Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu cred ca am avut noroc cu fl-urile mele desi nu au mufare rectificata. Inca nu s-au rupt desi le am de 3 ani si am dat si cu 130 de grame cat am putut.Dan Mitranescu scrie:Din punct de vedere al ratei rupturilor , cu alea de copca.Sorin Daringa scrie:Cu ce Model de MTX putem compara FL strategistul?![]()
Serios, daca fl reusea sa rectifice corect mufarile ( cauza principala a cedarii blakurilor ), altfel cred ca statea treaba. Dar costa asta si daca ajungi cu pretul langa un produs similar, dar cu reclama facuta, nu ai cum sa vinzi.Cred ca langa MTX11 se ducea.
La fel au procedat si cu avertizorii.
Nu este acelasi patron. Fabrica este aceeasi. Operatiile asupra produselor costa. Fiecare isi alege pretul pe produs in functie de segmentul de piata caruia i se adreseaza.viper28 scrie:Din cate stiu eu FL este vandut in alte tari sub numele de Carp Kinetics (sau cum s-o scrie corect). Acolo vorbim de alte produse, alta calitate.
gabi1 scrie:Chiar o zgudui...despre bani nu vorbi cu mine ca ma obligi sa incalc grav regulamentul si sa-ti propun chestii umilitoare...pricepi?scuza-ma daca nu ai 100 de ron chiar esti boschetar si fraier pe deasupra ca te-ai apucat de pescuit,
Sa inteleg ca fara invective nu renunti la nuantari inepteClaudiu Cutus scrie:sau vrei sa zici ca nu e asa?
Deci nu le mai vinzi ?dyna scrie:Nu mai pun deloc la capitolul actiune...sunt lansete care se indoaie de nu ti vine sa crezi...sunt facute de carpkinetics dar nu au nici o trb cu fl strategist ca actiune(nu sunt slim ca strategistul.nu seamana deloc ca si lanseta)...chiar daca sunt mai moi ca fl strategist arunca mult mai bine cu momitoare...daca pana sa pescuiesc cu ele imi era frica si cand le bagam in husa(stiind ca fl urile strategist sunt f fragile si crezand ca astea sunt f asemanatoare cu ele fiind facute de aceesi firma),acum chiar nu le mai menajez deloc ...am incredere maxima in lansetele astea,nu se pot compara cu nici o lanseta din gama sub 1000 ron.Probati una si o sa mi dati dreptate.Au caracteristicile unor lansete de top...placute in drill si f bune in aruncare chiar daca au blanc unidirectional.Am pescuit cu,cateva lansete de top,stiu despre ce vorbesc.Nu au mufare inversa...nu mi fac griji din cauza asta...am avut multe lansete ,multe din ele au avut mufare normala si nu au avut nici o problema.Semnat domnul puncte-puncte.