Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

roti scrie:Adi Zarguzon iti poate raspunde la aceasta intrebare , e atributia lui .
corect , am aflat ulterior , si am primit si raspunsul .

oricum mersi :wink:
<°))))))><
><((((((°>

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Atasez inca odata harta sectoarelor de data asta si cu numerotarea fiecarui stand in parte.
Lates2..jpg
(181.68 KiB) Descărcat de 198 ori

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Dan Mitranescu scrie:
gabi scrie:asta e... bine punctat...pina acum s-a gresit s-au nu s-a bagat de seama. dar de la Lates incolo, voi depune contestatie de pentru fiecare echipa care nu este formata la start din 2 pescari.
Si care este diferenta intre o echipa in care un concurent pleaca in primul minut si o echipa la care un concurent nu vine de la inceput. Eu cred ca nu este nici o diferenta si este decat o simpla interpretare de moment a regulamentului in a carei plasa pot cadea multe echipe de-a lungul turneului.

Si ca sa intram in amanuntele interpretarii frazei respective din regulament :
La ce se refera "plecarea" unui concurent ? Se specifica de unde sa plece si din ce faza a turneului ?
Ideea este ca odata plecat nu mai are voie sa se intoarca in concurs (din motive intemeiate : aprovizionarea cu cele necesare) in nici un caz nu se refera la faptul ca pleaca mai devreme sau mai tarziu ...sau nu vine deloc.

Trebuie sa va ganditi ca se pot elimina echipe cu potential extrem de stupid ...

Nu am nici un interes cand port aceasta discutie si nu vreau sa pierd in relatia cu cei care sustin aceasta idee , dar asta este parerea mea si consider ca este bine sa o spun...
Eu cred ca o echipa care vine incompleta sau pleaca partenerul in primul minut nu este o echipa legata si nu are ce cauta la un Campionat Mondial.
Valentin Dumitru

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@Vali Vopsea. Si ce-ai face daca partenerul tau n-ar putea sa vina la o etapa ?
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Pana acum, eu si partenerul meu avem peste 20 de concursuri la activ si nu am lipsit la nici unul, nici eu, nici el. Anul trecut sau acum 2 ani, i-a murit Mama lu' Frank Lampard si a doua sau a treia zi a jucat un meci de Uefa Champions League si a si marcat, asa ca.........echipele care participa si vor sa se califice trebui sa faca niste compromisuri. Eu iti garantez ca cele 4 echipe care vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial or sa fie niste echipe care au multe concursuri impreuna la activ. Mai greu de crezut ca se vor califica echipe care s-au format anul asta. In alta ordine de idei tu esti calificat intre cei 30 ???
Valentin Dumitru

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Da sunt calificat. Exista totusi cateva cazuri de forta majora (cu adevarat) .Spune-mi te rog ce-ai face . Multumesc.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

valentin dumitru scrie:Pana acum, eu si partenerul meu avem peste 20 de concursuri la activ si nu am lipsit la nici unul, nici eu, nici el. Anul trecut sau acum 2 ani, i-a murit Mama lu' Frank Lampard si a doua sau a treia zi a jucat un meci de Uefa Champions League si a si marcat, asa ca.........echipele care participa si vor sa se califice trebui sa faca niste compromisuri. Eu iti garantez ca cele 4 echipe care vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial or sa fie niste echipe care au multe concursuri impreuna la activ. Mai greu de crezut ca se vor califica echipe care s-au format anul asta. In alta ordine de idei tu esti calificat intre cei 30 ???

Frumos spus. Si mai ales corect.
Dar problema este ca nu a fost specificat de la inceput in regulament, ar fi trebuit ca fiecare echipa sa aiba voie la cel putin o schimbare la una dintre manse...... :wink: In rest, si eu consider ca aceasta competitie nu este obligatorie ptr nimeni, insa cine participa ar trebui sa puna pescuitul pe locul 1 si nu alte lucruri.....este vorba de respect ptr competitie si de ce nu, ptr competitori ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Foarte adevarat . Nu cred insa ca cineva care a ajuns pana aici lipseste de la o mansa doar asa... `ca i s-a imbolnavit catelu" . Este o problema ff serioasa care pentru la anul ar trebui rezolvata.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Doru Ionica scrie:Da sunt calificat. Exista totusi cateva cazuri de forta majora (cu adevarat) .Spune-mi te rog ce-ai face . Multumesc.
Felicitari !!!

La mine caz de forta majora inseamna sa fiu internat in spital si operat si bagat la reanimare si conectat la aparate..........Doamne fereste !!! Si chiar si-asa, vin pe targa !!! :D . Nu exista caz de forta majora daca iti doresti ceva cu adevarat, si eu imi doresc sa ajung la acest Campionat Mondial cu orice sacrificiu.

Fir intins !!!
Valentin Dumitru

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:lol: Doamne fereste !!!
:lol: Doamne fereste !!...la cazul de forta majora, nu la "fir intins" !!
Asa ca : Fir intins !!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”