C&R vs. restul

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Claudiu Cutus
Puncte: 0

Re: C&R vs. restul

Mesaj de Claudiu Cutus »

sau vrei sa zici ca nu e asa? iar cu propunerile stai jos.
Ultima oară modificat Lun Feb 23, 2015 20:16 de către Claudiu Cutus, modificat 1 dată în total.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Dan Mitranescu scrie:
Sorin Daringa scrie:Cu ce Model de MTX putem compara FL strategistul?
Din punct de vedere al ratei rupturilor , cu alea de copca. :D
Serios, daca fl reusea sa rectifice corect mufarile ( cauza principala a cedarii blakurilor ), altfel cred ca statea treaba. Dar costa asta si daca ajungi cu pretul langa un produs similar, dar cu reclama facuta, nu ai cum sa vinzi. :wink: Cred ca langa MTX11 se ducea.
La fel au procedat si cu avertizorii. :wink:
Eu cred ca am avut noroc cu fl-urile mele desi nu au mufare rectificata. Inca nu s-au rupt desi le am de 3 ani si am dat si cu 130 de grame cat am putut.
Probabil ca cei ce reusesc sa incarce lansetele la maxim "reusesc" sa le rupa.
Din punctul me de vedere are actiune mai rapida decat 11.
La 120-130 lei este un best buy. :)
Ultima oară modificat Lun Feb 23, 2015 20:11 de către carbocalm, modificat 1 dată în total.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

viper28 scrie:Din cate stiu eu FL este vandut in alte tari sub numele de Carp Kinetics (sau cum s-o scrie corect). Acolo vorbim de alte produse, alta calitate.
Nu este acelasi patron. Fabrica este aceeasi. Operatiile asupra produselor costa. Fiecare isi alege pretul pe produs in functie de segmentul de piata caruia i se adreseaza.
Si FL poate face calitate la noi. Are relatii in fabrici si bani. Altceva ii lipseste. :wink: Totusi ii merge foarte bine la nivelul avut. Cred ca pentru asta ramane acolo. Nu ne amestecam si este bine pentru toata lumea. :wink:

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

gabi1 scrie:
scuza-ma daca nu ai 100 de ron chiar esti boschetar si fraier pe deasupra ca te-ai apucat de pescuit,
Chiar o zgudui...despre bani nu vorbi cu mine ca ma obligi sa incalc grav regulamentul si sa-ti propun chestii umilitoare...pricepi?
:lol: :lol: :lol: daca tot suntem smecheri

dyna

Mesaj de dyna »

Nu mai pun deloc la capitolul actiune...sunt lansete care se indoaie de nu ti vine sa crezi...sunt facute de carpkinetics dar nu au nici o trb cu fl strategist ca actiune(nu sunt slim ca strategistul.nu seamana deloc ca si lanseta)...chiar daca sunt mai moi ca fl strategist arunca mult mai bine cu momitoare...daca pana sa pescuiesc cu ele imi era frica si cand le bagam in husa(stiind ca fl urile strategist sunt f fragile si crezand ca astea sunt f asemanatoare cu ele fiind facute de aceesi firma),acum chiar nu le mai menajez deloc ...am incredere maxima in lansetele astea,nu se pot compara cu nici o lanseta din gama sub 1000 ron.Probati una si o sa mi dati dreptate.Au caracteristicile unor lansete de top...placute in drill si f bune in aruncare chiar daca au blanc unidirectional.Am pescuit cu,cateva lansete de top,stiu despre ce vorbesc.Nu au mufare inversa...nu mi fac griji din cauza asta...am avut multe lansete ,multe din ele au avut mufare normala si nu au avut nici o problema.Semnat domnul puncte-puncte. :lol:

gabize

Mesaj de gabize »

Ştiu persoane care pescuiesc la crap cu beţe "de la ruşi", bambine simple şi mămăligă "home made" + porumb fiert. Sunt doi pensionari, îi văd uneori pe balta unde merg şi eu când am câte o duminică liberă. Prind ciortani, caraşi şi plătici, mai mulţi, mai puţini, funcţie de zi.
Ultima oară modificat Lun Feb 23, 2015 20:18 de către gabize, modificat 1 dată în total.
Susţin pescuitul catch & release!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Claudiu Cutus scrie:sau vrei sa zici ca nu e asa?
Sa inteleg ca fara invective nu renunti la nuantari inepte :roll: :evil:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

ma repet : stai jos ca esti pe langa.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

dyna scrie:Nu mai pun deloc la capitolul actiune...sunt lansete care se indoaie de nu ti vine sa crezi...sunt facute de carpkinetics dar nu au nici o trb cu fl strategist ca actiune(nu sunt slim ca strategistul.nu seamana deloc ca si lanseta)...chiar daca sunt mai moi ca fl strategist arunca mult mai bine cu momitoare...daca pana sa pescuiesc cu ele imi era frica si cand le bagam in husa(stiind ca fl urile strategist sunt f fragile si crezand ca astea sunt f asemanatoare cu ele fiind facute de aceesi firma),acum chiar nu le mai menajez deloc ...am incredere maxima in lansetele astea,nu se pot compara cu nici o lanseta din gama sub 1000 ron.Probati una si o sa mi dati dreptate.Au caracteristicile unor lansete de top...placute in drill si f bune in aruncare chiar daca au blanc unidirectional.Am pescuit cu,cateva lansete de top,stiu despre ce vorbesc.Nu au mufare inversa...nu mi fac griji din cauza asta...am avut multe lansete ,multe din ele au avut mufare normala si nu au avut nici o problema.Semnat domnul puncte-puncte. :lol:
Deci nu le mai vinzi ? :lol:

dyna

Mesaj de dyna »

Numai inteligenti pe situl asta...am si eu o intrebare...ce studii aveti?...in ce domeniu lucrati momentan?...chiar sunt curios sa aflu.Multumesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”