Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
tot primaria alexandriaguta nicolae scrie:Am si eu o intrebare, cine a organizat concursul de anul trecut?
Omul intreaba de concursul/ plantat cu barcute...mihaih scrie:tot primaria alexandriaguta nicolae scrie:Am si eu o intrebare, cine a organizat concursul de anul trecut?
mihaih scrie: 4. cine este popescu59 si ce treaba are el cu organizarea?
popescu59gabi1 scrie:Omul intreaba de concursul/ plantat cu barcute...mihaih scrie:tot primaria alexandriaguta nicolae scrie:Am si eu o intrebare, cine a organizat concursul de anul trecut?
Gata, ai luat lumina !!mihaih scrie:popescu59gabi1 scrie: Omul intreaba de concursul/ plantat cu barcute...
mihaih scrie:Pt ca vad ca s-au ivit ceva discutii trebuie sa lamurim cateva aspecte.
1. toti cetatenii au dreptul sa se inscrie la concurs indiferent de zona in care locuiesc ( tocmai de asta sa si publicat anuntul pe crapmania)
2. cetatenii care platesc taxe si impozite la alexandria au deja un concurs al lor de zilele municipiului la care taxa este 0
3. ramane de hotarat in CL care va fi ordinea inscrieri ( lista de intentie sau ordinea in care se fac platile)
parerea mea personala ca multe echipe sunt inscrise fictiv pt. a completa lista si sa-i faca pe altii sa renunte.
DL POPESCU ACELASI ......MULTUMIM DE RASPUNS SI FIRE INTINSE.Stoica dragos scrie:mihaih scrie:Pt ca vad ca s-au ivit ceva discutii trebuie sa lamurim cateva aspecte.
1. toti cetatenii au dreptul sa se inscrie la concurs indiferent de zona in care locuiesc ( tocmai de asta sa si publicat anuntul pe crapmania)
2. cetatenii care platesc taxe si impozite la alexandria au deja un concurs al lor de zilele municipiului la care taxa este 0
3. ramane de hotarat in CL care va fi ordinea inscrieri ( lista de intentie sau ordinea in care se fac platile)
parerea mea personala ca multe echipe sunt inscrise fictiv pt. a completa lista si sa-i faca pe altii sa renunte.
ia mai zi ceva popescu ca vad ca organizatorul e de alta parere ....
Cum ar fi ........ Pescadores .......mihaih scrie:Pt ca vad ca s-au ivit ceva discutii trebuie sa lamurim cateva aspecte :