,lansete cu 10 clase peste mtx 14 si velocity...sunt de 3.60 si 3.75 lbs...sunt la fel de tepene ca si mtx 14 si au actiune PARABOLICA...nici nu am cuvinte sa spun cat de smechere sunt lansetele astea + ca arata intr un mare fel ( au inele si mandrina fujy de ultima ora,maner imbracat in skrink tube )...dupa ce am desfacut coletul cu lansetele,am pus repede o mulineta pe una din ele si,am legat firul de calorifer :lol: si am inceput sa trag :lol: ... m au apucat toate transpiratiile de nervi,lanseta era parabolica,eu ma asteptam la ceva teapan cu actiune de varf (scria pe ea xd-extra distance :lol: )...mi am bagat toate picioarele si alte membre si le am pus la vanzare aici pe site...la cateva zile am avut ocazia sa fac o partida pe un lac c&r din apropiere...am luat lansetele si cativa momitoare mici dupa mine sa le incerc,(imi era frica ca se rup lansetele si incarcate cu momitoarele astea mici)aveam eu o mica banuiala ca lansetele astea or sa mi ofere o surpriza placuta...fir pe mulinete aveam un 0.40 folosit la plantat de anul trecut,nu am avut timp sa l schimb...am incarcat momitorul(cred ca avea cam 90-100 de gr incarcat) si cu putina frica am facut prima lansare ...AM RAMAS CU GURA CASCATA, lanseta nici macar nu a simtit greutatea,am folosit momitoare normale si d abia le a simtit si pe acelea(am aruncat cu fir de 0.40 si momitor 100 de m cu usurinta si nu exagerez cu nimic cand spun 100 m)...am ramas fara cuvinte cand am avut primul drill cu un crap de 3 kg(lanseta lucra ca o lanseta de super clasa-sunt si posesor de century sp + de 2.5 lbs)...LANSETELE COSTA 50 DE LIRE BUCATA SI DRUMUL M A COSTAT 9 LIRE,ADICA POMANA...AM PESCUIT SI CU VELOCITY DE 3.60 SI 3.25 LBS SI CU MTX 14 DE 3.90, 3.75 lbs ...CU LANSETELE DE LA CARP KINETICS AM 2 PARTIDE SCURTE LA ACTIV SI POT SA SPUN CA SUNT NISTE LANSETE F ROBUSTE,F ARATOASE,EXTRAORDINARE IN ARUNCARE CAT SI IN DRILL SI CA SUNT NISTE LANSETE CARE INTRA IN GAMA CELOR DE TOP(chiar ieri am venit de la o pescuiala...am pescuit cu fir de 0.25,momitoare mari si plumbi de 120 gr...lansetele arunca CA SI NISTE LANSETE PUTIN MAI SCUMPE NUMITE :TREBUCHET:,LANSETE CU,CARE AM AVUT OCAZIA SA ARUNC DE CATEVA ORI...http://www.dragoncarpdirect.com/carp-ki ... 1170....ca si aspect(sunt negre ca o pantera :) si au sigla xd scrisa cu rosu)...gen daiwa infinity...spor la cumparaturi.
:lol: :lol: :lol:

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

gabi1 scrie:
scuza-ma daca nu ai 100 de ron chiar esti boschetar si fraier pe deasupra ca te-ai apucat de pescuit,
Chiar o zgudui...despre bani nu vorbi cu mine ca ma obligi sa incalc grav regulamentul si sa-ti propun chestii umilitoare...pricepi?
Nu ma refeream la persoana ta, nu am spus ca tu : gabi1 nu ai 100 de ron, ma refeream ca daca nu ai 100 de ron ca pescar, nu o persoana anume atunci nu ai ce pescuii la crap din start.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”